Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 840
  • 3 743
  •   4
Отговори
# 3 705
  • Glasgow
Селена Гомес много се разхубави напоследък, тази връзка много добре и се отразява.

Ема Корин много нормално облечена, сигурно защото е за сесия😅 Тези дни гледах материал за едни мокасини на Зара и как да се стилизират, имаше примери, единият беше Ема. Е какво е това сега 🧐🤐
Скрит текст:

# 3 706
  • 🌊
Селена Гомес много се разхубави напоследък, тази връзка много добре и се отразява.

Ема Корин много нормално облечена, сигурно защото е за сесия😅 Тези дни гледах материал за едни мокасини на Зара и как да се стилизират, имаше примери, единият беше Ема. Е какво е това сега 🧐🤐
Скрит текст:
Това му се казва "всичките ми дрехи в гардероба са за пране, а трябва да отида за хляб".

# 3 707
И аз съм си чудила на кариерата ѝ преди ‘89- та. 🙄
Странно е, да. На майка ми не позволяваха да заема ръководен пост, защото не била член на партията. На дядо ми пък му бяха стъжнили живота по същата линия, но всички пътиша за него бяха отрязани. Все пак доживя да си върне каквото можа, но за кратко му се радваше.

# 3 708
Някои  имат роднини от двете страни,  и капиталисти и комунисти. Все са на власт. Не и знам родата. Но все някой  трябва да пее,  и не всеки има талант.

# 3 709
# 3 710
Казахме всичко за Стефан Цанев.

# 3 711
По-скоро откакто отслабна, благодарение на нашумялото лекарство, Селена се разхубави.

# 3 712
Някои  имат роднини от двете страни,  и капиталисти и комунисти. Все са на власт.
Това е то - все са на власт, за тези именно говорим. А пък колко хора с талант са смазани от властта, не ми се говори. Сашо Сладура, Леа Иванова и т.н.

# 3 713
Селена по-скоро е на ниска доза кортикостероди, едва ли е на О...

# 3 714
Ох пуснете си сторитата на Венета - “Правете секс с бивши гаджета, сексът е здраве, един живот живеем” 😂

# 3 715
Ъъъъ,защо с бившите с настоящите не може ли?

# 3 716
Ами то са някакви истории без начало и край, може и до настоящите да стигне 😄

# 3 717
Може настоящото да е вече бивше, един кроасан, едно кафе, няма втора виличка.

# 3 718
Деми Мур и Били Боб, добре изглеждат
Скрит текст:

# 3 719
Страшно млад изглежда Били Боб Торнтън.

Общи условия

Активация на акаунт