Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 39 726
  • 596
  •   27
Отговори
# 465
  • Ямбол
Качиха и на персил победителите https://persilkaufland.henkelpromo.bg/winners. И мен ме няма 😔 мрън мрън

# 466
  • Варна
Не са всички.

А тези, които спечелиха ваучери за 50 лв. от Памперс за Кауфланд получиха ли си ги?

Първо да благодаря на Stih4eto, че ми писа на лично!

Второ да кажа, че сега звънях на номера, който им е в подписа в мейл-а. Човекът ми провери данните и каза, че аз съм във втората порция пратки и другата седмица трябва да си получа ваучера.

# 467
Юхуу, мама мисля,че я има Heart Eyes

# 468
И мен ме няма в персил с две бележки и два големи плика с прах.
Ама поне имам прах за година ..защото си го купих за играта разбира се Simple Smile

# 469
  • Варна
Малеее, май че ме има в Персил. Имейл ли чакаме.

# 470
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Еееие,и в Персил ме няма

# 471
  • София
И аз още не съм получила нищо от Милка.

Много ми иска един тостер Cappy, ама съм с една бележка и едва ли ще успея, но здраве да е Simple Smile

Мисля да се включа в брускети Марети за един куфар за следващата екскурзия Wink

И в тази връзка ето повече подробности за пътуването до Hollywood:

Скрит текст:
От къде да започна… ами от самото начало Simple Smile

Абсолютно „без да искам“ спечелих тази награда, толкова нелепо, че не можете да си представите… Не че не се радвам, напротив, но реално наистина не съм играла с цел печалба. Когато случайно във ФБ ми попадна реклама на Oreo, аз от чисто любопитство изиграх няколко игри, тъй като съм с 3 момИчета и ми беше интересно какво е това чудо Minecraft? Thinking

На 02.05. получих имейл, че печеля голямата награда - ВИП пътуване до Холивуд, включващо посещение не WARNER BROS LA и че до 05.05. трябва да се свържа с тях за уточняване на детайли по получаването на наградата. Усъмних се, естествено! Отворих правилата и за голямата печалба не стоеше моето име… Въпреки всичко реших да звънна и така на следващия или по-следващия ден се обадих (бях убедена, че е измама и затова не побързах с обаждането). Един много мил господин ме поздрави и ми поиска лични данни (две имена, телефон, имейл адрес и май това беше). След като проведохме доста продължителен и обстоен разговор и след хиляди въпроси от моя страна, се оказа, че аз съм първа резерва и тъй като печелившият се отказал от наградата (заради необходимостта от изкарване на виза) са се свързали с мен. След като разменихме няколко имейла вече ме  препратиха, т.е. с мен се свърза една много мила дама (май) – Aisha, с която продължихме натам. И така - изкарахме си визи със съпругът ми и на 01.10.2025 г. заминахме за Los Angeles. (Сега докато пиша все още не мога да повярвам, че наистина това се случи точно на мен….)
Пътуването беше в периода от 01.10 до 05.10, като на 03.10 бе планирано да посетим Warner Bros, т.е. на 02.10 и 04.10 имахме свободна програма и ние с мъжът ми решихме да се възползваме максимално и да обиколим където каквото можем (предварително си съставихме план и действахме по него).
Пристигнахме на летището, след което си наехме автомобил и отпътувахме към… Las Vegas Money -> 4 часа път, след доста изтощителни 14-15 часа полет, 2 часа закъснение на единия полет, 2 часа изчакване на останалите победители, 1 час път трансфер до хотела… доста дълъг ден беше!
Оказа се, че победителите от играта на Oreo бяха 17 или 18 (с придружителите общо 34-36), не помня точно - от Гърция, Турция, Хърватия, Словения, Словакия, България, UK и др…
Та „хванахме пътя“ и към 03:00 ч. през нощта стигнахме в блестящия Las Vegas – градът, който никога не спи!

1-ви ден: Когато пристигнахме в Las Vegas, улиците бяха осветени от безброй неонови табели, а във въздуха се усещаше еуфория. Разходихме се по прочутия Las Vegas Strip, където се издигат най-известните хотели и казина в света. За съжаление не успяхме да гледаме танцуващите фонтани пред Bellagio, но някой ден ще го направим! Нощем градът изглеждаше като живо светлинно шоу – всяка секунда нещо ново блестеше, примамваше и удивляваше. Атмосферата беше невероятна. Всяка постройка беше като малък свят – с различна тема, стил и атмосфера. Las Vegas е място, което трудно може да се опише с думи – трябва да се види и почувства. Легнахме си рано сутринта, поспахме няколко часа и на следващия ден посетихме няколко казина, първото от които Bellagio, но определено този спорт не е нашия…  След това се качихме на Big Bus: Las Vegas (автобус с открит покрив) и така обиколихме емблематични забележителности – стартирахме от Las Vegas Strip, видяхме уникалните фонтани на Bellagio, Old Vegas, най-известните хотели и казина в света – Bellagio, Caesars Palace, The Venetian, Luxor, Paris Las Vegas, Treasure Island, Excalibur Hotel  и много други. Снимахме се и пред емблематичния надпис „Welcome to Fabulous Las Vegas“. Единственото, което не успяхме да направим, тъй като трябваше до 21:30 ч. да сме се върнали в L.A., беше да се оженим отново в параклиса Graceland, в който се провежда известната сватбена церемония на тема Елвис.
Върнахме се в L.A., където бяхме отседнали в Loews Hollywood Hotel – невероятен хотел, който се намира на няколко крачки от Hollywood Boulevard и Алеята на славата.

