Искам да кажа...(235) през Октормври 2025

• 977
  • 29
  •   5
Отговори
# 15
  • София
Ени, чудесна топла темичка!
Сега като прибереш цветята ще имаш повече време за форума. Kissing Smiling Eyes
2в1, браво на децата! Все с такива успехи да ви радват и да си хапват домашната храна с кеф.
И ние от днес сме с ново работно време, но това не променя нещата да тръгваме по тъмно и да се прибираме по тъмно. Малко е депресиращо наистина, но ей сега ще стане пролет отново. Simple Smile
Утре вечер и аз съм на поредната родителска, но няма да я пропусна.
Але, пиеш ли нещо за нерва? Уримил форте доста помага в такива ситуации.

# 16
Благодаря за новата тема!
Да е топъл и слънчев октомври!

# 17
Още много слънчеви дни да има в октомври!
Благодаря за темата, Ени!

След десет дни отсъствие от работа, ми идва много нанагорно тази седмица.
Монката продължава с рехабилитацията и тази седмица, но пътува с баша ѝ, той е дежурен по дете сега;)
Трудно се справя с патериците, не е нейното определено, изобщо не виждам как ще се върне на училище така.

# 18
  • София
Тути, ще се справи момичето ти! Няма как иначе. Стискаме плаци да се движат по-бързо нещата!  Purple Heart

# 19
Тути, направо ме ужасява вашето преживяване, от един уж безобиден батут! тя накриво ли е стъпила?

# 20
  • някъде ... тук ...
Ени, част от работата ми е да ходя да меря по полето, по баирите и по улиците Simple Smile
Тути, дано свикне Монката!

# 21
Благодаря за темата! Тематично купих кестени и довечера ще ги сваря. 2в1, ще стискам палци за състезанието в събота.
Тути, още малко трябва да издържи Монката. Ще става все по- лесно.
Селесте, така е с тийн и мъж, който си има всичко.
Нашето момче също празнува този месец. Ех, кога порасна и той...
Никитка, успех на щерката от днес в СУ.
Али, Лина, взимайте мерки, оправяйте се.
Топло да ви е!

# 22
Роди, взех си Милгама Н. Аз си пия магнезий, фолиева и Д, защото съм с дефицит. Ще видим и личната утре какво ще каже.

Тути, милата Монка. Да става по-добре!

Днес в офиса имаме рожденичка та голямо ядене цял ден.

# 23
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря за темата,  Ени!
Тути,  стискам палци бързо да се оправи Монката 🤗
При нас в училище има едно момченце след операция на менискус, първите две седмици едва се качваше до втория етаж и не излизаше на междучасия,  днес вече го видях навън с другите.  Та мисълта ми е,  че все по добре ще става.
Мари,  благодаря.  Тъкмо се чухме преди малко, много доволна и въодушевена беше,  дано задържи така и като започнат лекциите  😉
Здрав да е новият месец!

# 24
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема, Ени! Hug

Хубав месец да е октомври за всички ни. Heart

Тути, съгласна съм с другите, че с времето ще става все по-добре. Hug Като сравня и с моята трамва как беше, в началото едва ходех, а сега са много по-добре нещата и се върви към пълно възстановяване. Сили и търпение пожелавам на Монката.

Поизтървах ви малко, но много задачи, малко време и така...

# 25
  • Germany
Ени, благодаря и аз за темата! Да я напълним с хубави новини!
Тути, дано бързо се възстанови Монката! Има ли начин да не ходи на училище докато е с патериците?
Днес беше тегав ден в работата, утре май ще е още по зле. Явно заради рязката промяна в температурите и мрачното време миналата седмица са се активирали депресиите и неврозите у хората... Иначе взех 1ва заплата и след още една седмица ми свършва пробният период. За сега съм доволна, научавам всеки ден нови неща, харесвам си колегите, мисля, че и мен ме харесват и като цяло се надявам да се задържа.

# 26
Браво, Мони! Радвам се, че и ти си доволна!

# 27
Ени, благодаря за темата. Да е топъл и усмихнат октомври. Къде си тръгнала да прибираш цветята, рано е още.
Але, ама и ти си една хойцмара ( казвам го с най-добри чувства). Ходи насам-натам, пазарува, сега се сети, че те боли.
Тути, трябва да се справи (за съжаление и се налага да се справи)
Калин се опитва да се разболява, ама нали гъзарията не моряла, мъчела....ходи в това студеното само по къс ръкав.

# 28
  • Бургас
Я,бързо да оздравяват болните!

# 29
  • Телиш/Плевен
Калин се опитва да се разболява, ама нали гъзарията не моряла, мъчела....ходи в това студеното само по къс ръкав.
В негова защита ще кажа, че още не е толкова студено, аз също ходя по къс ръкав (и ако получавах по левче всеки път, когато трябва да отговарям защо не съм се облякла, ама как така не ми е студено и т.н., вече да съм милионерка Laughing ). От друга страна има много вируси в момента, та дано поне наистина да е изстинал и да му мине бързо, а да не е вирус... Confused
Чак от утре го дават студено при нас и ще трябва да сложа яке. Satisfied Ще има много подмятания, че щом дори аз съм се облякла, значи е дошъл истинският студ. Joy

Общи условия

Активация на акаунт