Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 6 156
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
Не намирам тази оферта.
Или не знам как да я търся...

# 151
Не намирам тази оферта.
Или не знам как да я търся...

Пробвай с claim gift.

# 152
Мои 2 пратки са така. Изгубиха се по пътя и сигурно ще върнат парите. Жалко, защото бях поръчала играчка за детето и я очаква.

# 153
1. Търся препоръка за по-малък на размер сешоар, тип сешоар за пътуване. Ще ми трябва буквално 1-2 пъти в годината и искам да не е много голям, но и все пак да суши.
2. Ще поръчвам персонализирана таблетка. Така ли се изписват името на човека и това, което искам да пише под него? Дава ми отгоре да го местя, да го уголемявам и смалявам...просто се притеснявам да не се обърка.
Скрит текст:

# 154
  • В Града на Липите
Привет! Скоро някой похвали този пуловер и сега моля за насоки Simple Smile Малко се замотах в коментарите за размера. Почти навсякъде пише, че е уголемен та се чудя S ли даппоръчам, ако обикновено нося М.

# 155
И в моята пратка има за детето Sad Вина и отговорност дали не носи Еxpress one, тъй като се води при тях?

# 156
Привет! Скоро някой похвали този пуловер и сега моля за насоки Simple Smile Малко се замотах в коментарите за размера. Почти навсякъде пише, че е уголемен та се чудя S ли даппоръчам, ако обикновено нося М.

Аз похвалих пуловерите, които са със състав 50% вискоза, 28% полиестер и 22% найлон. Пиша състава, защото има и само с вискоза, само с акрил.
Аз нося М, поръчах М и ми е добре (не е впит, не е и като торба). Дъщеря ми носи S, пробва го, добре ѝ стои, малко свободно (но сега ѝ поръчах S).

# 157
  • В Града на Липите
Благодаря. Този е само полиестер, въобще не бях обърнала внимание. Ще търся друг Simple Smile

# 158
  • Бургас
Здравейте, трябва ми дълго зимно яке. Разгледах доста, но не мога да се реша. После реших да сравня моделите с други сайтове. Същите видях, само на двойна цена. Та ако някоя си е поръчвала , моля за идеи.

Общи условия

Активация на акаунт