Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 36 122
  • 882
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро.
Тук съм, Мари. От 2.30 редя мебели Grinning
Днес имаме среща при клиент, дано съм в кондиция. Още малко да поръчам всичко и да се кротвам вече.
Хубав ден.

# 601
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Боби, връщах се да прочета, нещо от вчера половината постове някак са ми се скрили. Аз няма как да ти дам съвет, ти си професионалист в тази област.
Аз бях също много емоционална.
В Истанбул има три аквариума, препоръчвам Флория, прекрасен е за деца и за възрастни де. Жирафи сме гледали, страхоти са, любопитни, весели. В Кьолн, в кралската зоологическа в Амстердам, мисля, че и в Италия, до гардаленд. От там си спомням лъвовете, но мисля, че имаше и жирафи.
Съниииии, колко хубаво Grinning
Аз имам една торба с жълти стотинки и мисля да отида до Метро, там имаше апарат, да ги дам.
Хубав ден ви желая!

# 602
  • София
Добро утро!
Зоологическите и аз ги обичам. Мен аквариумите в Истанбул малко ме подтискат, заради затвореното пространство и нещо не ми е ок там. Въпрос на настройка явно. 
Довечера ми предстои женска сбирка. Облякла съм се с роклА по този повод.
Пекрасен ден, момичета!

# 603
  • Бургас
Ети, да, в парка до Гардаленд (Парко Натура Вива) има жирафи и направо си минаваш покрай тях с колата. Там има сафари зона и се движиш с автомобила буквално сред някои от животните. Гледали сме ги и в два Биопарка в Испания.
Боби, вие къде ще ги гледате? Simple Smile За аквариум препоръчвам тови в Океанографик (Валенсия), тъкмо и единият Биопарк е там.

Направих си разходката, правя сега супа топчета и се чудя къде да ходим с децата за ваканцията другата седмица. Знам, че има много хубав Природо-научен музей в Пловдив, а моите харесват такива места, и може и това да е.

Следобед съм на ехография на млечни жлези. Надявам се и там всичко да е наред.

Роди, весело да ти е довечера!

# 604
  • София
Благодаря, Селесте! Успех на прегледа!
От улисване в работата тази ваканция направо я бях забравила...

# 605
  • София
Добър ден!

Направихме си разходката, времето е много приятно. Обядвахме и следва дрямка. Като заспи Гоги една приятелка ще дойде да пием кафе. Следобед навън с дете и куче.
Селесте, успех на прегледа!
Роди, весело изкарване!

# 606
Добър ден. след американските зоопаркове, европейските ми се струват....нищожни. В Хюстън , имаше няколко години, в които и членска карта имахме за зоопарка. Там срещу $5 получаваш няколко листа маруля и храниш жирафите. Вземат си ги от ръцете ти. Нали знаете малките деца колко силно стискат... та Калин не пусна листото и жирафа успя да го повдигне на около половин метър от земята. Добре, че баща му е бърз...
Лято, да минават изпитите вече...
На Митето да му се сбъдват мечтите, не знам дали в аквариумите няма и да се гранят скатове, много е интересно.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:05 от Titina

# 607
  • Варна
За мен зоопарковете са тъжно място.
Животни, лишени от естествената си среда, да ги показват срещу пари.
Ходила съм, разбира се, но тъжното чувство не ме напуска.

# 608
В това е разликата,в САЩ,Нашвил...предлага естествена среда за животните,не просто клетки..6 ч не са достатъчни,да обиколиш всички животински видове...
В бг,да от години не ги посещавам,тъжно и мизерно...

# 609
  • Варна
Едно е да посетя парка в Белица, със спасените мечки. Просторно е.
Друго е да посетя примерно варненския зоопарк.
Както и да е, бих била щастлива ако посещавате зоопаркове, да обяснявате на децата за какво става въпрос.

# 610
И циркове,не посещавам...там ми е още по -тъжно.В Стара Загора и Белица,са спасителни центрове...има някаква утеха.
Ето,Ловешкия(ужасен беше преди 10г)бил пред закриване,но му дали гратисен период ..5г.Нищо няма да се промени,само дълги страдания за обитателите...

# 611
  • Бургас
Биопарковете в Испания и този Натура Вива в Италия, които споменах, опитват точно това, да постигнат естествена среда на максимално голяма площ.
В Стара Загора са се опитали нещо подобно.

# 612
  • Варна
Последно прегръщах сурикати в  Сеул.
В едно кафене. Пак ми беше тъжно.
На всеки  15 минути нови хора идват да ги гушкат. И така цял ден. И утре пак.
А те си живеят в една стая.

# 613
  • Бургас
Айде, приключих с профилактиката, ще ме бъде. Миналогодишните кистички си седят, една даже се и смалила, нови няма, всичко е шест. Сестрата ме пита що не съм си взела направление от личния, ами плащам за прегледа. Викам дълга история. Но пък разбрах, че точно гинеколог-хирург била обичайната размяна на направления, не ЛЛ и за двамата. За догодина, живот и здраве, ще знам, че да спестя 35 евро.

# 614
  • на Мелмак
Браво, Селесте, все така.
Започнах да използвам направления аз. Ето сега, двамата с ММ платихме точно една потребителска такса. Ами доволна съм.
Днес си правих упражнения вкъщи с ластици, още ме боли, но поне се обслужвам сама. Другата седмица ще пробвам едно йога студио в квартала, похвалиха ми го.
Свекървата ми подари много хубав черен панталон, доволна съм. Мислех да си търся/купя.

Общи условия

Активация на акаунт