Отговори
# 135
  • Варна
Тук в момента духа ураганен вятър. Вали. Никаква Морска днес.

# 136
  • София
Обожавам морето когато времето е такова.

# 137
Добро.
Смуча кафе.
Май ще слагам юрганче днес, че на няколко пъти се будих, защото на краката ми беше студено.
Не бързам да пускам подовото.
Което ме подсеща да питам- в Сф нещо за пускане на парното чува ли се?
Честит първи сняг на софиянци.

От вчера гледам на Петрохан какъв ужас е. При това не толкова заради снега сам по себе си, а заради паднали клони и подобни хубавини.

Синкото заминава на спортен уикенд с отбора днес, та с баща му ще сме младоженци. По повода май няма да мисля за готвене- има и за дояждане, а може и да поръчаме, може пък и да излезем за хапнем навън.

Тук в момента духа ураганен вятър. Вали. Никаква Морска днес.

Остави ни без изгрев. 🥲

# 138
Само на 5 км от нас вали мокър сняг. Към Берковица, Чипровци и Балкана си е зима. На Петрохан сега проблемът е, че дърветата са все още със зелени листа и този сняг много натежава и чупи клони. Иначе, ние преди две седмици минахме от там, беше изчистено отстрани, дървета, храсти. Но сега този мокър сняг прави беля, то срещу това няма какво да се направи.

# 139
Приета е!

Продължава в Техническия в Пловдив. Да ми е жива и здрава!

Вчера предупреждаваха да се избягва пътуване в планината поради очакван горолом. Дърветата са още в листа и може да стане страшно.

Имайте хубав петък!

# 140
  • София
Браво Кло, честито. Много се радвам.

# 141
Супер , Кло!!! Много с радвам! Успех!

# 142
Честито, Кло!

И честит първи сняг! Сутринта бях с любимите ми маратонки за дъжд и пухенка.  Размечтах се за един планински зимен преход.

Тили, другата седмица го дават слънце и 18 градуса, та може и да поотложат парното.

# 143
Не ги мисля хората в източните квартали на София (Дружба и Цариградски) дето ще стоят без парно в следващите три месеца.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:33 от Clo - Camille

# 144
  • Пловдив
Кло, честито да и е!
Как се кандидаства за магистратура сега?

# 145
Кло, честито да и е!
Как се кандидаства за магистратура сега?
Благодаря!
По документи от бакалавърската степен. Когато е към друг университет, тъй като още не са им дали дипломите, прилагат академична справка.

# 146
  • sf
Донс, на гости на бабата ли? Нали синкото е на даскало? Simple Smile
Бабата почина миналата година, отиват при каката. От един пропуснат ден училище нищо няма да му стане. Хич и не мисля, че иначе ходи постоянно. 😆

# 147
  • Пловдив
Ох, извинявай...забравила съм.

# 148
Кло, честито на дъщеря ти и браво! Много се радвам.

Това с парното чак нелепо. Слушам вчера новини - силни дъждове, падане на температурите, очакван сняг и бам, баш в същия ден Топлофикация спира топлодаването и почва да копае планово. Чудно съвпадение.

При нас същински Мордор. По нашата улица има повече кал, отколкото остана асфалт след безбройните разкопки на ВиК. Поне едно метро да ни бяха направили, и без това копаят ден през ден. Дъждът понамаля, дано така си остане, че имам пак курс с бумаги и ми е дерт да ги опазя сухи и цели.

# 149
При нас поваля сняг на парцали, сега ръми.

Общи условия

Активация на акаунт