Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 36 126
  • 882
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Селесте, още съм на вълна Коледно-новогодишни празници. Щерката не бърза, та аз ли да бързам. Relaxed
Сланата сутринта е засегнала всичко отвън при свекървата. Обрала е всички останали зелени домати. Ще чакаме да се зачервят скъсани.
Стейси, щерка ти да трупа опит, че след време може и нас да разхожда там. Simple Smile

# 541
  • Варна
За другия месец има още резервации за Сеул.
Хубаво, ама мен ме притеснява тази нейна връзка с местен, която все повече се задълбочава. Да де, ама тя се прибира скоро. Засега младежът разпитва за у нас, иска уж да я последва. Много е грижовен.
Ще видим как ще се развият нещата и дано няма брокен хартс.
Иначе тя си е наумила за още обучения в Корея.
Чудят се сега каква екскурзия да си направят. Той искал до Япония, тя, до Китай. Сякаш всичкото време не е пред тях.

# 542
  • на Мелмак
Стейси, само ги мислим и се притесняваме. Аз също се терзаех с връзка на щерката по едно време.
Роди, моята все едно, че няма да има бал. Сега я вълнуват изпити, тестове, общежития. Днес ходи на контрола на дерматолог, после ще ходи на контрола на очен. Питам я за заведение, за покани-нищо.
Сложих в потчето едно телешко на бавно готвене, с кореноплоди. Да видим утре как ще е.
Доволна съм от ебаг. Всичко на време дойде, добри продукти, та телешкото е с лилави моркови Wink
Аз хапнах малко фъстъци и съм като балон подута, а толкова ги обичам.

# 543
Стейси, аз се тревожа за голямата, че няма гадже. После пък сигурно ще се тревожа какъв е, когато проима. Няма угодия.

Ети, така съм с макароните на фурна. Със сирене, захар и мляко. Мммм. Обаче ме скъсват киселини после и то отскоро две-три години. Преди не беше така.
То и млечни не трябва да ям вече - мъка,мъка.

# 544
Руми, пробвай да направиш макароните с оризови такива и замени млякото с безлактозно. Няма да е същото на 100%, но поне да си хапнеш.
Стейси, момчето може ли да я последва тук? Ако е студент едва ли е толкова лесно, но пожелавам да им се случат нещата по най- добрия начин.
Етти, Роди, вие поне може да си изберете тоалети за събитието. Аз си бях купила роклята за бала на щерката година по- рано. Даже се презастраховах и я купих един размер по- голяма, че да не би да напълнея.

# 545
  • при моите деца .....
Привет!
И при нас сутринта беше 0 градуса.
Имах съвет, та до 5 бях на работа...
Не се насладих на слънцето...
Сега подготвях уроци, проверявах контролни.
Ще ходя да гладя.
Лека вечер!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:44 от * Боби *

# 546
  • Бургас
Досега правихме с Марто проект за Бургас, сега ще се заемам с моите си работи. Като започнат с тези проекти... ясно е, че във 2.клас няма как да го направи сам. И пак той си го написа самичък, аз само диктувах, а като гледам какви снимки се размятат из групата, бая надъхани и умятни майки имаме.

# 547
  • София
Добро утро!
Селесте, така е. Оценките обикновено са заслужени от родителите, не от децата.
Аз тормозя домочадието от година с пълнозърнести продукти. Взеха да им свикват вече. Свекървата дори и хляба започна да харесва повече.
Прекрасен ден да имате!

# 548
  • при моите деца .....
Добро утро!
Тази седмица ми е натоварена и броя дните....
Едва вторник е.
Пия второ кафе, въртя една перална....
Имам още 25 контролни за прове.ка, искам днес да ги проверя, да нанеса оценките преди родителската среща.
Хубав ден!

# 549
Добро утро!
Не ми се ставаше. През нощта будувах и сега съм парцал.
Хубав ден от мен!

# 550
  • някъде другаде
Добро утро!
И на мен не ми се ставаше!
Днес е 3 градуса.
Сутрин си е студено.
Хубав ден , момичета.

# 551
Добро утро. 
За пръв път от много време спах почти до алармата. Доволна съм.
Пожелавам ви хубав ден.

# 552
Добро утро!
Помислете не с добро! Днес че се явявам на изпит за сертификат към Microsoft.
Не можах да спя, притеснено ми е, Емил има някакъв проблем с опашката си, оскубал я е и освен притеснението за изпита, и него пазих цяла нощ да не си я гризе. Днес е мой ред да водя децата на училище, след това съм на тренировка и сядам да се подготвям.

# 553
  • Germany
Добро утро!
И аз не спах добре... Снощи пак ме боля главата и направо ми писна вече. Да избутам до петък и после няколко дни отпуска и се надявам да отшуми.
Хубав ви ден!

# 554
  • София
Добро утро!
Лято, стискаме палци да го вземеш и да се похвалиш!
Някой да има отзиви за този тип обръч:
https://www.emag.bg/fitnes-obrych-za-vyzrastni-hozro-2-v-1-regul … 5&scenario_ID=109
Мони, дали е от падането болката в главата?

Общи условия

Активация на акаунт