Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 16 667
  • 210
  •   19
Отговори
# 195
  • София
Редактирам, намерих го.
Пепси от кой номер звънят, имаше го в предната тема, но не го намерих.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 14:59 от Belle Bella

# 196
  • Елхово
0884440095 Пепси

# 197
Някъде има ли активните игри за месеца, понеже нещо не можах да се ориентирам

# 198
  • Бургас
На предната страница има качени игри.

# 199
Здравейте,
Бих искала да задам един не много умен въпрос:
В правилата на PERWOLL в Kауфланд пише: "За спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност НАД 14,99 лв. "
Моята касова бележка е на стойност точно 14,99 лв. Това значи ли че участвам в играта?

# 200
  • София
https://www.instagram.com/aisimaisi/reel/DPB0BGlCFTO/
игра до днес награда сапун
тази жена гледам пуска разни подаръци
https://www.instagram.com/aisimaisi/reel/DPB0BGlCFTO/
Гледам никой не се оплаква че го ограничават в инстаграм както
и картите на Лидл вече идват заредени с 20 лв от анкетата.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:15 от lite16

# 201
Здравейте,
Бих искала да задам един не много умен въпрос:
В правилата на PERWOLL в Kауфланд пише: "За спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност НАД 14,99 лв. "
Моята касова бележка е на стойност точно 14,99 лв. Това значи ли че участвам в играта?
Участва бележката, сумата покрива минимума. Регистрирайте си я спокойно.

# 202
Игра за креативност в СБА, Болеро:

# 203
Здравейте ! Подарявам мечето на Теди ,който го иска да ми пише на лично Simple Smile

# 204
# 205
Да се оплача какъв карък съм днес. Боята за коса, която използвам е Live на Shwarzkopf и понеже знам, че имат игра в Кауфланд отидох да си я купя от там. Минавам на касите на самообслужване, плащам и ми излиза една къса намачкана бележка. Като я поглеждам, тя отрязана точно над номера и датата на касовата бележка, защото свършила ролката и не е достигнала за цялата бележка. Заявих, че ми трябва бележка и казаха, че щели да ми донесат дубликат. Подвоумих се дали ще ми свърши работа, но реших да изчакам да видя какво ще ми донесат. И ми носят някаква електронна бележка разпечатана на лист хартия А4. Хайде, обяснения че е за игра и ми трябва истинска касова бележка. В крайна сметка казах, че ще отида на информация да върна боята и да я купя отново, но като отидох ми бяха пуснали нова истинска касова бележка, на която обаче най-отдолу пише копие.
И сега не знам ще ми зачетат ли участието. Сега ще погледна какво пишат и в правилата. Бях се заблудила, че играта е на Кауфланд и си викам, че те лесно ще си проверят бележката, но сега виждам, че всъщност е на Хенкел. То бива, бива каръщина, ама не ми се беше случвало досега. Grinning
Но пък точно преди покупката взехме участие с детето в "Книги за смет". Е, не е игра, но срещу 2 кг. пластмаса взехме 3 детски книжки (подариха ни още 1 талон, явно заради малката). Blush

# 206
  • Велико Търново
Bobby®, скоро ми се случи същото с бележка, но за игра на P&G. Снимах я, както е прекъсната и ми я одобриха.

# 207
Не е само при теб ... Купувам в Кауфланд онзи ден Натурела по 4,79 х5 уж за промоцията на PG и познайте , сметката 23,95 за промоцията  трябват 23,98 ... Ами ядосах си се, одобриха я за връщане на 10 лв от едната игра , но ми се искаше да играя и за другата.

# 208
  • Бургас
Много е гадно с тези леееки разминавания в стотинките!
Нищо не им пречи да одобрят бележката!
Не е с левове все пак!
И на мен ми се е случвало!

# 209
Аз в такива случаи смятам с калкулатора на място, за да видя колко бройки трябва да взема, че да не се прецакам. Grinning
Наистина е много гадно. Или покупка над 20 лв. пък то 19.99 лв. Имам чувството, че нарочно така ги нагласят.

Общи условия

Активация на акаунт