Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 154
  • 3 743
  •   5
Отговори
# 2 835
  • Sofia
Дано има ефективни присъди и да си устройват оргии по затворите. Аман от хора с пари и власт, които са достатъчно глупави да не контролират низките си страсти.

# 2 836
Националната пациентска организация е неправителствена организация. Финансира се от членски внос, дарения и др. В този смисъл си представям господина колко пари е "изпрал" на разни изроди като него.

# 2 837
Аз разбрах, че актьора и гръцкия модел са различни хора.
Точно така. Те са под домашен арест. А Хасърджиев и тоя от френския легион са в ареста

# 2 838
Големи простаци, ей! Дано се раздухат нещата.

# 2 839
  • София
Награди InStyle Imagemake

Хайди Клум
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Джена Ортега
Скрит текст:
Елизабет Оусън
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:
Райли Киоу
Скрит текст:
Зази Бийтс
Скрит текст:
Рейчъл Зоуи
Скрит текст:
Гавин Касаленьо
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Британи Сноу
Скрит текст:
Джъстин Теру
Скрит текст:
Лиса Рина
Скрит текст:

# 2 840
Големи простаци, ей! Дано се раздухат нещата.
Колко да се раздухат- в събота са го арестували, в четвъртък се пише… явно са опитали да замажат

# 2 841
На мен не ми беше познат този човек Хасърджиев, честно казано. Сигурно съм го мяркала по тв, когато съм гледала, но определено не знаех нищо за него. Е, вече знам, жива да не бях.
Да извадят на светло всички, които са се облажвали от специалните му "партита" и ако има и други жертви, дано да проговорят.
Вярвам на съседите.

Чакам да видя колко организации ще се разграничат от него. Във фейсбук профила на НПО, която е НПО 🙄, засега няма изявление.

# 2 842
  • Glasgow
Аз четох някъде, че се разграничават и че не работят заедно от 15 септември 🤔🙄

# 2 843
Разграничили са се от него с писмо. От години имал проблеми.

# 2 844
  • Glasgow
Това с банковата сметка не го разбрах

# 2 845
Този Георгиус се появяваше в някакво риалити, сетих се като му видях снимката, къде обаче не помня.

# 2 846
  • София
Този Георгиус се появяваше в някакво риалити, сетих се като му видях снимката, къде обаче не помня.
В първия сезон на "Игри на
волята". И в оная боза по Нова - "Ол инклузив".

# 2 847
Може ли и за мен пояснение защо тази група начело с този доктор са дрогирали това момче? С какво се занимават тези хора?
Гей оргии най-общо казано
Защо крият актьора е интересно. Кой има такъв чадър?

Дотогава представяме Георгиос:
Скрит текст:

— Роден съм в Кавала, имам висше образование, на 32 г. съм, зодия Везни.
— Професии: фотомодел, актьор, фитнес треньор.
— Аз съм българският Тарзан! Макар че съм бил и: Мистър София 2019, Мистър Фитнес, Бест Еротик Модел...

Боже, ние сме имали много гръцки модели. Аз се сетих за онзи белозъбия, който коментира често в "10-те най".

# 2 848
  • Sofia
Има една мома, която гравитира около него, актриса. И покрай нея няколко други млади акьори. А "доктора" си е съвсем открит гей (сега разбирам, няма лошо),  ще вземат да  го изкарат психически нестабилен и вместо в затвора ще го пратят да се лекува.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:05 от Child of June

# 2 849
Аз друго се сещам- за единия се знае, че е актьор, ами кажете име!!! Значи, правили всевъзможни гадости, сега им пазят името! Представям си само какво се случва по високите етажи на властта. 🙄
(В нашия град вчера беше избран зам. председател на общинския съвет, от дпс,
доскоро членка на герб, доста млада тунингована джУконда. Сигурно е успяла с мнооого труд.😉).

Общи условия

Активация на акаунт