Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 684
  • 1 643
  •   3
Отговори
# 1 365
Може ли малко помощ с новата игра на Кока Кола. Нещо не схващам какво потребителско име и парола трябва да вкарам?
Някой успя ли вече да влезе?

# 1 366
Може ли малко помощ с новата игра на Кока Кола. Нещо не схващам какво потребителско име и парола трябва да вкарам?
Някой успя ли вече да влезе?
и аз не мога да влезна никак не става

# 1 367
https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/christmas

Ето го официалния линк, още не е пусната.

Потребителското име и парола са за програмистите, те да имат достъп, за нас още не е пусната играта - явно още се доизпипват нещата и се тества.

# 1 368
Това ще са наградите, чакаме сайта да проработи

# 1 369
Пак ни замазват очите ми се струва.

В други държави какво са давали и примери още да се искат.

В други държави коледната Игра води до пътуване в Лапландия. Не е честно с нас така да се габаркат.

има и още многооооо примери

# 1 370
Лелеее много благодаря. Грам не ми хрумна, че може точно това да е проблема - Че още не е пусната играта.
Joy

# 1 371
Няма да е зле избраните за обратна връзка от КК да ги посъветват да  променят наградите по модела на кампаниите в другите държави.
Leibniz ми отговориха, че участват всички обекти, в които продават техните продукти.

# 1 372
Леле , леле! Миналата година се докарах с чорапи от Колата/първа и единствена до момента награда от тях/. Смятам , един пуловер ще им отива Smiley

# 1 373
Не мога да повярвам, че толкова голяма компания с такива огромни бюджети раздава толкова неинтересни и евтини награди за основния празник Close

# 1 374
В кутията какво има, чаша, кола и ..?

# 1 375
Подигравка е. Мен още ме е яд на лидълската игра, за която в бг за празника им 5 г Лидл Плюс ни се падаше да въртим някакво колело и да печелим отстъпки, или до 100 лв да спечелим последната покупка, а в съседна държава даваха 5 БМВ-та, 100 телевизора, ваучери и не помня още какво.
Сигурно и с Кока Кола ще е така. Помня някой като сподели в съседна държава, че даваха и апатамент/и и кола май беше. За нас тира с китайските боклуци. Камиончета, ледарки, пуловери. Тъпотии. Ще каже някой, че никой не ни кара да участваме и че вас ви кефят и ще играете.
Да, прави сте. Заслужаваме си боклучките тогава.

# 1 376
Здравейте ,така исках да се включа при Олимпус ,но не ми е интересна наградата ..КК и те се излагат с тези награди ...
Продължавам да чакам раница от Хайникен ..

# 1 377
До колко време отговарят КЗП на жалба? Върнаха ми веднага входящ номер

# 1 378
Хенкел с нова кампания от днес до 23.11.2025
 https://persilkfl.henkelpromo.bg/
Цитат
В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди:
Общо 100 броя награди перилен „Persil“ за една година (калкулирани на принципа 6,92 пранета на седмица, за 52 седмици; периодът може да се променя според комбинацията на препарата). Всяка награда комплект Persil за 1 година се състои от 6 бр. Persil дискове Color 60 пранета и 1 бр. Persil Expert Отстраняване на петна 11 пранета.

За да участва за спечелването на наградата , участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност над 9,99 ( девет и деветдесет и девет ) лв./ 5,11 (пет и единадесет) евро с ДДС в периода на Кампанията, закупени от търговски обекти на Kaufland, с един фискален бон.

# 1 379
Печеля ваучер от Leibniz Simple Smile Публикували са новите печеливши.

Общи условия

Активация на акаунт