Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 41 371
  • 608
  •   28
Отговори
# 585
  • Телиш/Плевен
Добре, де, аз ли съм патка, или не го виждам?!
Скрит текст:
Ето къде се намира:
Скрит текст:

# 586
  • Пловдив
Dragoness, имаш продукт за 1 ст., има баркод за него, номерът на бележката
е в края на целия този чаршаф, който имаш над qr кода.

# 587
Някой регистрирал ли е една касова бележка в P&G за няколко различни игри. Имам бележка за Аriel и покривам условията за две активни техни игри.
 Мога ли да участвам и в двете?

# 588
Кодовете вече са дадени.

Рени, благодаря за страхотния разказ и пренасянето в Холивуд. Сякаш и аз бях там докато те четях 😊❤️.

Дай боже всеки му такава награда и възможност да се възползва от нея.
Аз успях да целна куфар от Капи, но голямата дъщеря е болна и въобще не видях в колко точно часа се случи, но ми останаха около 6 кода, та с радост бих ги дала на някой (НО ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО) че напоследък ви чета поне веднъж в седмицата Disappointed

Много Ви се радвам на наградите и Ви желая много късмет. Аз ще чакам "моята" награда, че от миналия месец - късмета ми нещо ме избягва.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:32 от Антония Г.

# 589
Аз писах на всички мейли на PG с въпрос в какъв срок да очакваме наградите от lidl и always и никой не ми отговори. 🤣
Бъди по настоятелна. В рамките на три дни им изпратих пет имейла и проведох три телефонни разговора. Препращахаме от отдел на отдел и от човек на човек.
Това е имейла: support@pgonlinepromos.bg
Това са телефоните, които успях да получа: 02 401 5070 и 089 862 2041
Успех!

# 590
Има ли игра на солети хрус хрус? Днес по радио Енджой чух само купи за 3 лв. и спечели и повече информация на страницата ни. Обаче коя страница?!
Да,в кварталния магазин има - на рекламна стойка са продуктите Хрус-хрус , условието е същото/ покупка за 3 лв/. Не съм се зачитала обаче как се участва.

# 591
Някой регистрирал ли е една касова бележка в P&G за няколко различни игри. Имам бележка за Аriel и покривам условията за две активни техни игри.
 Мога ли да участвам и в двете?

Да, аз съм регистрирала с една бележка, за две игри. Даже в едната бях спечелила. Успех!

# 592
Днес някой успял ли е да се регистрира в играта на Персил?Опитвам се да кача касовата  бележка, но ми излиза съобщение че има грешка и кампанията не е активна, а пише, че е от 1.09 до 1.11
Аууу, забравете написаното!Сайтът ми е отворил някаква игра от 2024 година 😅😅😅🙈🙈🙈
Имам бележки и за Персил и за Нескафе, но трябваше да ви изчета по-рано, изпуснала съм и двете 😁
И в Киндер опитах да се регистрирам днес, но и там не получих потвърждение.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:06 от bjk85

# 593
На Киндер ги одобряват на профилите. Преди малко качих една бележка. 🍀

# 594
  • Под Слънцето
За наградите от Загорка ретро звънях вчера. Още не били почнали да прозвъняват, но ми  записаха уж данните. Те са към Хайнекен и  ми се струва, че ще мине месец от тегленето/обявяването , докато се натуткат да почнат да звънят

# 595
В профила ми от сутринта стои на “очаква валидация”.Както и да е, успех на всички 🍀

На Киндер ги одобряват на профилите. Преди малко качих една бележка. 🍀

# 596
  • Телиш/Плевен
В профила ми от сутринта стои на “очаква валидация”.Както и да е, успех на всички 🍀
До няколко дни ги валидират, не веднага.

# 597
  • София
За тези, които имат при себе си супермаркет Мерканто, има игра на Долче Густо. При закупуване на 2 кутии и попълване на талон, участвате за машина и стойка.

# 598
  • Сливен
Мерканто има само в Сливен - приятно ми е да видя, че има още една съгражданка тук. 🤗

# 599
Здравейте ,тази игра имаше и в Едеа (Русе ),но аз щях да купувам от Кф ,преди да разбера че е свършила .
Чакам раница от хайникен струва ми се че много се бави ,някой да я е получил??

Общи условия

Активация на акаунт