Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 963
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София
Богдана Карадочева си е видна реститутка, родителите ѝ ако не се лъжа, са имали фабрика за обработка на кожени изделия. Но тя наследява бая завидно имане. И аз съм си чудила на кариерата ѝ преди ‘89- та. 🙄

На Маричков баща му е първият ни посланик във Ватикана, пак веднага след промените. Което е изключително показателно. А иначе-“45 години стигат”, нали?

Да, ето повече инфо!

https://trud.bg/a/articles/%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BA … D0%B0%D0%B2%D0%B0

# 3 721
  • Пловдив
Добре, де, ако си виден реститут, бивш буржоа, противник на соца и какъвто там - какво се очаква да си правил по соца? Да си избягал, да си копал камъни по лагери, да си нямал никаква кариера?
Богдана си пее, не е провеждала партийната политика. Не съм и особена фенка, ама озоваваш се в едно време на социализъм, щото тогава си се родил, в държавата България или друга соц, щото в нея си се родил и това ти е държавата, няма друга алтернативна в тоя момент от времето. Не ти е вариант да се местиш, понякога може и да не можеш, не можеш да си преместиш живота в друго време - кво, като свърши социализмът, дължиш да си му верен до гроб ли?
Занимаваш се с твоето си нещо в твоята си държава в твоето си време, това не е компрометиращо и е най-нормалното нещо на света. Не си подмазвач, не си тормозил други, не си бил дори верен активен воин на строя, който после отричаш. Нищо смущаващо не виждам само по себе си в кариерите на Богдана и на Маричков и в позициите им антисоц после.

Цитат
На майка ми не позволяваха да заема ръководен пост, защото не била член на партията.
Баща ми пък заемаше ръководен пост - заместник-директор на голямо предприятие през цялото време, откак се помня (не стана главен, смениха се трима за това време), без да е бил някога член на партията. Разбира се, и дисидент не е бил никой от семейството ми на мен специално, та и на огромното мнозинство от нас и вас - правиш си нещата, които умееш, във времето, в което живееш.
Преживяванията на един далеч, далеч не са непременно "по соца беше така". Писали сме го в много теми, от имената ("не можеше да се казваш Петя, щото го нямаше в списъка" - не важи за всяка Петя очевидно) до всяка една отделна тема за спомени от соца. Спомените също не винаги са точни ("разводи нямаше", "абортите бяха забранени", всякакви такива съм чувала).

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 20:23 от Магдена

# 3 722
  • Deutschland/HE
Богдана Карадочева е била женена за сина на Лъчезар Аврамов, Димитър Аврамов и има син от него (Лъчезар Аврамов).

П.С. Лъчезар Аврамов е виден политик от Българската комунистическа партия. Той е заместник министър-председател, министър без портфейл и министър на външната търговия, кандидат-член на Политбюро и секретар на ЦК на БКП.

# 3 723
Маричков и Карадочева са гениални опортюнисти... Това е обяснението...

# 3 724
  • Пловдив
Цитат
Богдана Карадочева е била женена за сина на Лъчезар Аврамов, Димитър Аврамов и има син от него (Лъчезар Аврамов).
Знам. Като се е загаджила някога с него, намерила го е свестен, да се откаже, щото баща му е "враг", ли? Wink

# 3 725
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
Знам. Като се е загаджила някога с него, намерила го е свестен, да се откаже, щото баща му е "враг", ли? Wink
Знам ли, имам спомени за интервюта, в които тя споделя, че баща ѝ е екзекутиран от Народния съд, когато била малка, това оставило отпечатък в душата ѝ, ограбили ги комунистите, и накрая - да спиш с врага ...

# 3 726
  • София
Диди Дрингова се е вляла в редиците на агентите на недвижими имоти. Не прилича на себе си!

Преди:

Нона имала ЧеРеДе

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 20:57 от Rima

# 3 727
Не знам дали по-назад сте коментирали, но чета някаква статия, в която твърдят, че Венета продавала апартамента си, за да се мести в Дубай. Дали е истина?
Скрит текст:

Аз намерих и обявата, по снимката с басейна, изглежда като наистина да е нейния. Вече нейни снимки отвътре не съм видяла, за да знам със сигурност.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 01:01 от Moderator3

# 3 728
Нона съвсем изплиска легена 😆

# 3 729
  • До морето
Не е на Венета този апартамент, нейният е с един шарен ламинат. Иначе разположението е същото. Триъгълен хол с колона по средата, за разкош. Мечта!!! За 400 000 евра, а Венета навремето купи нейния със 75000 лв. от Сделка или Не.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:36 от Boho chic

# 3 730
  • Варна
Колоната в хола и аз я помня 🤣 безумно е просто 🤣

# 3 731
Не е на Венета този апартамент, нейният е с един шарен ламинат. Иначе разположението е същото. Триъгълен хол с колона по средата, за разкош. Мечта!!! За 400 000 евра, а Венета навремето купи нейния със 75000 лв. от Сделка или Не.

Апартамента беше в едно убито оранжево, нали? Май и аз си го спомням.

# 3 732
Тя Венета от бая време май се опитва да си продаде апартамента. От една обява за продажба преди време всички го видяхме в цялата му прелест, а по колоната в средата на хола се захласнахме и плеснахме с ръце.

Да звънне на Диди Дрингова.

# 3 733
  • До морето

Апартамента беше в едно убито оранжево, нали? Май и аз си го спомням.

Оранжеви стени, шарен ламинат, червена баня - някой епилептик може да получи пристъп вътре.

# 3 734

Общи условия

Активация на акаунт