Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 26 491
  • 364
  •   15
Отговори
# 240
Много ви изпуснах. Сменявах компютъра, нямах време и всички отметки за игри отидоха по дяволите. Една, две игри, в които участвах намерих, но сигурно не съм се сетила за всичко. Не, че в някоя имам успех, де, да не пропусна и да помрънкам. Кога трябваше да уведомяват от Ретро, че в сайта няма секция "печеливши"?
Може ли линк към Марети, не го намирам?
https://www.maretti.bg/

# 241
# 242
  • София
Някой имал ли е проблем с регистрирането в сайта на "Фереро Роше"? Не ми приема никакви пароли!

# 243
  • При децата ми
В сайта на "Феферо Роше" трябва да си направите нова регистрация.

# 244
  • София
И аз това пиша, че при регистрирането опитвах с какви ли не пароли, но не се получава. 10 букви, 1 голяма, има цифри и специален знак, но не!

# 245
  • София
С раница съм от Ная. Получих смс.

# 246
И аз това пиша, че при регистрирането опитвах с какви ли не пароли, но не се получава. 10 букви, 1 голяма, има цифри и специален знак, но не!

Пробвайте с предложената от тях парола.

# 247
И аз получих съобщение от Ная- с кутия за храна съм. Най- накрая след толкова време и аз да се похваля с някаква награда

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 14:31 от KalinkataMalinkata

# 248
С ваучер за Озон съм от Престиж Simple Smile Участвах с 1 бележка.

# 249
  • Nesebar
С телефон съм от престиж току що получих смс

# 250
  • Варна
Някой получи ли ваучера от Пепси и Кауфланд.

# 251
От играта на Синоптик някой да е получил съобщение или награда?

# 252
  • София

Пробвайте с предложената от тях парола.

Сега пък ми изписва втори път: "Моля, потвърдете въведената парола.", при положение, че съм я потвърдила и ми остава само да натисна регистрация.

# 253
  • плевен
С ваучер за Кауфлант съм от Ная. Участвах с 1 бележка.

# 254
С ваучер съм от Ная. Днес ми доставиха и раницата  от Киндер..Детето  много си я хареса.

Общи условия

Активация на акаунт