Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 22 606
  • 541
  •   6
Отговори
# 495
За товарителницата, няма такава, лепите един лист и пишете този код на него!

За поръчката с лампите, проверете пак със сигурност ли сте поръчали 4, че много често има уловка в описанието! Всъщност, като гледам цената, да би трябвало да са 4 бр.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 13:46 от All Seasons

# 496
Някой получавал ли е покана за възстановяване на средства от TEMU.com? Мисля, че е някаква измама.
Измама е! Няма такова възстановяване на средства.

# 497
Точно не е нормално ..  проверих 1 брой струва между 8/10 лв за това поръчах тези 😔 пише 4 броя

# 498
Не става ли само да пратите снимка на бота, без да пишете нищо - той пита за коя поръчка е (избирате я), кой продукт и какъв е проблемът (избира се невярно описание).
И ви връща парите.

# 499
  • На изток от Ада
Не веднага го връща pppqqq,  трябва да дадеш други опции и пари в салдо или по сметка.
Иначе от теб научих това. Много благодаря!

# 500
Не става ли само да пратите снимка на бота, без да пишете нищо - той пита за коя поръчка е (избирате я), кой продукт и какъв е проблемът (избира се невярно описание).
И ви връща парите.
Не винаги се получава така.В повечето случаи искат връщане на продукта .

# 501
  • На изток от Ада
Получава се при мен за няколко неща

# 502
Не искат да го върна ами щели да проверят документите на пратката и ще ми отговорят в рамките на 2/4 работни дни .. Аз съм съгласна да ги върна но дали ще ми възстановят цялата сума все пак пише че са 4 бр а аз ще върна само 1.

# 503
  • На изток от Ада
Моята пратка в експрес уан е в офис от вчера.
Днес ифиса е затворен годишен отпуск.  Мн са изморени

И раб време в сайта е до 19 ч на вратата пише 18ч ....

# 504
Моята пратка в експрес уан е в офис от вчера.
Днес ифиса е затворен годишен отпуск.  Мн са изморени

И раб време в сайта е до 19 ч на вратата пише 18ч ....

Пиши едно оплакване на имейла на куриера. Какъв е този нескопосан офис да работи 9-18 и сигурно събота почива? Ако има по-нормален в твоя град можеш да поискаш да ти пращат винаги в него доставките, аз така направих с един преди време. От 2 месеца експрес уан монтираха и няколко автоматични станции които са още по-удобни откъм работно време.

# 505
Офиси Експрес1 имат 5 на кръст. Най-вероятно е партньорски офис и ако човека сам си го държи, кога да излезе в отпуск като е само той?

# 506
  • На изток от Ада
Карай но неочаквано .
Работи в събота

# 507
stefkayordanova, скоро имах комплект от 2, изпратиха ми 1. Писах им и ми изпратиха цял комплект от 2, очаквах да ми пратят само липсващото.

https://share.temu.com/pByK0NJ7hRB плюшено долнище на пижама. Качеството не е добро особено за 20 лв. Моето беше 14 лв. Ще напиша лош отзив, но ще го задържа, защото ми трябва.
https://share.temu.com/qUXJ2mnEJxB хубава жилетка, но малко боцка като вълнена, а уж е акрил и полиестер. Изглежда топла.
https://share.temu.com/xosEt7Dr1DB нокторезачка за врастнали нокти. Може би трябваше да обърна внимание, че в описанието пише и дебели нокти, но предвид обичайните им описания, го пренебрегнах. Бях купувала подобна със завито крайче от друг продавач, много беше хубава, нищо общо с тези клещи за копита. И понеже съм купила 3 броя, директно им ги връщам.
Скрит текст:

Ето едно от "чудесните" им описания:

Скрит текст:

# 508
Печена пържола за мъртва кожа Joy
Баща ми чете тези неща за забавление, на моя телефон си е на английски (а с бота си пиша на български - не му пречи).

# 509
Ох, три пъти погледнах каква е тази пържола, приличаше ми на следолед Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт