Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 5 935
  • 151
  •   10
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Буквално вчера проспах денят.
Много добре ми се отрази.
Вали и е мрачно, но на мен ми е ок.
Имам енергия, даже имам идея какво да готвя, сега ще го мушна в ИП. Една пералня се врътка, само още една остана.

# 136
  • Бургас
Добро утро!

Изпратих домашните и ще се разходя с дружка до морето. После ще мисля програмата за деня.

Спокойна седмица!

# 137
  • Sofia
Добро утро!
Вали, на работа съм, а много ме мързи и ми е уморено, а още е началото на седмицата.

# 138
  • София
Добро утро!
Успешна седмица на всички!

# 139
Добро утро!

Ужасно време е навън, протестирам. Искам си циганското лято.

Ети, има нужда и от такива дни.

Хубав ден, мацки!

# 140
  • Бургас
Добър вечер!
Никакви ви няма цял ден, как сте момичета,къде сте?

Чакам мусаката да се изпече и да се позиционирам да гледам някакъв филм.
Започна да вали навън. Дано е така тихо и кротко, да не се усили и да стане страшно!

# 141
  • София
Тук не е спряло от сутринта.

# 142
Прибрах се благополучно от София, наготвих, минах през банята и сега кротко си пия чай. От утре на работа, но преди началото на работния ден съм на зъболекар. Найс, а?

# 143
  • Сливен
Направих изследвания, отметнах доста неща на работа /дойдоха нови, ама така е, като не съм измислила друг начин да си изкарвам парите.../, напазарувах в почивката, изкарах и курса вечерта. В почивка съм вече!
Мари, добра идея за чая, ще се присъединя!
Не е страшен зъболекаря, стига да можеш да си избереш точния за теб /моя е добър, с чувство за хумор, и въобще не ме напряга ходенето при него/.
Вали и тук, но кротко и с прекъсвания. Дано няма повече наводнения!
Лека и спокойна вечер!

# 144
  • Бургас
И аз съм на чай, тъкмо си сипах една чаша и сядам да поработя малко.

Открих днес танцовия сезон. Мислех, че ще съм позабравила хорцата, но поне днешните ги помнех (като тръгнеше музиката, иначе преди това имената нищо не ми говореха).

# 145
  • Бургас
Оххх,Селесте...как ми се ходи на танци,ако знаеш....Толкова добре да се чувства човек докато ги тропка!...
Много е хубаво!
Ще взема да си ги пускам у дома на тубата и да си ги припомням.

# 146
Не е страшен зъболекаря, стига да можеш да си избереш точния за теб /моя е добър, с чувство за хумор, и въобще не ме напряга ходенето при него/.
Както се казваше във филма Вчера- "Нямам нито един кариес!", та и при мен е така. По- скоро всичко е ремонтирано, де. Сега само бондинг.
Добро утро!
Почти съм изпила кафето, наспала съм се, и все още не вали при нас. Какво още да му трябва на човек?
Хубав ден, момичета!

# 147
  • при моите деца .....
Добро утро!
При нас не е спирало да вали...
Вчера и аз ходих на танци, спомнях си хората, но имам мускулна треска....
Днес планът е работа, а след това - вкъщи - до извадя шалавете и пуловери.... да сготвя....
Хубав ден и от мен!

# 148
  • някъде другаде
Добро утро!
При нас продължава да вали.
Не ми се излиза.
Искам да лежа и да си чета книга.
Но трябва да ходя на работа.
Хубав ден!

# 149
  • Germany
Добро утро!
И при нас вчера валя, уж за днес го дават слънчево. Аз пак се будих тази нощ и сега съм кисела и недоспала. Горе долу веднъж седмично ми се случва и не мога да хвана от какво. Дано не е лудница днес в работата, ама и да има работа, че иначе ще заспя на бюрото...
Хубав да ви е деня!

Общи условия

Активация на акаунт