Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 17 693
  • 421
  •   15
Отговори
# 405
Защото е 82/122 .И аз имам такъв,но за сега се въздържам да поръчвам.

# 406
Ами не, даде ми 82/100 и дори се учудих, че е даже мааалко по-добра оферта и от 80/100, коята от доста време чакаме.  Но трябваше да довърша  нещо  и не можах веднага да направя поръчка .... да се чудя дали заради  това забавяне не се е променила офертата Thinking

ПП: и преди ми се е случвало при оферта за връщане на кредит да посочи  дадена сума, а когато я достигна - да трябва да добавя още.

# 407
Като минат няколко часа, процента пада. За това се е получило така.

# 408
  • Радомир
Здравейте
Досега не съм поръчвала от ТЕМУ поръчвала съм от SHEIN.
Доволна съм но в ТЕМУ има някой неща които в SHEIN ги няма.
Искам да си поръчам.
Но незнам в ТЕМУ има ли ограничение в цената минава ли митница?
В SHEIN съм поръчвала неща и за 400 лв. На две поръчки разделени. Сега последната ми беше за 300 лв. и не съм имала проблем. Винаги са ми идвали в рамките на 2 седмици без проблеми да плащам митническо мито и така.
Та мога ли и тук да поръчвам за по големи суми без проблем? И за колко време идват?

# 409
Нещата от Тему обикновено идват за 14-21 дни, зависи дали има предварителна поръчка между нещата, тогава става малко по-бавно изпращането. Не мога да кажа дали има горна граница, неотдавна ми предложи купони 100/450, пазарувала съм и на стойност около 320 лева, при това телефон, не е имало проблем.

# 410
Когато имате артикули с пре-ордер разделят ли ви пратката на две?

# 411
  • София
На мен не са.

# 412
По-скоро не. Изписват по-дълъг срок на пристигане. Разделят пратките, когато идват от различни места.

# 413
И на мен не са разделяли заради преордър, май и срокът не е по-дълъг повечето пъти (последно две брошки имам, които бяха с преордър).

Тему ме ядосва с нещо - до преди една седмица отказваше да ми поднови купони за по 10 лв, защото били минали 60 дни (а аз мисля, че трябваше да минат 90), а днес по грешка натиснах да поднови един купон от началото на август и стана.
Вече не мисля, че има правило - ако стане и ако ботът е на кеф.

А пък преди два дни направих обикновена поръчка (такава с карта за отстъпка - нищо специално, не съм ползвала кредит) и ми даде 8 купона с нея, без предупреждение. Някакви странни са - като отстъпка 100 от 450, но има и 3 по 10 лв.

# 414
📥 Връщане на артикули
Вариант 1 – през акаунта в Temu:
    1. Влезте в профила си или използвайте линка от имейл с поръчката.
    2. Изберете „Връщане на артикули / възстановяване на средства“.
    3. Изберете причина и добавете нужната информация.
    4. Изберете как искате да ви върнат парите – Temu кредит или карта.
    5. При нужда от връщане: ще получите етикет за безплатна доставка(1 безплатно връщане на поръчка в рамките на 90 дни. / куриера е посочен в етикета от Тему).
    6. Отпечатайте етикета и изпратете пратката обратно.
    7. Може да следите статуса на връщането в акаунта си.
🌐 Политика за връщане на Temu
Вариант 2 – чрез BoxNow:
    • Генерира се товарителница.
    • Връщането трябва да се направи в срок от 15 дни.

И аз стигнах до задаването на глупави въпроси (извинявам се!), защото ще връщам за първи път. До сега проблемите ми са били за дреболии, които са били дефектни и са възстановявали пари или са изпращали отново, но смятам за редно да им върна якето за 30 лв., което е чудесно, но ми е голямо. 

Имам съобщение от БоксНау на вайбър с кода, с който да отворя кутията. Необходимо ли е да сложа в пакета нещо освен якето? В профила имам "Идентификационен номер на връщането на артикули", трябва ли да го сложа в пакета? Или нещо друго?

# 415
Ами не, даде ми 82/100 и дори се учудих, че е даже мааалко по-добра оферта и от 80/100, коята от доста време чакаме.  Но трябваше да довърша  нещо  и не можах веднага да направя поръчка .... да се чудя дали заради  това забавяне не се е променила офертата Thinking

ПП: и преди ми се е случвало при оферта за връщане на кредит да посочи  дадена сума, а когато я достигна - да трябва да добавя още.

Колко продължи сушата след края на предишната оферта за кредити?

# 416
Какво се случва ако не взема пратката от съответния куриер в определения срок?  Ще ми възстановят ли сумата по картата или е необходимо да взема пратката и да действам според условията им за връщане/възстановяване?

# 417
happy cucumber, сложи якето в оригиналния плик с баркода, после в друг плик (аз ползвам този сивия от доставката) и напиши отгоре с маркер номера на кода от Тему (товарителницата). Може и да не го пишеш, много хора не го правят и нямат проблем. Носиш, отваряш кутията с кода и оставяш в него якето.

# 418
Какво се случва ако не взема пратката от съответния куриер в определения срок?  Ще ми възстановят ли сумата по картата или е необходимо да взема пратката и да действам според условията им за връщане/възстановяване?

Ако не вземеш пратката ще останеш без пратка и пари. Ако я вземеш и поискаш връщане ще получиш инструкции за последващи действия. Като цяло не е добре така лековато да поръчвате стока и да я връщате. Трябва да поработите върху преценката си.

# 419
  • София
Точно щях да питамв Тему дали ще има Черен петък и в приложението ми излезна, че ще има до 70%. Естествено не и на нещата, които съм си харесала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт