Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 38 902
  • 575
  •   40
Отговори
# 420
Днес чакаме тегления от Персил, Капи, Киндер, Фереро и Прингълс. Успех на всички Hug

# 421
  • Б
Игра за кафе или капсули кафе има ли ?

# 422
В новия каталог на Лидл пише за играта на Велинград, но не става ясно дали е само за Лидл. Правилата са старите.

# 423
  • София
Сега пък куфарите станаха новото модерно. То не бяха хамаци, апарати за моментни снимки, селфи стик и т. н. Рекламните агенции съвсем го закъсаха за идеи.

# 424
Сега пък куфарите станаха новото модерно. То не бяха хамаци, апарати за моментни снимки, селфи стик и т. н. Рекламните агенции съвсем го закъсаха за идеи.
Пазарът ни е малък и не е толкова интересен явно. В съседните държави такива награди раздават - направо си е благодат и кеф да участваш.

Манифестирам да четат в темата и че нийййййй нещем шапки, тениски, хавлии, искаме кафемашини, прахосмукачки роботи и други хубави награди, които да влязат в употреба.

Разочарована съм от София мел. Имам 3 бележки, нищо не ми дадоха, а корите им фините са ужасни, повече няма да се излъжа да взема.

# 425
Игра за кафе или капсули кафе има ли ?

Nescafe в Kaufland https://www.nestle.bg/bg/nescafegame

# 426
Тука вече се чакат победители, била е до 5 октомври.

# 427
И аз не съм доволна от Софиямел.
За 5.49 изобщо не си струва.
На Фамилия има двоен пакет за 4 и нещо.
А на други марки има и кори за 1.99.
Софиямел са двойни, тройно даже по-скъпи.

# 428
И аз не съм доволна от Софиямел.
За 5.49 изобщо не си струва.
На Фамилия има двоен пакет за 4 и нещо.
А на други марки има и кори за 1.99.
Софиямел са двойни, тройно даже по-скъпи.
Те не могат да се дъвчат изобщо, толкова са странни тези кори и цената не ги оправдава, поне да беше качество. Викам да не е от печката у нас, дадох на сестрата едните, ми и тя каза същото. Трагедия. Хубавото е, че покрай игрите се разбира и какво не си заслужава и повече да не си дава парите човек.

# 429
Аз бях с 10 бележки за София мел, купих корите от Билла на 3,99 бр. Ами баници въртяхме, щрудели и какво ли не. Подарявах даже да се изразходват. Повече и аз няма да се излъжа, много го исках този робот, че нашия издъхва вече. Ще чакам от Пуфис робота.

# 430
И аз имам още един неотворен пакет кори за баница. Поне се успокоих, че проблемът с тях не е при мен.
Чакам Милде да се сетят да пуснат игра. Те пускат хубави награди.

# 431
Подкрепям мнението за София мел и аз нищо не спечелих. Надявах се на робот, но уви. Добре че не ми се паднаха купички, че щеше много да ме е яд. За кошницата на Брей новини?

# 432
# 433
София Мел не ми се коментира. Тъкмо извадих от фурната поредната баница. В хладилника чакат още 2 пакета.
И аз се оглеждах за игра с покупка на тоалетна хартия - нямам запаси.
Продължавам да искам игра и с покупка на кафе на зърна! И да не е моментна! Не се чувствам изобщо добре, като съм дала 40-50лв за пакет кафе и да ми изпише Опитай пак!
Малко идеи за организаторите на игри какво може да включат, като награди за сезона - пречиствател за въздух, влагоабсорбатор, прахосмукачка против акари, от роботчетата - прахосмукачки и за почестване на прозорци, телевизорите и таблетите винаги ще са желани награди. Добре би било да са и с прилични параметри Wink

# 434
Да попитам някой участващи в играта на P&G. Качих бележка на 07.10. Пише, че одобрението е до 24 часа. До този момент одобрение нямам. Друг има ли такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт