Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 16 843
  • 444
  •   2
Отговори
# 255
Честит да е рожденикът, здраве и успехи му желая!
Селесте, такава проформа е цялата работа със здравната каса и прегледите по нея, че не ми се говори. Явно някой има изгода да е така, за да не могат толкова години да сложат процесите и системата в ред.
Петък е, най-накрая.

# 256
  • София
Добро утро!

Мари, да ти е живо и здраво момчето! Много успех и любов му желая!

# 257
  • Бургас
Вече много рядко ходя при ЛЛ за направления. Само като си представя колко трябва да чакам и ме втриса. Ходя на профилактика по програмите на Света София за четен и нечетен месец. Иначе сега за алерголога взех направление и ме опукаха 150 лева за изследвания. Ако щеш!

# 258
  • София
Мари, много здраво и щастливо да е момчето! Чудесна възраст е това! Ще пийнем за негово здраве довечера и още как, та и за ваше! Flowers Four Leaf Clover
На всички пътешестващи да си изкарате чудесно!
Девин и Триград са прекрасни дестинации. Two Hearts
Спокоен петък на всички!

# 259
  • Бургас
Лин, довечера ще ми обясниш за тази програма на Св.София Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:13 от selleste

# 260
Мари, честит да е! Здрави и щастлив Flowers Four Leaf Clover

# 261
Марѝ, честит да ви е младежът! Да е здрав, щастлив, късметлия!

От сутринта се ядосвам с лекари. Ходих да дам кръв за изследвания, взех си и направление за гинеколог, ама това за ехография на млечни жлези явно много им се видя, нищо че ме виждат веднъж годишно по профилактика и според досието ми се полага, не можели, да ми го издадял гинекологът. Иначе ми издали направление за кръвни, но нещо си нямало как да се измери без креатинин, който обаче не е включен в направлението, та го доплащах.

ММ пък вчера ходи да му махат една бенка с направление, което обаче било само за прегледа, за самата манипулация го накарали да плати 100 лв.
Плащаме осигуровки, 3 лв. да вземеш направление, 3 лв. след като си го използвал...ако си се доредил бързо за него, разбира се.

За една бенка,искаха да ме хоспитализират за 3дни.Упях да намеря дерматолог,на частно и за 15 минути,приключи процедурата .То е ясно,че има интерес касата да е монополист..Повечето частни болници са пирамиди,и никакви мораториуми не вършат работа..

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:38 от неда2

# 262
  • Germany
Мари, честит да ви е рожденичка! Да е здрав и да сбъдва мечтите си!
Аз днес съм си вкъщи. Вчера ме заболя следобяд много главата и колегите ме пратиха в спешното. Според невролога там имам леко сътресение на мозъка. Днес продължава да ме боли на сто места и леко да ми се вие свят. Надявам се до понеделник да ми мине. Лошото е, че не мога нито на телефона нито на компютъра да стоя повече от 10 мин, защото почва много да ме боли главата. Чудно се подредих...
Лек да ви е деня!

# 263
Благодаря от сърце за всички поздрави и пожелания.
Мони, оправяй се!

# 264
Леле, Мони, подредила си се. Бързо да се оправяш, почивай си повече тези дни.

# 265
  • Бургас
Мони, сериозно падане е било онзи ден. Почивай и да минава бързо!

Неда, преди две години хирург-онколог ми махна голяма бенка на гърба, без да платя и стотинка, след като приключи с преглед на млечни жлези, за който всъщност бях отишла. Видя бенката, пита ме какво мисля да я правя и след като му казах, че тя е следващото, за което ще го посетя, направо се зае с процедурата, така и така съм била там.
ММ по време на Ковид маха бенка на лицето и го водиха по документи 3 дни в болница. А зълва ми за същото направо си я хоспитализираха. При всички ни процедурата е траяла 15 минути. Иди ги разбери.

# 266
  • Sofia
Мони, бързо оздравяване и повече лежане.

# 267
Кажете дали оставят белези след премахване на бенки? Момчето има една, която ще му създава проблеми след време, когато ще трябва да бръсне брадата и обмислям премахването ѝ докато е време.

# 268
  • Бургас
Марѝ, да, и при трима ни има белези в различна степен, според големината на бенката. Признавам обаче, че ние с мм специално не сме се мазали с нищо, заличаващо ги.

# 269
Остава. И аз не съм ги мазала, но и белега е пренебрежим в сравнение с бенката Wink

Общи условия

Активация на акаунт