Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 26 159
  • 361
  •   29
Отговори
# 300
И в нас ще хапваме филийки с надпис от тостера на Капи!

# 301
Първа награда за месеца.С часовник съм от загорка ретро.

# 302
Някой знае ли дали Лили публикуват печелившите от игрите си. Участвах в Рексона миналия месец.

# 303
Angelche8911,
По принцип първо уведомяват печелившите и след това ги публикуват във фейсбук страницата си.

# 304
С колонка съм от Загорка! Честито на всички!

# 305
А от Персил и Кауфланд вест има ли някаква?

# 306
  • плевен
А от Персил и Кауфланд вест има ли някаква?
   Наградете по т. 10 ще бъдат изтеглени в случай на принцип, в периода 29.09-09.10.2025 г.

# 307
Simoonka пуснете жалба в комисията за защита на личните данни, за да проверят топбет откъде ви имат данните.
Навсякъде където се сетите пуснах жалба , държавна работа работя и  прикриването на  тази " печалба " може да ми коства работното място.

# 308
В Загорка ретро с 6 бележки нищооо как не им стана съвестно просто сега чакам да публикуват и персил та да се ядосвам и там Satisfied
Вчера отварям си мейла гледам софия мел пишат честито влезте си профила да видите какво печелите.
Влизам и точно стискам палци да е нещо хубаво-то пасатора дето го спечелих преди 2 години от тях.
Само мисълта,че можеха и да са купичките леко ме поуспокои. Simple Smile

# 309
Аз се разрових за случката с Еконт, все пак излезе някакъв телефон на товарителницата.
Еконт не могат да не знаят, мистерията тръгва винаги от Русе и с тях, преди са продавали менте спално бельо, сега са напреднали, празна кутия пращат🤣
https://lupa.bg/news/ochite-quotna-4quot-pri-shopinga-onlain-por … i_330207news.html

Телефонът е бразилски, сега излизал и в някакъв сайт за парфюми.
+5511976233340

# 310
Първа награда за месеца.С часовник съм от загорка ретро.

Честито! Много го исках този часовник, но и аз съм с колонка от загорката 😭.

# 311
Ее пак сте с награди , аз с 8 бележки и нищо. За тази колонка , къде ли не играя и не ми се пада. Сега ще я купувам с точките от Интензив.

# 312
  • Пловдив
Само чета и не мога да се похваля с нищо.
Не ме харесват организаторите и това е. Нито тостер, нито София мел, нито колелото на КК, нищо ... а не е като да не играя.
Ще се включа в марети и чакам наградите от А1.
И този дъжд ми действа подтискащо.

# 313
  • Под Слънцето
Загорка  ще звънят, нали? Май само със снимка и тел. номер  беше  регистрацията.

# 314
Загорка  ще звънят, нали? Май само със снимка и тел. номер  беше  регистрацията.
И аз незнам, ще изчакаме да видим.

Общи условия

Активация на акаунт