Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 782
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 335
Да, това го прочетох, но не ми става ясно какво точно представляват и как се използват.

Според мен са като ваучерите Cadhoc и Edenred, които обаче са хартиени, а тези явно са електронни и може да се пазарува в определени магазини с тях. Предполагам се сканират при плащане, като карта, но карта, която е само онлайн. Като спечеля, ще разбера JoyHug

# 1 336
Игра на Olympus от 27.10.2025г. От кога я чакааам тази игра. Консумираме ежедневно прясното мляко и със сигурност ще участвам.
https://olympuspromo.bg/

# 1 337
Може ли да споделите кои са победителите от Либрес превръзките и кафето Нова Бразилия за първата седмица? Не намирам информация къде са качени ?

# 1 338
Може ли да споделите кои са победителите от Либрес превръзките и кафето Нова Бразилия за първата седмица? Не намирам информация къде са качени ?
Нова Бразилия - първото теглене е на 27.10, т.е. понеделник.
На Либрес не са качени, но пък е възможно да са уведомени.
😊

# 1 339
Аз исках да пиша на тези Лайбниц с въпрос един участник,колко награди има право да спечели, защото не е упоменато в правилата и дали проверяват касовите бележки на победителите. Имам някакви съмнения, че изтеглените имена ще се въртят до края, все едно и същи.
Днес си взех наградата от Юниливър

# 1 340
В петък пристигна Персила за 1 година, който спечели ММ на 9.10.
Скрит текст:

Вчера и аз си получих наградата от Юниливър - органайзер с продукти. Харесва ми.
Скрит текст:

# 1 341
  • Велико Търново
Аз купих от тези бисквитки точно в деня, в който казахте за играта, детето е почти на 2 и все още яде само такива. Обаче сайта ми се струва много странен, все едно има нещо измислено 😃
Та, ще регистрирам бележката, но не се надявам, изглежда ми като рекламна кампания за много пари, без реално дадени награди. Дано ме опровергаят🤗

# 1 342
  • София
Който зарежда на ОМВ може да си вземе Лате за 1 Ст. с регистрация в приложението им и код ALEXVIVA на Александра Богданска.

# 1 343
  • Сф
Някой спечелил от Видас ,ваучер за макарон бг. може ли да каже след колко време го пращат по пощата? Пише 10 дни в правилата  ,но миналия път не бяха от бързите.

# 1 344
Това пише в имейла :
Наградите ще бъдат изпратени по имейл в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и тяхното валидиране, но не по-късно от 30 дни от края на промоционалната активност.

Някой спечелил от Видас ,ваучер за макарон бг. може ли да каже след колко време го пращат по пощата? Пише 10 дни в правилата  ,но миналия път не бяха от бързите.

# 1 345
За който иска да играе за билети за лейди Гага - радио Сити :

14:39, radio City, 26.10.2025, Alejandro

# 1 346
  • Варна
Аз имам въпрос относно колелото на аптеки Бену.

Видях, че имат и промоция 1+1 на дезодоранти WOODEN SPOON, та реших да си поръчам. Въведох си кода от колелото, избрах 2 броя дезодорант. Иска ми номера на картата, понеже съм се парила веднъж с даването, тук ще има ли проблем? Знам, че ми е сигурно тъп въпросът, но все пак бих се радвала, ако някой е поръчвал и помогне!
Благодаря предварително!

# 1 347
  • София

Видях, че имат и промоция 1+1 на дезодоранти WOODEN SPOON, та реших да си поръчам. Въведох си кода от колелото, избрах 2 броя дезодорант. Иска ми номера на картата, понеже съм се парила веднъж с даването, тук ще има ли проблем? Знам, че ми е сигурно тъп въпросът, но все пак бих се радвала, ако някой е поръчвал и помогне!
Благодаря предварително!
Пазарувала съм много пъти от Бену. Винаги съм предплащала. Дори не знам дали има вариант с наложен платеж. Няма проблем. Картата не я запаметявам в сайта. Въвеждам я само за конкретното плащане.

# 1 348

Благодаря предварително!

Поръчвай смело! Редовно пазарувам от Бену, досега никакъв проблем не съм имала! 🙂

# 1 349
Някой спечелил от Видас ,ваучер за макарон бг. може ли да каже след колко време го пращат по пощата? Пише 10 дни в правилата  ,но миналия път не бяха от бързите.

От общите условия : "Ваучера на стойност от 30лв. от makaroon.bg ще бъде предоставен по имейл до 30 дни след приключване на промоцията", т.е. ако си ги спазят ще си почакаме доста. Играта е до 30.11.
А иначе пращат до 10 дни от спечелването потвърдителен мейл.

Общи условия

Активация на акаунт