Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 837
  • 3 743
  •   8
Отговори
# 3 735
Е, не...това е скандално.
Можеше ли баш преди сън да видя тая еклектична чорба, която тета Венета е забъркала в тоя апартамент?! Направо си събрах очите в точка. Долнопробен, грозен ламинат, модерна кухня в черно и бяло, съчетана с кристален полилей и барокови мебели. О мон дьо. О, небеса.. О, нрави. Ако някога ме покани да пием кафе и да снимаме басейна от балкона, ще се побъркам от тоя кич и вероятно ще крещя.

# 3 736
Хора с по-малко пари си правят домовете много по-красиви от това, което виждам у Венетини.

# 3 737
Първите томове харесах, последния - съвременна история, не успях, много тежък.
 Но официалната история се разминава с реалната и сме изградили кумири, а  истината боли.
  Мъдрец  е. Никой не  е оценен приживе, минават години да стане ценен след като го няма.
 Едно е сигурно - ярък,  грамотен, сериозен в темите, поезията - страхотна , емоционална.
 Никой не е светец.
 Книгите бяха на сина  и му ги върнах, но ги има електронни, ако реша да препрочитам.
 На фона на целия фолк в културата го харесвам и  уважавам.
Пиша сносни стихове и знам, че колкото да влизаш в роля, личи същността ти, съдържанието ти.  У него има съдържание и достойнство. Пък нека има грешки.
 Ние не признавахме ,че Левски е убил  чираче, щяло да ги предаде.  Не   е по-малко Левски от това, човек  е, има грехове.
 Божидар Димитров развенча 12 мита от историята , историк е.  Останали са много  още.

# 3 738
За първи път пиша в темата, но ви чета постоянно, стана ми любопитно и разгледах профила на Венета в инстаграм, там се виждат същия цвят стени, черна кухня, кафяви мебели от дърво(подобен на този с телевизора в обявата) и същия полилей  Не знам как се прикачва снимка 🫣

# 3 739
Не знам защо вече три пъти го смяташ за приключен и продължаваш да се набираш 😀.

Синтия получава тази сума, но това се случва след доста време, като част от споразумението при развода, а не при раздялата им с Ленън, като се налага тя да се бори за тези пари, а месеци живее от спестявания и дори от помощи от приятели, в които месеци Ленън дори не се обажда на сина си. Едва когато идват първите призовки, се започват разговори за пари, които се получават след известна съдебна битка. Срамно е един богат мъж да купи жилище за детето си след съд, но - живот. Да, записва детето в училище - нали парите са за детето?

Кой живее при Синтия след развода си е нейна работа и е абсурдно една жена да говори за “навлеци” за хора, които не познава. Какво се очаква, да направи музей на Ленън ли?
"Набирам се", защото продължаваш да лъжеш. Отново ще помоля за източник на информацията, която се опитваш да наложиш като истина. Заради тебе погледнах пак какво е писала Синтия в книгата си, нищо подобно няма – нито е живяла при приятели, нито е живяла от помощи. Нищо не пише.

Значи според тебе е абсурдно да наричам "навлек" човек, който е живял на гърба ѝ, само защото ми е непознат. А за тебе е окей да очерняш човек, който не е между живите от 45 години. Когото ти също не познаваш, но правиш всичко възможно да си досъчиниш информация, за да го представиш откъм най-лошата му страна, неясно с каква цел. Написах, че не е бил светец, той също го е знаел и го е признавал. Но има предостатъчно случаи, които са известни и реални, ако искаш да го покажеш в негативна светлина. Не е необходимо да се доизмислят ситуации, това си е чист лов на вещици, който е необясним за мен.

Да, не е бил добър баща на Джулиън, но преди смъртта си се е опитвал да затопли отношенията си с него, не е успял, защото някой друг е решил, че не иска да му даде възможност да живее повече от 40 г. , да поправи грешките може би, които е допуснал. Твърде млад си е отишъл.

# 3 740
Ами че той е същият, като на обявата в Луксимо, която постнах по-горе. Една от снимките напълно съвпада - картини, паркет, прозорец, стена. За мен е едно към едно.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 00:25 от Rimmona

# 3 741
Така е, явно е правила ремонт по някое време, но някои елементи са останали.
Скриншот с новата кухня
Скрит текст:

# 3 742
  • На морето!
Венета съвсем ли вече не контактува с Патрик? Ще се изнася към Дубай при гаджето като жена без дете и отговорности (щях да напиша работа, но се сетих, че то си е така). Съвсем изтрещя милата.

# 3 743
  • Rock & Roll feeling ...
"Чудовищата са истински. Духовете също. Те живеят вътре в нас и понякога...побеждават".
И само любовта може да ни спаси от тях.

Заповядайте в Новата Тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1826800.msg50404077#msg50404077

Общи условия

Активация на акаунт