Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 19 906
  • 487
  •   3
Отговори
# 435
  • Ст Загора
Освен купона Discount777, имаше ли как да извикам другия купон, който е на продукт в количката? По-рано ми излезе, обаче понеже беше на някакъв супер евтин продукт и го махнах. И се чудя има ли как да си избера друг?
виж в съобщения

# 436
Аз за трети път получавам с тях. Първият път беше в последния ден на срока, вторият път - нормално, в срок.
За трети път имам обезщетение за забавяне на пратка. Най-първите ми две покупки  бяха със Спиди до офис, но не успях да си ги взема в деня, в който бяха в офиса, а на следващия ден ги взех и получих от Тему автоматично по 10 лева за забавянето. Признавам, че тогава не съм следила дали това е било на крайна дата за доставка. И ме изненадаха тези пари, защото реално аз не можах да отида на първия ден. После ме пренасочиха към бокс Ноу. Сега въртят - 2,5 пратки с бокса, 0,5 - експрес, последната пък изненада - пак с бг пощи. Тези са най-кофти за мен, не искам и да ги чувам.

# 437
  • Ст Загора
Аз 2ри път получавам. Първият в деня на последният срок. Сега със закъснение.
Ще дам мнение за нещата като дойдат.

# 438
Пратката ми, която беше изпратена на 18.09. и която трябваше да дойде до 02.10, за която ми възстановиха парите и я бях описана, от днес вече е в офис на Express One в града.✌️

# 439
Имаше казус за пратка, която трябва да се върне с Boxnow, но заради размерите не се побира в кутиите.
Моля да припомните каква беше развръзката, защото в момента и аз имам същия казус и от Тему отказват всякакво съдействие и реално ми казват, че няма как да върна стоката с друг куриер освен Boxnow, което е меко казано скандално!

# 440
Експрес уан се грижи да ни дадат 10 лв за закъснението.
Макар че имам и две праъки с бокснау, които също закъсняха .
Шшшшш Тихо, че ще ти поискат 50% за услугата забавена доставка и ще си останеш с 5 лева вместо 10.
Joy Joy Joy

# 441
Abreviaturaю нямаш ли опция бг пощи? Изчакай няколко дни, откажи се да връщаш и след това избери връщане с бг пощи. Другият вариант е да звъниш на бокс Ноу за по-голяма кутия или да я дадеш на куриера, когато зарежда кутиите

# 442
Куриерите на Бокснау нямат право нито да дават, нито да вземат пратки "на ръка"!

# 443
Седиш и го чакаш. Отваряш кутията - пъхаш пакета колкото да се захване, да не падне. Той го взема и го слага в буса. Така става ли? Ако връщащият няма опция бг пощи, а пакетът е по-голям от най-голямата кутия на бокса какво правим? Клиентът има право да върне, но не се събира в кутията. Какво се случва, ако Тему разпредели такава пратка с бокса, а те не могат да я съберат в никоя от  кутиите? Как ще доставят тогава пратката?

# 444
Не, не може така! Ако пък Тему разпредели такава пратка с Бокснау и тя не влезе в кутия, просто я връщат, има много такива случай, дори са коментирани в предишните теми.

# 445
Жалко за клиентите тогава. До сега не съм имала такъв случай, но ако ми се случи 1 път, на втория път сигурно ще спра да пазарувам или поне няма да купувам от тях по-големи неща, а само дреболии.

# 446
Жалко за клиентите тогава. До сега не съм имала такъв случай, но ако ми се случи 1 път, на втория път сигурно ще спра да пазарувам или поне няма да купувам от тях по-големи неща, а само дреболии.

Не са проблем големите неща, за тях се усещат и ги пращат с други куриери, грешки се получаваха преди време с дълги неща от рода на въдици, разни стойки, и тн., но сякаш в последно време не съм чувал за такива случай, може да са сменили вече алгоритъма, иначе се сещам за потребители които по 2, 3 пъти са поръчвали нещо дълго, и все с Бокснау са го пращали.

# 447
Karzz,  ето тази тенджерка поръчах и съм супер доволна. Имай предвид, че е мъничка.

https://share.temu.com/NiukrJcBimB

# 448
  • Плевен
Имах дълга пратка,писах с агент и ми казаха даже да пратя с куриер по мой избор и да пратя фактура.  Не се наложи, успях да върна с пощата.

# 449
  • София
И бокса се излагат. От 11-ти пратката е в София и все още е в процес на доставка. Утре е последният ден.

Общи условия

Активация на акаунт