Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 7 309
  • 192
  •   2
Отговори
# 165
  • Бургас
Марѝ, трябва класната да я "активира". Обикновено към края на месеца оправят бележките. Обаче вече сме нов месец и интересно защо се бави.

# 166
Марѝ, виж да не пише Клинично здрав. Тогава не се отразява и не извинява отсъствия. Трябва да има диагноза. Изрично на последната родителска ни казаха това - често срещано при зъболекарите и когато е само за изследвания.

# 167
  • Варна
На цялата тази галимация, девойката съобщи, че има местно гадже. Само на снимка съм го виждала, симпатяга иначе.

# 168
Сега погледнах. Пише- Не боледува, после има код за други "други общи прегледи". А реално ни трябва, за да се изви закъснение след поставена ваксина и да не играе физическо същия ден.

# 169
Така написана, бележката няма да извини отсъствията. На нас ни казаха, "имате 15 дни за това" 🤐

# 170
Марѝ, 14-а е от около 60 деца в групата на 7-9 годишните. На стрелбата беше отлична и в двата дни, 5 от 5 и при четирите стрелби, но в бягането беше по-бавна, че вечерта преди състезанието имаше малък инцидент и беше на кантар дали изобщо да участва. Доволна е и тя, и треньорите.

Стейси, дано намерят на мама правилното лечение Hands Pray.
Корейче ли е гаджето?

Втори ден не е спирало да вали при нас, но е кротко и безпроблемно. Точно от такова имаше нужда.

# 171
Наминавам в октомврийската тема, момичета. Не съм чела назад, уикенда ще наваксам.
Бъдете здрави и спокойна вечер!

# 172
  • Бургас
Стейси, честито ви гадже!

Селесте, има още за разчистване, ама утре! До сега напълних торба и половина. Има и още, ама ги оставих ,,щот шИ гИ нося ,, Simple Smile На дали, ама...!

2в1, важното е,че сте доволни от състезанието! Ще има и други!

# 173
  • при моите деца .....
Мари, изпреварили са ме...
При нас не спира да вали....
Нещо  спря и кабелната...
Ще готвя уроци за утре и дрехи и ще лягам...
Искам петък....

# 174
  • Варна
2 в 1, да
Нямаме ток ние. Авария. Вече няколко часа.
Намерих наличния пауър банк и зареждам телефона, че батерията пада.

# 175
  • някъде другаде
2в1 , браво. Достойно представяне.
Стейси , дано открият адекватно лечение за майка ти. За гаджето браво. Да направи дъщеря ти много щастлива.

# 176
  • Телиш/Плевен
Стейси, стискам палци да потръгнат нещата с майка ти и скоро да се оправи напълно. И се радвам за гаджето на девойката, да са много щастливи заедно. Hug

# 177
  • София
Стейси, дано намерите причината и майка ти да оздравее! Чудесна новина за новото гадже.
2в1, браво на детето!
Мен ме тръшна следобед изведнъж някакъв главобол и температура…
А за бележките има ли шанс такава издадена от зъболекар например изобщо да извини отсъствия?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:08 от Rodiva

# 178
2в1, поздравления за борбения дух на внучката!
Стейси, нямаше да е редно, ако не се уредите и с местно гадже.
Привет, Новинка!
Роди, взимай мерки с време.

# 179
А за бележките има ли шанс такава издадена от зъболекар например изобщо да извини отсъствия?
Миналата година ми ги извиняваха, но какво пишеше на бележката нямам идея, защото никога не съм я виждала, нали се движи из пространството. Тази година още не сме ходили при зъболекаря в учебно време и не знам.

Общи условия

Активация на акаунт