Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 116
  • 1 643
  •   2
Отговори
# 1 350
Чакам с нетърпение утрешния ден. Ще има доста тегления, много ми е интересно, как са го измислили КК за новата промоция . Между другото ми звъняха, да ме питат колко често звъня на телефона им , за отзиви, ако имам препоръки. Казах им , да слагат участващите обекти за промоциите им , че голямо търсене пада, преди по спомен слагаха. Записа жената, пък да видим.

# 1 351
  • Сф
Благодаря,  потвърдителния мейл ме интересуваше по- точно дали спазват 10 те дни горе долу. Че бележката ми е много дълга, някъде е малко замазано,  основните атрибути важни се виждат де + напитките. Най - много да снимам пак евентуално ако поискат.

# 1 352
  • София
На радио Сити и песента ли трябва да пишем? Ако е така го закъсах, не съм писала Simple Smile

# 1 353
  • София
Има ли игра с кухненска ролка?
Емека

# 1 354
Сайта на Олимпус вече е активен https://olympuspromo.bg/
Наградите са моментни - 700 игри за емоционална интелигентност Магическо училище: Тайната сила на новото поколение.

# 1 355
На радио Сити и песента ли трябва да пишем? Ако е така го закъсах, не съм писала Simple Smile
Не пише в колко часа и къде е чута песента дали по радио или телевизия Сити.

Олимпус наградите не са моите нищо интересно за мен няма да участвам, късмет.

Хубава седмица дружки.

Колата стартират след 10 часа - за коледния комплект са необходими 3 кода и се влиза в теглене - не е моментна награда. Ще видим какво са измислили.

Какви тегления се чакат днес?

# 1 356
Козето мляко на Олимпус е на промоция във Фантастико. Картите ми се виждат подходящи и за подарък за класа/групата в детстката градина.
Май никой не се похвали с пирамида от Фереро от третото теглене, а и на страницата не са обявени. Днес може и те да ни зарадват.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 08:47 от megi_zdr

# 1 357
От днес до петък Кауфланд късмети за деня

# 1 358
Днес чакаме теглене от Алвина,Нова Бразилия,Лейбниз и продуктите на Хенкел - в периода 27.10- 07.11 , но там май теглят последния ден.

# 1 359
Коя фирма носи раничките на киндер?

# 1 360
  • София
Дори вече има печеливш в Олимпус.

Аз също купувам млякото и ще се включа, макар наградата да ми се струва малко скучна. Но със сигурност ще се ползва от децата.

Очаквам и КК.

# 1 361
КК в приложението ли ще е новата игра или пак в сайта?

# 1 362
Коя фирма носи раничките на киндер?
Европът

# 1 363
КК в приложението ли ще е новата игра или пак в сайта?
Аз го разбирам, че ще е в сайта. Тълкувам, че при един код се разбира дали се печели пуловер, а после има тегления за другите награди.

Един участник има право на максимум 10 награди.

# 1 364
Йайй максимум 10, добре започват! На следващата дано са 5 😃

Общи условия

Активация на акаунт