Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 10 542
  • 268
  •   2
Отговори
# 195
K.Kostadinova,  вярно ли са възстановили парите за пратката и се надявате все пак да  я доставят, че и да имате проследяване?! Думи нямам.
Както и да, давам отзив за пратка с уточнението, че утре сериозно ще си поговоря с Бокс нау. Получих пратка от 1 бр. боти, два чифта очила и аксесоари за еър фраер. Хора, пратката беше натъпкана в кутия, която не беше повече от 20-25 см. широка. От най, малките кутийки. Едва я извадих от там. Пратката беше смачкана и деформирна.
Сега отзивите:
Скрит текст:
Започвам с ботите. Деформирани и неподлежащи на поправяне от опитите ми за възстановяване. Както и да е, връщам ги, и без това не съм любител на изкуствена кожа. Още повече, заявих един номер, но дойде друг.

https://share.temu.com/pa9XGoh3loB

Два чифта очила. Реших да ги взема защото моите любими очила ги надрасках на морето. Уви, много са големи за моето лице, още повече, плаките са с различен нюанс на вътрешната част. Моите са на кафява и много комфортна основа за окото, а тези отвътре са черно-зеленикави. Ще пътуват. 😞

https://share.temu.com/Fzx7dRw5VEB
 https://share.temu.com/S0HOefT7ZaB
Един аксесоар за шишчета на еър фраер. Много е мъничък, но пасва идеално на компактното ми устройство.

https://share.temu.com/q2BDG5FffcB
Други поражения:

Вече се случи миналата година да ми възстановят средствата и след това си получих пратката с всички артикули вътре. Не е сефте...
Не е сефте очевидно, но не схващам какво точно искате от Тему?
Върнали са ви парите, дори са ви дали и 20 лв бонус, но вие продължавате да ги тормозите и да настоявате да си получите пратката, защото видите ли, ако я поръчате отново ще се прекарате...

# 196
K.Kostadinova,  вярно ли са възстановили парите за пратката и се надявате все пак да  я доставят, че и да имате проследяване?! Думи нямам.
Както и да, давам отзив за пратка с уточнението, че утре сериозно ще си поговоря с Бокс нау. Получих пратка от 1 бр. боти, два чифта очила и аксесоари за еър фраер. Хора, пратката беше натъпкана в кутия, която не беше повече от 20-25 см. широка. От най, малките кутийки. Едва я извадих от там. Пратката беше смачкана и деформирна.
Сега отзивите:
Скрит текст:
Започвам с ботите. Деформирани и неподлежащи на поправяне от опитите ми за възстановяване. Както и да е, връщам ги, и без това не съм любител на изкуствена кожа. Още повече, заявих един номер, но дойде друг.

https://share.temu.com/pa9XGoh3loB

Два чифта очила. Реших да ги взема защото моите любими очила ги надрасках на морето. Уви, много са големи за моето лице, още повече, плаките са с различен нюанс на вътрешната част. Моите са на кафява и много комфортна основа за окото, а тези отвътре са черно-зеленикави. Ще пътуват. 😞

https://share.temu.com/Fzx7dRw5VEB
 https://share.temu.com/S0HOefT7ZaB
Един аксесоар за шишчета на еър фраер. Много е мъничък, но пасва идеално на компактното ми устройство.

https://share.temu.com/q2BDG5FffcB
Други поражения:

Вече се случи миналата година да ми възстановят средствата и след това си получих пратката с всички артикули вътре. Не е сефте...
Не е сефте очевидно, но не схващам какво точно искате от Тему?
Върнали са ви парите, дори са ви дали и 20 лв бонус, но вие продължавате да ги тормозите и да настоявате да си получите пратката, защото видите ли, ако я поръчате отново ще се прекарате...
А аз не схващам защо е този заядлив тон, като просто съм питала дали някой се е сблъсквал с този проблем и все пак ако някой се е сблъсквал каква е била развръзката....много бързаме да хулим, типично българска черта. И изобщо няма да се прекарам, но няма да са ми нужни тези неща два пъти в случай, че дойдат. Пожелавам Ви лек ден!

# 197
K.Kostadinova,
Тук много хора се заяждат за много неща. В случая, никой не се заяжда с Вас. Аз изразих възмущението си. За мен не е приемливо да търсите проследяване на нещо, за което са Ви върнали парите, че и са ви компенсирали финансово. много ясно, че Тему няма да Ви уведомява за движението на нещо, което вече не е Ваше. Носят се легенди, че изгубени пратки пристигат до получателя, но аз не съм ставала свидетел на такъв коментар в темата скоро. И имайте предвид, преди да се засягате, че нито Вие сте единствената в темата, която се интересува от отговор на въпроса: "Как да прецакаме Тему?" или "Как да не се минем в Тему", нито аз  съм единствената, която не одобрява това. Приятен ден и на Вас!