2-ри ден: Организирано посещение на студиото на Warner Bros, където успяхме да надникнем зад кулисите на някои от най-известните филми и сериали. Разходихме се сред декорите на известни продукции, видяхме оригинални костюми и сцени от любими сериали. Разказаха ни интересни истории за това как се създават специалните ефекти и как актьорите се подготвят за снимки. Имаха си всичко, включително и огромна работилница в която правят декорите! Чувствахме се сякаш сме част от холивудска премиера! Снимахме се на диванчето на „Приятели“, пихме кафе. SmileТова всъщност е град в града…

3-ти ден: Бяхме си резервирали еднодневна екскурзия, която включваше обиколка до Santa Monica, където гледката от кея беше спираща дъха…. Посетихме Venice Beach/Muscle Beach, продължихме по Wilshire и Santa Monica към луксозния Beverly Hills. Разходихме се по прочутия Rodeo Drive и видяхме луксозните бутици и красивите улици на Beverly Hills, като се отбихме и до хотел Regent Beverly Wilshire - участвал във филма "Хубава жена"… (Тук държа да спомена, че ние с мъжът ми се оказахме голяма атракция по Rodeo Drive, тъй като бяхме с едни много интересни тениски – аз с „MOM of 3 kids“ и изображение на празна батерия, а той с „DAD of 3 kids” и изображение на пълна батерия /ще кача снимка, за да видите/, за които всички ни спираха и поздравяваха с „Very nice t-shirts“).
Видяхме Sunset Strip, Melrose Avenue, Paramount Studios, Griffith Park, The Grove/Original Farmer's Market и др., със сигурно пропукам нещо…
Едно от най-впечатляващите места, които посетихме, беше Griffith Observatory – обсерваторията, от която се открива невероятна гледка към целия L.A. и знаковия надпис Hollywood. Оттам залезът над града беше просто магичен.
Накрая се върнахме на Алеята на славата, а малко по-късно вечерта в Downtown и по Broadway усетихме живата атмосфера на града! Контрастът между модерни небостъргачи и исторически сгради придаваше на града особено очарование.

Еми, за 3 дни толкова. Оу, забаравих да кажа, че в Downtown видяхме Никълъс Кейдж!

Тази екскурзия беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми – изпълнено с емоции, красота и спомени, които ще останат завинаги в спомените ми.

Тук държа да отбележа, че цялата екскурзия беше изключително добре организирана. Благодаря от цялото си сърце на Oreo, на Монделийз и на всички, които направиха това преживяване възможно! Тази награда не беше просто пътуване, а истинско приключение, което ще помня завинаги!

П.С. Дълго, стана, съжалявам, но се опитах много сбито да разкажа всичко.
Благодаря, че ме изчетохте!

# 472
Страхотен разказ,Рени ...
..(Аз малко бих се притеснила точно от такава награда ,но знам че за ММ е една голяма мечта  )

# 473
https://thegreenbear.eu/halloween-list-waiting-2025/?fbclid=IwY2 … VWn7jKKftPzbEs33w
Колело с награди
Не е точно награда,ако ти се падне награда трябва да поръчаш 1бр.и чак тогава взимаш втория който си спечелил.Обаче 26 лева за чай ,малко ми е в повече.

# 474
  • Варна
Рени, чудесна награда. Току що получих Имейл от Персил.Аз съм наистина.

# 475
  • София
Прекрасно преживяване, пренесохте ме там. Още много готино награди пожелавам Simple Smile

# 476
Проверявам си сега имейла и какво да видя печеля 100 лв за озон от вафлите ,а вчера спечелих телефона.Направо подскачам от радост

Аз също уж спечелих и телефон, и ваучер, но получих втори имейл, че са допуснали грешка с ваучера, както и предположих. Беше странно да го изпратят директно без sms или да се обадят и то в ден, в който нямаше теглене. 😁

# 477
И аз съм с Персил за една година /четвърта награда за месеца след ваучер от КК, ваучер от Кауфланд и Девин Бабълс и парфюм от инстаграм/. Доволна съм 😊
София Мел и мен по традиция ме пропускат, следващия път сигурно и аз ще ги пропусна 😄

# 478
  • София
Жестокоо сте си изкарали! 😍

Като човек бил в Америка (на бригада) два пъти, мога да кажа, че е страхотно изживяване да посетиш цял един нов свят. За живот там не бих си и помислила, но за малко е страхотно!

# 479
  • оттам, откъдето започва България
_Reni_renI_, благодаря за споделената приказка. Дай Боже пак да ти се случи!!!

Общи условия

Активация на акаунт