Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 35 738
  • 882
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Мони, ужас! Дано ти мине бързо!
И аз трябва да си пусна изследвания профилактично, да отметна гинеколог и мамолог. Не знам кога ще е... Първо ще са кръвните, че са най- бързи и лесни.
Ходихме до магазина, разходихме се. Гоги гали едно страхотно куче. Беше радостен. След малко ще спи, и аз ще отморя. Искам да почета. Чета на Кинг 22.11.1963. Интересна е, но бавно ми върви. Доста е обемна, та не знам кога ще я приключа.

# 271
  • Бургас
Аз съм започнала "Прислужницата", на завръзката съм.

Излезнаха ми резултатите, разчетох си ги в нета Joy Холестеролът е екстра, само винцето трябва да намаля, че триглицеридите ми са лееекинко занижени. Обаче мислех, че ми е пусната пълна кръвна картина, а то само холестерол. Язък, пак ще ходя да ме бодат и да си плащам.

# 272
Селесте, как намаляне на виното ще вдигне триглицеридите? Да не си объркала нещо?

# 273
  • Бургас
Няма да ги вдигне, но ще спре да ги понижава.

# 274
Кажете дали оставят белези след премахване на бенки? Момчето има една, която ще му създава проблеми след време, когато ще трябва да бръсне брадата и обмислям премахването ѝ докато е време.
Моят ММ премахна бенка,която имаше от дете..голяма ,на челото .Белег не остана.Никакъв.Но...се появи нова ,по-малка,в ъгъла на окото,над носа .

# 275
  • На брега на реката
Селесте, може да звъннеш в лабораторията, да ти направят изследванията и  само да платиш.
Мисля, че са длъжни да пазят кръвта 3 дни.
Аз лично съм го правила.

# 276
Марѝ, здрав, щастлив и с късмет в живота да ви е младежът. Да постига целите си с лекота Party Time.

Приятен и спокоен уикенд на всички.

# 277
  • Бургас
Мари, прекрасна възраст е 17 ГОДИНИ!
Честит да е, здрав и успешен, смело да върви напред!
Имам  си един 17г у дома! Малко му остава до пълнолетие!

Мони, почивай си, не се тормози с техника! Трябва ти пълна почивка и спокойствие! Бързо да ти отминава!

# 278
Честит рожденик на Марѝ! Здраве и късмет!

Мони, бързо да минава неразположението и болките.
Скрит текст:
Предполагам си наясно, че можеш да претендираш обезщетение за трудова злополука

# 279
Здрав и щастлив да е синко, Мари!

# 280
  • Germany
Да знаете, че е много тегаво да лежиш без да можеш да гледаш или четеш нещо. Признавам си, че не ми се получава много... Но съм по-добре определено.
Рир, мисля, че тук не във всички ситуации изплащат обезщетение, но и не мисля в тази посока. Случая е регистриран като трудова злопулука, друго се надявам да не ми се наложи да правя. Искам само да се въстановя бързо и да се върна на работа, защото най-накрая се чувствам на мястото си и се надявам да остана.

# 281
  • Варна
Марѝ, здраво да е момчето и щастливо!
Леле, Мони, да се оправяш!
Изписаха майка, засега е добре!
След почистване на зъбен камък, подвенечно, трети ден ям набързо, че ме боли. И нещо педикюра не стана този път. Врастналият нокът се обажда.
А, и снощи ми се поду горната устна. Също като минала през процедури, само че при мен безплатно.
Някаква алвргична реакция, явно. Посмяхме се в началото с моя мъж, за джуката. Мина ми. Явно стрес много и организмът се чуди на къде да избие.

# 282
  • Бургас
Честито на рожденика, 17 години е толкова хубава възраст-изпълнен с мечти,планове, всичко можеш...
По повод стреса и боледуването и аз в момента съм в такава ситуация. Имах планиран от три месеца преглед при светило, много ми беше стегнато какво ще каже.И два дни преди да тръгна усетих, че се разболявам. Накупих каквото се сетих от аптеката, надрусах се, минах прегледа. Като се прибрах така се разболях, падна ми имунитета от стреса. Стават две седмици, още кашлям по цяла нощ , поне синузита отпуших, та дишам.

# 283
  • Canada
Честит да е младежа, Мари, здрав и успешен!

Да се оправят болните и контузените 🍀

Лявата ръка все едно съм я взела назаем, много бързо реагирах на тетануса 😅

# 284
  • Сливен
Мари, здрав, щастлив и късметлия да е рожденика ти!
Едвам ви изчитам последните дни. На работа ми е натоварено, уви, основно с глупости...
Мони, бързо възстановяване, дано не останат болежки.
Гоги тепърва ще открива всичко, толкова са интересни...
Лека вечер и приятни почивни дни и пътувания!

Общи условия

Активация на акаунт