Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 20 743
  • 278
  •   38
Отговори
# 225
Добре, няма да коментираме. Цензура навсякъде.
А Хенкел одобряват ли бележките с имейл както правят P&g? Регистрирах все пак вчерашното копие. Имам и оригинала без номера и датата на касовата бележка. Ако отхвърлят бележката ще им го пращам и него.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 12:42 от Bobby®

# 226
  • Варна
Какво става с шоколадите на Милка? Някой получи ли или всички още чакаме? И комплектите от А1 да ги чакаме след 09.10 ли?

# 227
  • София
Сега моята приятелка им писа пак. От 8.09 до 09.10 ще се получават комплектите от A1.

# 228
Нови награди в КК, малко, но дали от сърце 😉

Много сте бързи дами, току що влязох и имаше само за мини хладилник.

# 229
  • Sofia
Моля, придържайте се към темата и преустановете коментирането на други потребители и публикациите им.
Дали, кой, кога и как ще публикува "Активни игри" е лично решение на конкретните потребители.
И за да няма недоразумения: Станимир е публикувал за последно на 1 септември, а другата потребителка, публикуваща тази информация я самоизтри (заедно с последващите си публикации) заради пререкания в темата.

# 230
DM имаше игра в тик-ток  до 30,09 - някой видял ли е победител там?

# 231
  • Пловдив
Сега моята приятелка им писа пак. От 8.09 до 09.10 ще се получават комплектите от A1.

нещо има не както трябва с датите ... 9.10 е след 3 дни, но няма мейли, че наградите са по магазините

# 232
  • Варна

Че то не останало, днес е 6-ти. Благодаря за информацията!

# 233
Престиж започнаха да качват.

# 234

Че то не останало, днес е 6-ти. Благодаря за информацията!

И аз предположих,че ще бъде така, ама все пак в правилата изглеждаше, че след като си спечелил, до 2 3 дни ще имаш имейл. Малко с този 1 ден да реагираш, не е много приятно. Дано все пак да бъдат човечни и хората,които не успеят да стигнат до офиса, да удължат срока.

Иначе аз мога да се похваля само с Табла за игра на узо Плумари от инстаграм. Лятото нямах късмет, та явно при мен наградите ще идват с 3-4 месеца закъснение. 😃😃😃

# 235
Детски спектакъл:

Спечелете два V.I.P. билета за семейното шоу "Ледено сърце" на 25 октомври 2025 от 19:30 ч. в зала "Asics Arena" в София!:
https://www.instagram.com/p/DPdPoMpCPbG/

# 236
  • София
В поста пише 8 септември - 9 октомври. Предполагам е грешка.
Нали щяха да пращат имейли, когато пристигнат наградите? Какъв е този срок 8-9 октомври без имейли?

# 237
  • София
Объркала е, извинявам се. От 8 Октомври до 9 Ноември, то трябва хубаво да се чете Simple Smile

# 238
  • при късмета
Много ви изпуснах. Сменявах компютъра, нямах време и всички отметки за игри отидоха по дяволите. Една, две игри, в които участвах намерих, но сигурно не съм се сетила за всичко. Не, че в някоя имам успех, де, да не пропусна и да помрънкам. Кога трябваше да уведомяват от Ретро, че в сайта няма секция "печеливши"?
Може ли линк към Марети, не го намирам?

# 239
  • Варна
Объркала е, извинявам се. От 8 Октомври до 9 Ноември, то трябва хубаво да се чете Simple Smile

Благодаря! Надявам се скоро вече да са при нас спечелените награди и да се похвалим с нови!

ма ко, заповядай!

https://www.maretti.bg/

Общи условия

Активация на акаунт