Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 121 227
  • 1 643
  •   2
Отговори
# 1 530
# 1 531
  • София
Спечелете книга до 11 ноември 2025г.
Томбола  от "Фактор-трейд"
Скрит текст:
С покупка: номер и дата на продажба
Без покупка с регистрация: отговор на въпрос
От 24.10.2025 – 15.12.2025 г.
Тегления: 15.11. и 16.12.2025 г
https://factortrade.bg/promotsionalna-igra

# 1 532
Току-що получих имейл от Ети бургер.Печеля слушалки.Искат снимка на касов бон,но ги помолих поне номера на печелившата бележка да ми пратят,че не съм само с една.
Благодаря за споделянето там ми беше надеждата 😄ама уви следващия път

# 1 533
От кои номер звънят Ferrero? Баща ми има пропуснато повикване и не може да върне обаждане.

# 1 534
  • Под Слънцето
От кои номер звънят Ferrero? Баща ми има пропуснато повикване и не може да върне обаждане.

Роси, на мен ми звъняха от 2 24340852

# 1 535
  • София
Дойдоха и последните награди от миналия месец .

# 1 536
  • Sofia
Бележките на фереро само за една седмица ли важат или за всички тегления?

# 1 537
Все още не съм получила нищо от A1, вече разбрах, че са се объркали и всъщност просто не са имали толкова награди, а сега в спешност ги поръчват от Китай Satisfied

# 1 538
Все още не съм получила нищо от A1, вече разбрах, че са се объркали и всъщност просто не са имали толкова награди, а сега в спешност ги поръчват от Китай Satisfied
Дано да си получим наградите.

# 1 539
Аз защото от толкова игри, в които играх чакам само А1, та пак ходих на питам в петък, казаха,че все още не са им изпратили нищо. 😃 Уж за тази седмица. 😄

# 1 540
От няколко часа не успявам да влезна в сайта на КК. пробвах различни браузъри и устройства, но върти и това е. Друг с подобен проблем?

# 1 541
И аз имам проблем и някак си цъкнах за КК в Хърватия . Ами вижте наградите а при нас скреч карти за шише

# 1 542
  • София
От кой телефон звънят от Лейбниц,
има ли някой от предна седмица спечелил?
Беше в спама
Скрит текст:
Честито!
Ти току-що спечели една от наградите в кампанията “Спечели награди с Leibniz!” – ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. / €51.13.
Наш оператор ще се свърже с теб, за да се уточните как ще получиш наградата си.
Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2019 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 100 (сто) лв./€51.13, получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. В тази връзка, моля, имай предвид, че ще е необходимо да ни предоставиш своите три имена и ЕГН.
Още веднъж – честито!
Важно: моля да имаш предвид, че ако в срок от 5 /пет/ работни дни от провеждане на съответното теглене не успеем да се свържем с теб на посочения телефонен номер и не получим необходимите данни, наградата ще бъде предоставена на резервен участник, както е описано и в Общите условия.
Поздрави,Екипът на Leibniz

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 16:47 от lite16

# 1 543
  • Ямбол
Току-що получих имейл от Ети бургер.Печеля слушалки.Искат снимка на касов бон,но ги помолих поне номера на печелившата бележка да ми пратят,че не съм само с една.
И аз съм с слушалки 😊

# 1 544
EKO Smile празнува 2 години!
Крайна дата: 15/12/2025
И по този повод сме ти подготвили купища яки награди, с които да отпразнуваме заедно! 🥳
Само срещу 30 Smile точки можеш да завъртиш Колелото на късмета в приложението и да спечелиш:

💳 Ваучер за гориво на стойност 100 лв. (51,13 €)
⛽ Купони за атрактивни отстъпки за гориво
🛍️ Купони за отстъпки в минимаркет и гастро зоната
✨ Допълнителни Smile точки – за още по-страхотни оферти
🧳 Участие в томбола за стилни Titan куфари за безкрайни пътешествия

Побързай – наградите те очакват!
Открий играта в приложението EKO Smile в раздел „Игри“ → „Моментни награди“

Късмет!

https://ekosmile.bg/offers/2yearspinwheel

Общи условия

Активация на акаунт