Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 3 790
  • 105
  •   7
Отговори
# 45
  • София
Аз не мога да си уцеля дънки. Отново върнах, два чифта. До момента съм поръчала 7 бр, нито едни не одобрих. Предните бяха с отвратително широки крачоли, та директно си заминаха.
Не зная какъв модел търсиш.
Имам бежовите от тези https://share.temu.com/UqPRQjULkwB и са ми удобни, затова си взех и зелените, но само съм ги пробвала, още не съм ги носила по-дълго.

# 46
Аз съм доволна от тези. Висока съм 166см, 79 кг съм и трудно си намирам да са ми добре в ханша и да не надигат неприятно тлъстинките над колана. Стоят ми добре, удобни са ми. Може да съм смъкнала килограм, защото забелязах, че трябва да сложа колан, иначе започнаха леко да ми се свличат. При пране не се свиват.
https://share.temu.com/LkUioXhAJuB

# 47
  • София
За пръв път ми се случва китайците да бавят пратка толкова много. Пусната е на 24-ти, още не е пристигнала на летището в Китай. Thinking

# 48
На някой доставяли ли са му със Sameday?  За първи път ми се случва и нямам идея къде да си очаквам пратката.

# 49
  • София
На адрес са идвали при мен. Но и те са леко бавни.

# 50
  • София
На някой доставяли ли са му със Sameday?  За първи път ми се случва и нямам идея къде да си очаквам пратката.
На адрес са бавни. Обади им се да ти я оставят в кутия. На сайта им ги има.

# 51
На мен първата ми поръчка беше с тази фирма. Изключително неприятно преживяване. Няколко дни преди да доставят пратката ми изпратиха имейл, че съм поискала доставката да е в кутия, а не на адрес. Реагирах веднага, защото в нашия град няма кутии. Изпратих имейл, обаждах се по телефона и те: НЕ! НЕ! Искате в кутия! Изхабих доста нерви. Накрая я доставиха в кутия в град, който е на 35 км от мен. Не си взех пратката. Стоя няколко дни и я върнаха в Тему. Те ми възстановиха парите и си поръчах отново. Написах няколко гневни имейла до фирмата и дадох ниска оценка в Тему. Оттогава нямам доставка с тях.

# 52
Вчера получих съобщение, че имам пратка със Sameday, и в съобщението - подкана да избера да ми я оставят в кутия „за повече гъвкавост“ и линк да избера кутия. Възползвах се, разбира се, но ми стана смешно колко прозрачно императивна беше поканата.

# 53
 Здравейте , знаете ли кой определя до кой автомат на BOX NOW се изпраща поръчката?  Адресът ми в Тему е записан коректно , първите ми поръчки бяха насочвани към автомат в квартала където живея ,но  сега постоянно се насочват към автомат в центъра на града. Пиша на BOX NOW и те я пренасочват . Това е на всяка поръчка. Дали китайците определят това къде да се изпраща?   Мога ли да им пиша някъде ?

# 54
Здравейте, китайците определят и не, не може да им пишете и от това да произлезе промяна; не можем да си избираме доставчик и клон/кутия, уви. Направете си едно шаблонно писмо и пренасочвайте всяка изпратена пратка, и това е.

# 55
Верен ли е пощенския код?

# 56
  • софия
Пак ли са се появили некадърниците от Sameday?
Тези бяха най-голямата клетост. Разхвърлят пратките, където им е най-удобно. Няма значение къде се намира мястото спрямо адреса за доставка. Помня, че в безумна жега ме разкарваха на километри до място, до което няма ГТ (не че ползвам, но въпросът е принципен). Писах гневни отзиви в чата в Тему и не съм получавала повече с тях. Мислех, че са приключили работа.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:24 от zvаnchе

# 57
Здравейте , знаете ли кой определя до кой автомат на BOX NOW се изпраща поръчката?  Адресът ми в Тему е записан коректно , първите ми поръчки бяха насочвани към автомат в квартала където живея ,но  сега постоянно се насочват към автомат в центъра на града. Пиша на BOX NOW и те я пренасочват . Това е на всяка поръчка. Дали китайците определят това къде да се изпраща?   Мога ли да им пиша някъде ?

На адрес за получаване (в сайта на Тему) съм посочила адреса на най-близките кутии на  BOXNOW.  Когато тръгне поръчка, проследявам я и  тя е насочена точно там.  Въпреки това в последния момент, куриерът на  BOXNOW я оставя където на него му е удобно в съседен квартал.

# 58
zvanche, точно със Сеймдей очаквам пратка скоро. Само те не се бяха появявали като куриер за Тему. При тях всичко е точно, но проблемът е, че не всяко съобщение за доставка има опция за пренасочване към кутия, а на мен ми е важно, защото в делничните дни рядко има някой вкъщи в работно време. Но пък, имат договор с пощите и предплатените пратки могат да оставят за получаване пощенския клон по вашия пощенски код. За мен е ок.
Като заговорихме за куриери, Бокснау вече трети ден не взима пратката ми след освобождаване от митница...

# 59
Куриерите не взимат пратките от митницата. Прави го друга фирма, която им ги кара на място, в складовете на куриерите.
И ако митницата е в Будапеща или друга столица, много ясно, че ще минат дни, докато се довлече...

Общи условия

Активация на акаунт