Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 637
  • 977
  •   2
Отговори
# 900
Някой да е поръчвал подобен уред?

https://share.temu.com/RJqDpjMAd0B

# 901
  • На изток от Ада
Какво се случва, ако реша да върна 2те джунджурийки ( покупката на 2 артикула беше условие да получа купони), когато дойдат и не ги одобря.
Спират да изпращат офертата.
На мен не ги спряха.

# 902
  • София
Какво се случва, ако реша да върна 2те джунджурийки ( покупката на 2 артикула беше условие да получа купони), когато дойдат и не ги одобря.
Няма да възстановят останалите купони, нищо повече.

# 903
Смарт логистика или как BOX NOW превърна безконтактната доставка в бизнес модел

https://biss.bg/interview/novini/smart-logistika-ili-kak-box-now … -biznes-model-143

# 904
Спират да изпращат офертата.
На мен не ги спряха.
Моите ги спряха.

# 905

Не съм поръчвала такъв от Тему, но подобен уред е доста ефективен, ако на него се правят тренировки. Идеята е да запазите баланс, в който участва цялото тяло и в същто време да тренирате. Направи ми впечатление, че на рекламната снимка уредът е по-голям от показаното в отзивите. Нямам представа дали е добър, ползвала съм само профезионален и ако не само стоите върху него, а правите упражнения, си е трудничко и определено би имало положителен и видим ефект.

# 906
  • Асеновград
Това с яйцата ли? На мен ми дава 200+30 или 200+30+200
Това са последните, които взех. Използвах един от 10/10,01 (35) и един не се събира на екрана.

Сега пак съм си нагласила в кошницата за над 220 лева неща, ще видя следващите 1-2 дена дали ще поръчам всичко или ще прецизирам. Искам и да върна от последната поръчка някои неща, както и 1-2 неща от по-стари поръчки - сгрешен размер основно. И сега се чудя дали ще ми унищожи купоните и дали ще ми даде други, ако го направя или първа да поръчам, а после да върна набелязаното.
Да от яйцата, от днес. Преди ми даваше като твоите.

# 907
Понякога, ако прекъснеш офертата - тези изскачащи прозорци, в които обявява, че ще даде още нещо - купони за 10 лв или други, просто не ги дава и остава само началното предложение. Да не е станало така?

# 908
  • Асеновград
Не , това даде само. Точно купони за 400 лв. но са само за големи суми два са по 100 лв.
Аз имам по 10 лв. за възстановяване, но ми се искаха по за 20 и 25 евентуално.

# 909
50/160 и 25/80 ми даде само веднъж през август и но един купон в пакета. След това само 100/450, 90/270, 80/220 или 70/220, 40/130 предлага.

# 910
Аз цяло лято ползвах купоните 20 от 40 (горе-долу на всяка поръчка) - заради тях имах много поръчки за купони (за много ниски суми) и ми ги спряха. Не съм сигурна дали са спрени изобщо или само при някои хора.
Този месец употребих последния 20 от 60 и 30 от 80 - вече не ми дава и от тях.
Затова писах, че вече ползвам само 10.

# 911
  • Асеновград
Аз цяло лято ползвах купоните 20 от 40 (горе-долу на всяка поръчка) - заради тях имах много поръчки за купони (за много ниски суми) и ми ги спряха. Не съм сигурна дали са спрени изобщо или само при някои хора.
Този месец употребих последния 20 от 60 и 30 от 80 - вече не ми дава и от тях.
Затова писах, че вече ползвам само 10.
И при мен беше така. Но днес изненада, затова и писах.

# 912
  • пустинята Гоби
Моята пратка с Еконт се появи, трябва да платя 5 и нещо при получаването ѝ Flushed . Поне за мен е ново 20 да плащам нещо при получаване на поръчка от Тему.

# 913
Пише ли безплатна доставка в самата поръчка?

# 914
  • пустинята Гоби
Изтрила съм мейла с поръчката и няма как да видя. В приложението статуса вече е ъпдейтнат и пише, че дължа 5 лева и нещо. Вчера нищо не пишеше. Сега видях, че пише shipping : free и после е начислена такса.

Общи условия

Активация на акаунт