Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 42 392
  • 621
  •   20
Отговори
# 600
За тези, които имат при себе си супермаркет Мерканто, има игра на Долче Густо. При закупуване на 2 кутии и попълване на талон, участвате за машина и стойка.
Днес видях и  на каса в АБЦ реклама за играта.

# 601
Здравейте! Аз не съм писала коментар досега в тази тема. Пиша ви относно играта на София Мел. Аз съм тази за чието име спорите. Незнам защо така излиза името ми като такъв ми е  имейла само,а регистрацията ми в сайта е с моите си имена Илияна Воденичарова. Някой друг има ли проблем с влизането в профила си в сайта,защото аз откакто получих имейл,че печеля награда от последното теглене на 8.10., не мога по никакъв начин да си вляза в профила,за да дам данни и от вчера не спирам с обажданията към тях и имейли,само ме препращат от един на друг,проблема не го решават и казват при нас проблем няма,ние влизаме?

# 602
Никой не се похвали от Фереро, май в четвъртък трябваше да теглят.б

# 603
Влизам си в профила на София мел ...
Не обичам игри с моментни печалби ..реагирах КБ на Джак Даниелс и пожелаха Наздраве.Confused

# 604
Здравейте! Аз не съм писала коментар досега в тази тема. Пиша ви относно играта на София Мел. Аз съм тази за чието име спорите. Незнам защо така излиза името ми като такъв ми е  имейла само,а регистрацията ми в сайта е с моите си имена Илияна Воденичарова. Някой друг има ли проблем с влизането в профила си в сайта,защото аз откакто получих имейл,че печеля награда от последното теглене на 8.10., не мога по никакъв начин да си вляза в профила,за да дам данни и от вчера не спирам с обажданията към тях и имейли,само ме препращат от един на друг,проблема не го решават и казват при нас проблем няма,ние влизаме?

Пробвайте от друго устройство. Или забравена парола

# 605
Благодаря на тези, които коментираха относно регистрацията в играта на Либрес. Успях през Хром, излезе ми съобщение за успешна регистрация /не успявах през Мозила/.

# 606
За регистрациите на Киндер една съфорумка беше писала по-рано, че до Сряда ако се регистрира - Валидират веднага, а иначе чакаме Понеделник. Аз поне откакто го прочетох само до сряда регистрирам бележки там.

# 607
За Киндер сега е последно теглене и регистацията е увеличена съответно от 06.10 до 15.10, което е седмица и половина. След което последното теглене ще бъде на 20.10 и според мен би следвало да са одобрили всички бележки.

# 608
  • София
Мерканто има само в Сливен - приятно ми е да видя, че има още една съгражданка тук. 🤗

Сикретче, не съм от там, но попаднах на играта и реших да я споделя за тези, които могат да се възползват. Щом е при теб магазина, стискам ти палци да се похвалиш с нова машина 🥰

# 609
Никой скоро не се похвали с награда от Кока кола и на мен само "опитай пак" ми се пада, дали наградите не свършиха вече? Играта е до 20 октонври.

# 610
Никой скоро не се похвали с награда от Кока кола и на мен само "опитай пак" ми се пада, дали наградите не свършиха вече? Играта е до 20 октонври.
Би трябвало да са разпределени за всички дни.

# 611
  • Сливен
Мерканто има само в Сливен - приятно ми е да видя, че има още една съгражданка тук. 🤗

Сикретче, не съм от там, но попаднах на играта и реших да я споделя за тези, които могат да се възползват. Щом е при теб магазина, стискам ти палци да се похвалиш с нова машина 🥰

Благодаря. Доста често Мерканто пускат игри и все хубави неща. За вскя Коледа и Нова Година също имат, както и другата верига - Еко Асорти. Печелила съм доста пъти, от двете вериги. Макар че, след като родих, успях в рамките на 2 години, едва няколко пъти да се включа. 🤗
Сега за Коледа и Нова година, чакам с нетърпение да видя, какви награди ще пуснат.

# 612

Пробвайте от друго устройство. Или забравена парола

Пробвах от много устройства и не става,не изписва нищо за паролата и в на родителите ми профилите не успявам да влизам.

# 613
Ами осврн различен браузер, не се сещам какъв друг да е проблема. Пробвайте мозила, опера каквото се сетите.

# 614
Никога не съм си мислила ,че няма да мога да разгадая къде е кода на Кб   на Била .може ли малко помощ ..

Общи условия

Активация на акаунт