Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 478
  • 1 643
  •   2
Отговори
# 1 425
  • София
Аз бях с две, също ме няма. Днес получих куфара от тях грата на Ариана и Синоптик и ваучер за 50 лв от играта на Феъри.

# 1 426
Аз бях с 5 бележки , разделени между мен и ММ в Нова Бразилия. Няма ме , пробвах и в Олимпус, греда. Имам още една бележка . Днес ММ получи ваучера от Памперс , с това мога да се похваля.

# 1 427
В КК ако не спечелиш моментна награда, кодът прехвърля ли се за седмичната? От правилата оставам с впечатление, че не се прехвърля, но пък надеждата умира последна.

# 1 428
  • Пловдив
Момичета, имам 2 въпроса за играта на Крина:
1 - на бележката не пише "Крина", попитах касиерката и тя ми каза, че от Крина знаели как се изписва и нямало да бъде проблем. Не знам дали просто искаше да ме отметне или наистина, та: ще ми признаят ли бележката, въпреки че не пише "Крина"?
2 - кое от всичко е "номер на касова бележка"?
Номерът на бележката е долу вляво преди датата.
Снимай бележката с продукта и запази снимката. Мисля, че крина искаха снимка при спечелвана на награда.

# 1 429
  • Под Слънцето
В КК ако не спечелиш моментна награда, кодът прехвърля ли се за седмичната? От правилата оставам с впечатление, че не се прехвърля, но пък надеждата умира последна.

Мисля , че изгаря. Днес изгорих няколко Wink

# 1 430
  • Варна
ММ взел ориз Крина и ми казва, докато бяхме в Кауфланд и аз веднага влизам да чета условията. Снимах касовата бележка, но я запазих, въведох само номера й. Даде ми успешна регистрация. По принцип нямаше да участвам, но като беше взел, да си пробваме късмета.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:50 от scalestone

# 1 431
Игра на леко, не знам дали е споделяна:
Leko.bg

# 1 432
Утре ще получа нещо от Васил Стоянов 🤣 по Спиди, сега ММ се чуди кой е и какво ми праща 😁🤣😁 и аз също де 🤣🤣🤣

# 1 433
  • София
Днес мъжът ми си е купил класическа Кока-Кола с жълта капачка. Има код, но още не съм го регистрирала. Дали е някаква специална серия? На етикета не пише нищо.

# 1 434
  • Варна
Утре ще получа нещо от Васил Стоянов 🤣 по Спиди, сега ММ се чуди кой е и какво ми праща 😁🤣😁 и аз също де 🤣🤣🤣

Хахахахах, разсмя ме! Да ни информираш,  ако може, че и мен ме загриза любопитството.

# 1 435
Брат ми е получил обаждане от този номер 0898625144 , на някой да му е познат ? Бил спечелил нещо , ама в просъница не разбрал, кой какво и къде. Дал си адреса и толкова.

# 1 436
Днес мъжът ми си е купил класическа Кока-Кола с жълта капачка. Има код, но още не съм го регистрирала. Дали е някаква специална серия? На етикета не пише нищо.
Румънските са с жълта.

# 1 437
  • София
Румънските са с жълта.
Българска е, 1,250 л, със захар, ул. Рачо Казанджията 8. Wink

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:12 от Таня67

# 1 438
Не съм виждала българска. Понеже съм близо до границата, доста време ни зареждаха румънска. Даже съм регистрирала в сайта им за игри 😁

# 1 439
Разписвам се първа в темата  току що

Общи условия

Активация на акаунт