# 198
Аз съм в същата ситуация и точно това ми написаха от Тему - възстановяване на парите, но ако артикула пристигне, не е нужно да се връща. Аз заявих връщане на парите и въпреки, че парите още не са се върнали при мен, не смея да правя нова поръчка, тъй като поръчах куп неща, които ако в крайна сметка дойдат, ще се дублират. Кой е виновен, че никой не може да ми даде информация къде аджеба е набутана пратката ми? Нито подаръкът за рд на детето дойде, нито други важни за мен неща...И все пак ако дойдат, какво да ги правя по 2? И си заявих връщане на парите,  т.к. това отнема доста време, а на мен сагата с тази пратка ми дотегна. В приложението нямам тракинг номер, което е разбираемо, но пък аз имам скрийншотове и си го знам и си го следя - ами няма движение...И не сме ние тарикати и не искаме да прекараме Тему, а от самия сайт си го казват като възможност това да се случи

# 199
Аз съм в същата ситуация и точно това ми написаха от Тему - възстановяване на парите, но ако артикула пристигне, не е нужно да се връща. Аз заявих връщане на парите и въпреки, че парите още не са се върнали при мен, не смея да правя нова поръчка, тъй като поръчах куп неща, които ако в крайна сметка дойдат, ще се дублират. Кой е виновен, че никой не може да ми даде информация къде аджеба е набутана пратката ми? Нито подаръкът за рд на детето дойде, нито други важни за мен неща...И все пак ако дойдат, какво да ги правя по 2? И си заявих връщане на парите,  т.к. това отнема доста време, а на мен сагата с тази пратка ми дотегна. В приложението нямам тракинг номер, което е разбираемо, но пък аз имам скрийншотове и си го знам и си го следя - ами няма движение...И не сме ние тарикати и не искаме да прекараме Тему, а от самия сайт си го казват като възможност това да се случи

Абсолютно същото е и при мен. Няма какво да ги правя по 2, въпреки, че ми пишат, че мога да я задържа в случай, че пристигне. Тя така или иначе е по пътищата някъде. Еми....такъв ни е късметът.

# 200
Аз съм ставала свидетел на доставка на изгубена пратка , ама не в България 😉 Сестра ми вече няколко пъти получава изгубена пратка , а преди това Тему й връщат парите , като й казват да задържи пратката , ако пристигне . Това в Германия.

# 201
  • София
И в тази тема съфорумки са писали за такива случаи.

# 202
Аз съм ставала свидетел на доставка на изгубена пратка , ама не в България 😉 Сестра ми вече няколко пъти получава изгубена пратка , а преди това Тему й връщат парите , като й казват да задържи пратката , ако пристигне . Това в Германия.
И на моята сестра тук редовно й закъсняват пратките, връщат й парите и пак пристигат поръчките, въпреки върнатите пари.

# 203
След като пратката е изчезнала, така или иначе никой не знае къде е.
Моята изчезна към края на пътуването и никога не я получих. Тему ми върнаха парите.
Писах и на Бокс нау, в случай че дойде, да не я върнат - те казаха, че ще ми я доставят, но никога не им е била предадена. Мисля, че номерът и до сега стои в приложението.

# 204
Все едно кой какво иска - пари или пратката си, много е неприятна цялата ситуация. Разбирам, че може да се случи на всеки куриер, но ми се струва, че откакто Експрес1 са в картинката, оплакванията в темата при тях зачестиха значително. Дано Тему преустановят работа с тях.

# 205
На мен Еконт ми забавиха цяла седмица пратката, в рамките на един град, щото нямали куриер за района. Но не можа и да я взема. Та сума и доволна от Тему. В края на краищата по техните правила е че спазват срока и те обезщетяват ако не успеят. Така ги предпочетох пред Шейн и Али, и вероятно стратегията си им работи

# 206
  • Асеновград
И тук има случаи на върната сума поради изгубване и след време пратката идва. Но има такива които никога не пристигат. Няма как някой да Ви даде съвет какво да правите, дали да поръчвате същото наново или не. Това си е лична преценка и решение. На мен ми дойде  с Пощите изгубена пратка , от тогава записвам всички номера на пратки за всеки случай в приложение за проследяване. 
Нямаше как да поръчам същия артикул пак на същата цена и със същата оферта, та просто си чаках. Но пък с робота за прозорци имаше няколко човека на които им върнаха парите и така и не получиха нищо.
Неприятно е да, но не е единичен случай.

# 207
Така да обобщим. Който не е получил пратки с един куриер няколко пъти а с друг получава редовно е в правото си да каже на тему какво мисли за доставките.
Тук сме основно за да дадем на останалите възможността да имат най-коректната налична информация и възможности за акуратни доставки.
Прочетете още веднъж. Хората искат да знаят дали да поръчат пак или пратката наистина може да дойде.
Тук имам дежавю за пореден път. Мошеници не се оплаквайте. Този алчен онзи боклук. При никой от предишните продавачи стана същото и тук ще се нормализират нещата. Ще има и затворени профили на пишман тарикати. Ще има и върнати пратки от коректни клиенти защото 5 неща еднакви не ни трябват.
Дали някога ще оживеят тези предлагащи качество на приемливи цени предстои да преживеем.

# 208
Хората искат да знаят дали да поръчат пак или пратката наистина може да дойде.

Ми да хвърляме боб, освен. Те Тему не могат да кажат ще дойде ли пратката, ние от къде да знаем? Има случаи за изгубена и пристигнала пратка, но има и случаи на завинаги изгубена. Няма как да погледнем в бъдещето дали пратката на потребителката някога (и кога) ще пристигне.
Иначе аз не я намирам за “сметкаджийка”. Да, обезщетили са я, но все пак е тъпо да получи два пъти едно и също нещо.

# 209
Отново получих предложение за 640 % връщане на кредит,но трябва да закупя на стойност над 200 лв,за да получа  148 . Работата е там,че вече почти нищо нямам за купуване.

Общи условия

Активация на акаунт