Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 26 338
  • 364
  •   5
Отговори
# 315
  • гр. Кюстендил
Пуснаха на Ариете игра, сега идентична и на преносимите кафемашини:

https://www.outin.bg/giveaway/

Май дистрибутора им е един и същ и за това така са направени, надявам се да не са някаква измама. Накрая най-много просто да не се разбере кой е спечелил Smile

# 316
Вижте си пощите,имам 10лв ваучер от InaEssentials.

# 317
Само за онлайн поръчка ли важи, или може и във физически магазин?

# 318

Май дистрибутора им е един и същ и за това така са направени, надявам се да не са някаква измама. Накрая най-много просто да не се разбере кой е спечелил Smile
Е, няма да е първата игра в която да не се разбере печелившият. По важно е да не те засипят със спам след това!

# 319
  • София
И ММ е с колонка от Загорка ретро.

# 320
Таблета пристигна! Може би е излишно да споменавам, но имам едно супер доволно и щастливо момче. Спечелен на 1.10. от играта на Сензодин с 1 бележка. Куриер - Спиди.

# 321
Някой питаше за правилата на предишната кампания на Либрес

# 322
# 323
Здравейте, имам пропуснато обаждане от този номер +359882266832 не успях да вдигна, а като искам да върна не е може. Да не би да е от някоя игра? 🙏

# 324
  • Телиш/Плевен
Пристигна тостерът от Капи: Heart Eyes

Много са ми малки филийките и не излиза добре логото, но при по-големи филийки ще излезе. Blush
Скрит текст:

# 325
Лале в дъжда, честито! Сега ще трябва да нацелим правилните филийки Simple Smile Може ли да споделиш на коя дата е спечелен и Еконт ли ти го достави?

# 326
  • При децата ми
Тостера на "Капи" е Heart Eyes!

Честито Лаленце! Със здраве да се ползва!

# 327
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug Много му се радваме! Heart Eyes
Пожелавам късмет на тези, които продължават да участват за него! Flowers Four Leaf Clover

Лале в дъжда, честито! Сега ще трябва да нацелим правилните филийки Simple Smile Може ли да споделиш на коя дата е спечелен и Еконт ли ти го достави?
Мисля, че стандартните филийки ще станат, просто тези моите са наистина миниатюрни, но това имах в момента. Кога съм спечелила, е въпрос, който и мен ме вълнува, но едва ли някога ще се разбере, щом не публикуват печелившите. Иначе имейлът е от 18 септември и би трябвало да е от второто теглене, но пък от първото никой не се похвали и затова се чудя... С Еконт е доставката, да. Hug

# 328
  • Sofia

Е, няма да е първата игра в която да не се разбере печелившият. По важно е да не те засипят със спам след това!

По скоро обаждания от измамниците със ставите и подобни..

# 329
Лале, мерси! Ще чакам и аз тогава. И моят е от тази дата. Явно ще ги изпращат поетапно.

Общи условия

Активация на акаунт