Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 4 643
  • 127
  •   4
Отговори
# 105
  • Ст Загора
Блендера се хареса от мм.
Изглежда стабилен и добра конструкция. Трябва да го пробвам с разни неща.   https://share.temu.com/jPU3RhI8VnB

https://share.temu.com/Rvcb9heyKiB тези за бельо също изглеждат добре.  Имам от пепко тези са по -хубави.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:43 от nasito8988

# 106

Трябваха ми някакви картинки за един проект и взех тази хартия за скрапбукинг. Избрах от най-евтините (от тези, които бяха на промоция в момента) и съм приятно изненадана от качеството. Всъщност, ще поръчам отново. Това са генерирани изображения, но не виждам нищо лошо - по-скоро би ми изглеждало обидно да продават толкова много принтове на истински картини в опаковка за 3-4 лв.

Моля те, pppqqq, дай линк към тези красоти. Биха ми свършили добра работа

# 107
Днес са пуснали намаление на цените. Проверявайте всиките си поръчки от 30 дена назад. Според мен поускат веднъж седмично с редки изключения.

# 108
https://share.temu.com/xRWZknJF2AB
Моите картинки са изчерпани, но тези са подобни. Моите са 12, а тези са 24, затова са малко по-скъпи.

# 109
Днес и аз имам корекции. Обикновено са в събота, но да видим утре как ще е.

# 110
  • София
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така в темата и нямам време да чета назад. Налага ми се бързичко да пусна една поръчка. Има ли нещо като купон за отстъпка за първа поръчка?  Само една поръчка ще правя и за първи път и не съм проучвала за купоните.

# 111
  • софия
Ех, тези новаци! Все време нямат, все първия пост не им е достатъчен.

Изключително неуважително е подобно отношение. Някои имат време да пишат, споделят, събират информация, а други винаги нямат време да четат. Поне си измислете друга версия.

# 112
  • София
Ех, тези новаци! Все време нямат, все първия пост не им е достатъчен.

Изключително неуважително е подобно отношение. Някои имат време да пишат, споделят, събират информация, а други винаги нямат време да четат. Поне си измислете друга версия.

Съгласна съм. Благодаря все пак за отделеното време.

# 113
Няма купони за новаци. Ако Тему пусне оферта да купиш нещо срещу купони, те се прилагат при следващи покупки в рамките на два месеца. Хубавото е, че за да вземеш купони можеш да купиш две неща на минимална сума 5-6 лева дори и пак ти идват безплатно. Веднага след това ти дава купоните и с тях можеш да си вземеш набелязаното

# 114
  • София
Няма купони за новаци. Ако Тему пусне оферта да купиш нещо срещу купони, те се прилагат при следващи покупки в рамките на два месеца. Хубавото е, че за да вземеш купони можеш да купиш две неща на минимална сума 5-6 лева дори и пак ти идват безплатно. Веднага след това ти дава купоните и с тях можеш да си вземеш набелязаното.
Ако ползваш през Tipli от там ще получиш след три месеца около 20% като Кеш Бек по картата.

Благодаря. Това е добра идея. Ще си разделя значи поръчката на 2 части:)

# 115
Интересно. На мен не ми пуска поръчка под 25лв. независимо дали са с купон или не. Имах три неща с намаление от купон, но чак, когато стигнах 25лв одобри за плащане.

Някой да е поръчвал безконтактен термометър, който да мери вярно?

# 116
Офертите за получаване на купони при мен са свързани с поръчка на два артикула без изискване за минимална сума и така си вземам купони срещу покупка на две дреболии за 5-6/10-12 лева, в зависимост какво съм си набелязала, че ще ми свърши работа. След това ми даде миналия месец купони 90/270, 75/220, 50/160 и по-малки, а от скоро ми предлага 100/450 и 90/270.
Аз предпочитам по-малки

# 117
  • софия
За да получиш купони, трябва да пуснеш поръчка. Тя е без минимална сума.

# 118
Днес получих пратка с бебешки дрехи - всичко изглежда супер и  отговаря на очакванията ми. Нещата са памучни - жилетки, елече, яке. За пръв път активирах бутона за корекция на цената след като получих поръчката и ми възстановиха 3.28. Общо 2 корекции за 4.60. Не е зле.

# 119
Bunnie, напоследък във фейсбук текат обилни реклами на Тему с оферти именно за нови клиенти, които си свалят приложението и си създават акаунт. Виж там, офертите са добри, най-малкото като купони, но и ти намаляват харесана от рекламата стока.

Общи условия

Активация на акаунт