Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 4 058
  • 108
  •   13
Отговори
# 60
Куриерите не взимат пратките от митницата. Прави го друга фирма, която им ги кара на място, в складовете на куриерите.
И ако митницата е в Будапеща или друга столица, много ясно, че ще минат дни, докато се довлече...
За софийската става въпрос. Не, че нещо мога да направя, освен да мрънкам.

# 61
  • софия
И от софийската ги взима друга фирма.

# 62
За първи път имам пратка, поръчана на 14 септември , за която вчера беше крайния срок за получаване, обаче все още я няма... В проследяването е запецнала на 22 септември в транзит и не мърда. Нямам получени и прословутите 10 лв обезщетение за закъснение. Дали да се надявам, че все пак ще пристигне, макар и със закъснение? Вече си мисля, че е загубена някъде по трасето, а толкова си чаках тези неща... Angry Какво следва да направя?

# 63
  • на морето
И аз имам пратка с последен срок 30.09. естествено с Експрес уан. Писах на Тему вчера и ми дадоха 10 лв за забавянето, а днес са ми върнали цялата сума и статусът й е Изгубена. Имам и още една, която и за нея май ще ми връщат парите.

# 64
  • Ст Загора
Пиши нс бота huliganka ще ти даде 10 лв

# 65
Много е сладко и вярно, че пише двулицево, но може ли толкова тъпо да сложат етикета? Стои отвън, не е в джоба.

И самото якенце

И този космонавт е сладък, но ме дразни, че е кремав цвят, а мислех, че е бял.

Но ще го оставя, защото ще го носи сигурно в редки случаи. Взех го, колкото да има нещо наистина дебело за зимата. Като падне сняг да си поиграе малко пред блока. За ползване в редки случаи, не ми се взимаше нещо за 80/100 лв от нашите магазини.

В моя район Експрес1 явно са си разширили партньорите и вече има офис, който пак не е много близо до вкъщи, ама става. Доставиха пратката в офиса на предпоследния ден. До сега с БоксНау никога не съм имала толкова забавяне в срока. Та Тему се разминаха с 10 лв. Все пак не ми е приятно като имам пратка с Експрес1, защото тръпна дали ще я получа и кога. Иначе офиса е Лев Инс и Изи пей, трима мъже пушеха отвън, та чак ми беше неудобно да ги притесня. Предпочитам си БоксНау и това е.

# 66
Искам да благодаря на момичето, което препоръча този кантар. Мнооого съм доволна. С разни намаления го взех за 12лв. Тегли супер точно, всички измервания запаметява и дава насоки. Сравнявам с друг супер скъп и 'умен" кантар.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60110000371724 … fer_page_sn=10045

# 67
Пиши нс бота huliganka ще ти даде 10 лв
Как става това, не знам къде да търся тази опция...Blush

dodi, моята е с Бокс нау, но какво от това...няма я и това си е и много ме е яд

# 68
И космонавта облечен 😂 Слагам в скрит текст, който не го вълнува. Много е хубав и дебел.
Скрит текст:

Досущ като Роби Уилямс, който излезе с космонавт на стадиона в неделя 😂

# 69
  • Ст Загора
huliganka тук пишеш избираш пратка и обесняваш

# 70
  • Испания
Здравейте , знаете ли кой определя до кой автомат на BOX NOW се изпраща поръчката?  Адресът ми в Тему е записан коректно , първите ми поръчки бяха насочвани към автомат в квартала където живея ,но  сега постоянно се насочват към автомат в центъра на града. Пиша на BOX NOW и те я пренасочват . Това е на всяка поръчка. Дали китайците определят това къде да се изпраща?   Мога ли да им пиша някъде ?
При мен е абсолютно същото. Първите поръчки бяха добре. Сега пристигат на другия край на града. Пренасочвам и губя ден-два,но по-добро решение не намирам.
И космонавта облечен 😂 Слагам в скрит текст, който не го вълнува. Много е хубав и дебел.
Скрит текст:

Досущ като Роби Уилямс, който излезе с космонавт на стадиона в неделя 😂
Може ли линк на космонавта и якенцето. И аз чакам един,утре ще го взема.

# 71
  • Ст Загора
Едва ли китайците определят къде да доставят бокс нау или друг.
При мен само веднъж бокса пратиха в друга кутия но с пощите е редно.

# 72
  • София
pepina1965, пренасочвай предварително, още преди пратката да е доставена. Така не се губи време. Понеже на мен Тему всеки път ми изпращат пратката в грешна кутия, въпреки че съм дала точен пощ. код, звъня да я пренасочвам още преди да е излетяла от Китай.

# 73
При регистрация как изписвате имената - кирилица или латиница?
Като разцъках другите полета са си на български

# 74
Детското яке. Има разцветки и за момче.
https://share.temu.com/bVHJXAki7ZB

Детския космонавт
https://share.temu.com/sAM3ixfhUnB

Взимала съм ги с купони + натрупан кредит. Иначе ми се виждат скъпи за китайчета 😂

Общи условия

Активация на акаунт