Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 121 131
  • 1 643
  •   2
Отговори
# 1 500
Европът носят пирамидите бонбони от Фероро.

# 1 501
Какво значение има кой колко е спечелил ? Въпрос на шанс и участие. Вие за каква сума регистрирахте? Аз още първата седмица имам над 120 лв участия.
Във фереро също и съм с две пирамиди - сега дайте и за това да се джанкаме или сравняваме.
Всичко е късмет и се надявам всеки да разчита на него си !

# 1 502
Да Ви е познат този номер +359 88 2966471

# 1 503
  • Елхово

Уникална е пирамидата на Фереро!

# 1 504
# 1 505
Хора ако в някой е проблема е в организаторите че не проверяват.. шмекери, тарикати и измамници винаги ще има, като липсва контрол това ще е. Но става много грозно да седите и да хулите, защото реално вие не знаете човека отсреща дали е коректен или не, просто изливате върху него собственото си недогувание и недоволство от това че не сте спечелили... Всички имаме желание винаги да печелим но реалността е че не винаги се получава.
Спрете да опорочавате темата, ако смятате че някой е некоректен - пишете си на организатора.

# 1 506

Уникална е пирамидата на Фереро!

Мале, мале...красота! Наслада не само за сетивата, ами и за окото!
Днес куриер, с който се разминахме обаче, носеше ваучерите от оня с коня(Old Spice).

# 1 507
  • София
Еконт разнасят ваучерите от Олд Спайс и Кауфланд
Скрит текст:

# 1 508
Аз се включвам отново с моите 2-3 награди, за които съм благодарна.
Това са игри, има възможност да спечелим, но има и възможност, в която не печелим нищо

Ако много ми трябва раница или телефон няма да регистрирам бележки за 20-50-100 лв. А ще си купя директно раница.
На мен ми харесва тръпката, че участвам някъде за нещо и предполагам, че всички играем за това.
Ако нещо е на всяка цена или ни е крайно необходимо, то по-добре да потърсим начин да си го купим.

# 1 509
Ами нека си шмекеруват, такъв е животът - винаги ще има хора, които ще опитат с 20 участия, и хора, които ще пуснат само едно. Досега, когато съм печелила нещо, винаги е било само с едно участие. Обикновено е в случаите, когато даже съм забравила напълно за играта след това. А ако някой си купи 80 вафли, за да увеличи шанса си да грабне награда, то явно рекламата си е свършила работата. Мен тези игри с Н-на брой покупки винаги ме отблъскват, защото или продуктът не ми е чак толкова любим, та да купя 20, или е, но забравям и изхвърлям половината опаковки/бележки, преди да ги регистрирам. Книжарница Гринуич има 10 процента отстъпка, ако събереш бележки за покупка над 200 лева. Аз съм оставила поне 2000 лева там през последните няколко години, но познайте колко бележки запазих - 0.

# 1 510
За мен това са хора, които имат магазин или работят в такъв и просто използват това, че масово хората не си искат бележките.

# 1 511
Не знам дали е споделяна, но е до края на месеца и няма много време.

https://bg.seventeencosmetics.com/bg/big-autumn-raffle/?location … Ov_VRJiWocWzNJ_vg

# 1 512
  • Варна
Ще има игра на Хайнц. На първа страница излиза, че печелившите ще бъдат обявени на 12.01.2026.https://heinz-promo.bg/pobediteli/

# 1 513
Benu имат безплатна доставка до края на месеца, без минимална сума на поръчката.

# 1 514
  • при късмета
И моята пирамида от Фереро дойде, не съм отворила кашона още, ама огромен ми се видя.
Друго не чакам, надявам се на нови награди

Общи условия

Активация на акаунт