Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 4 698
  • 122
  •   5
Отговори
# 105
  • Бургас
Бел, във вашия край на комплекса наистина си беше гадно. Майка успели да минат оттам сутринта, но автобусът се напълнил с вода. Не знам децата как са стигали до училището.

Тит, слушах в обедните новини, че ще има пропускателни пунктове, за да се избегнат кражбите в този момент, защото хората са евакуирани и са си оставили всичко по домовете. Ужасно е всичко.

Лин, добре че не се е сетила с твоите обувки така да ти го рекне Wink От нас вероятно ще имате едно яке, но докато не купим ново, не смея да го давам, че току виж изкара зимата по суитшърт.

# 106
  • Бургас
Класната на малката си хванала такси от Меден Рудник в 6.40. Пристигнала в 8.30 и дала 70 лева.
Купихме всичко необходимо и около сто милиона други. ММ тихо плаче, бършейки сълзите си с касовите бележки Simple Smile

# 107
  • София
Много неприятна ситуация за всички, които са на тези места или имат имоти там.
За съд са обаче разрешилите изобщо да се строят такива сгради на тези места. За съжаление най-вероятно всичко ще се възстанови и забрави до следващия такъв случай…
Всеки иска да е на първа линия до морето. Забравяме, че природата си иска своето и ние нямаме контрол над нея.
И аз днес успях да поспя малко повече след цялата недоспала седмица. Занимавам се със скучно почистване из къщи.

# 108
Тит, слушах в обедните новини, че ще има пропускателни пунктове, за да се избегнат кражбите в този момент, защото хората са евакуирани и са си оставили всичко по домовете. Ужасно е всичко.
Надявам се да има, въпреки, че хората казват друго. " вчера се карах с един със смолянска регистрация, братя от етноса. За сега събират от деретата, но ако няма хора ще влязат и в къщите."
Пак на Арапя представители на Енергото отлагат заявките за "понеделник", днес щял да погребва кучето си.
Хората са без ток и вода.

# 109
Само да се отбележа, че съм на работа.
Много ми е жал и мен за цялата ситуация. За пореден път трагедия и след дъжд качулка....

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 08:29 от mariat

# 110
  • Бургас
Аз спах до 12ч Но май пак ще си полегна,че ми е уморено и сънливо.

За безхаберието и връзкарството - думи нямам!
Все обикновените хора страдат и си патят!

Жалко за загубените животи....

# 111
  • Варна
Уморено ми е и нервно. Майка уж днес е по-добре. Благодаря, момичета!
Лин, точно въпросът "защо с направление за хоспитализация се чака пак пред спешното" и мен ме гореше през часовете в очакване.
Скрит текст:
Иначе хора и съдби всякакви пред и във спешното. Чакахме заедно с актьора Мариан Вълев. И неговата майка я бяха приели в спешното и аз като си тръгвах, все още чакаше за инфо
Него ден едва успях да се прибера в апартамента вечерта и към бурята се прибави и дъжда. На следващия ден, баш когато беше големия потоп, се прибрах на село преди бурята да събори дървета на пътя.
А сега пекна слънце.
Жалко за изгубените животи и щетите, заради човешката алчност!

# 112
  • при моите деца .....
Добро утро!
Лина, фен съм на хумора ти.
Наспах се днес, въпреки че станах в 6.30.
Изпратих ММ, въртя първа перална..... Пия второ кафе...
Днес мисля да сложа малко ред в къщата....
Да проверя 70 входни нива.....
Да закарам сестра ми....
Хубав ден!

# 113
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес се прибирам.
Но първо пазаруване.
Хубав ден!

# 114
Аз изпратих момчето за София (малко се успахме), оправих кучето и котката и сега пия чай. Нещо не ми е ок на стомаха и за съжаление пропускам кафето. Почнах с почистването и прането, но може и да изляза да пазарувам. Утре съм на София, мрън...
Хубав ден от мен!
На учителите в темата- честит празник! Дерзайте!

# 115
  • Бургас
Добро утро!

Боби, колко часа е при теб денонощието? Аз само за 70 входни нива няма да сколасам за ден.

Хубавото време май се завърна...поне през прозореца, така че ще има ходене в парка. Баща и дъщеря говорят нещо и за мола.
С палачинки и пилешка супа смятам да се отчета за днес, някоя и друга пералня и туй то.
Вчера чистих дивана и спалнята, днес ще мина и другите два матрака в детската. Според контейнера за прах бая народ живее у нас Joy

# 116
  • Canada
Добро утро!

Етти, от все сърце ви пожелавам да отшумят здравословните неволи🤞

Стейси, радвам се, че е овладяна при вас ситуацията.

Да светна мацките с лед маските, серум със зелен чай нанесен 10 минути преди терапията многократно засилва ефекта 😉

Моят уред е топ, а още не го ползвам на макс. Боляха ме гърба и кръста последните дни, още след първата процедура отшумя болката.

Битовизми и домакинстване ме чакат днес.

Хубав ден!

# 117
  • Бургас
Фонс, кой е този уред за гръб и кръст?

# 118
  • Бургас
Добро утро!
Май се наспах! Поне за сега!
И аз се нареждам за този уред, стана ми интересно!

Аз установих,,че матрака ми ми прецаква кръста.... За смяна е! Два дни спа по повече часове и още в съня си усещам,че ме боли като се въртя.

Боби,кога успяваш да свършиш толкова неща?

Пия кафе и си правя план за деня.

# 119
Добро утро!

Вече съм при дечицата аз, че днес съм гледачка, мама и тати да идат да си поработят малко по къщата.

Вчера си свърших всичко планирано. Реализирах една огромна торба дрехи за махане и цял куп за гладене. Ще видим днес дали ще ми остане време.

Лийкото ми днес става на 5 години 🤩 Още много време да е с нас!

Спокойна  неделя, банда!

Общи условия

Активация на акаунт