Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 13 279
  • 176
  •   41
Отговори
# 15
# 16
Благодаря за новата тема,дано се напълни с желани и честно спечелени награди 🤗.
Разбира се,че 50 лв. е за голямата награда,за пирамидата е само 5 лв. участието.Просто мислех че P&G водят класацията с техните 30 лв за ваучер/прахосмукачка,но фереро ме убиха.
Не чакам нищо,миналият месец нямам награда,но и рядко участвам само с неща които купувам така или иначе.
Включих се в милка,киндер,софия мел и загорка.

# 17
Благодаря за новата тема! Успешен месец и много късмет на всички! Днес си получих наградата от форумната игра😊

# 18
  • София
Само комплекта от А1 и шоколада от Милка чакам, но аз почти не участвам в другите игри. Нямам желание да се затрупвам с прахове, превръзки и препарати, като си имам купени изгодно и в момента не ми трябват.
Късмет на всички 🍀

# 19
Честита да ни е новата тема! Щедър и много щастлив да е Октомври!
Благодарности за всички, които грижовно я поддържат!

Припомнете ми как беше известяването за вземане на награда от А1? Беше след 9.10, ама те ли се свързват с вас или директно отиваш в офис?

Следва да получим имейл, когато наградата е в избрания офис. Малко не са си променили правилата и затова хората са объркани. Най-вероятно когато приключи ще изпратят имейли на всички, след като разпределят наградите по магазините. В правила пише,че до 09.11 трябва да се вземат, след това губиш правото да я получиш, но няма логика, ако свърши на 08.11, да ги разпределят на 09.11 , та кога ще свариш да отидеш.

# 20
# 21
  • София
Благодаря за темата! Септември изпращам с 0 награди.
Очаквам игри с еърфраери и ваучери.
Има такава игра на Пепси и Миринда

# 22
Включвам се да похваля Шуменско относно играта им в Лидл, за която писах в темата за септември.
Първо: много харесвам бирата, защото вътре няма ...царевица или поне така пише на етикета Simple Smile)
Второ: бях спечелила дъска, за която не съм участвала.
Обадиха ми се тази сутрин и ми казаха, че печеля ваучер, наградата, за която всъщност участвах.
Благодаря за коректното отношение. Така се прави.

пс Тъмната им бира в Лидл, която е пусната тази седмица е супер.

# 23
  • Сливен
Честит нов месец и тема. Благодаря на Захарчето и Станимир.
Още има време да се включите, само  че - наградата е само за Физическите магазини.

# 24
Честит нов месец! Късмет на всички!

Аз напоследък не играя често. От време на време пробвам по някой код в Кока-кола. Ама положението е много на нула за тях.

За септември имам само една награда от форумната игра - продукти на Frosch. Още не съм я получила, надявам се до края на седмицата да имам известие от куриер. Ако някой е получил или не, моля да сподели.

# 25
  • София
На Рексона каква е играта ?

# 26
За шоколадите от Милка, които спечелихме благодарение на съфорумка, вписвахме ли адрес за доставка?

# 27
  • София
Да.

# 28
На Рексона каква е играта ?

Тя приключи, мисля, че е тази: https://lillydrogerie.bg/form/igray-s-rexona-312/

# 29
Здравейте, пожелавам си повече награди през този месец.
Чакам само раница от Киндер.
От толкова игри във форума - нищо!!!
В играта на P&G участват ли шампоани panten i wash&co?

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 11:31 от J_M_L

Общи условия

Активация на акаунт