Отговори
# 120
Ох, виноват 🤪 Но ме спасихте от социална изолация и ми дадохте чувство за принадлежност. 💚 Ай лягам си, че станах романтично.

# 121
Тцъ, тцъ... за мен дъждовен залез няма ли?
Ми няма, то тъмно вече навън... SmileStuck Out TongueSatisfied

# 122
О Дорче, ако ти разкажа някоя манджа, ще те разплача.  А и винцето е неразделна част от манджата. Допълват се по всякакъв начин 🐷😃

Злате, лека! И на мен тук ми е спасението от изолацията. ❤️

И сега, вижте го тъпото котенце. Лежи си върху железата, супер удобно. Все се каня да го снимам, как спи със впито желязо в главата или корема. Това не е котка.

Мързело,  не си разбрала нищо значи. Щом е тъмно, баш му е времето. Па кажи си чесНо, че ти се свиди едно бутилче залез и за мен. 😎

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 05:50 от Сирос

# 123
  • София
Аз чистих фурната.
Сега ям една салата, душ и лягам.
Не пия, но скол. 🍷

# 124
Е, как? Виж го какъв е пуФкаф, не му пречат железата, има си изолация и му е мекичко Simple Smile

# 125
Страхотен Узо! ❤❤❤

Не съм пила от… миналия уикенд май? Тогава някаква брутална салата бях направила и ударих една малка кайсиева.
Отделно, скоро ще си пускам контролни кръвни и точно онзи ден четох какво е хубаво да се прави преди това, като спиране на алкохола поне седмица по- рано беше една от препоръките. Та докато ми дръпнат кръвчицата ще съм на кафе, чай и вода. 😇

# 126
  • sf
Пф, прибрах се... от 25 на 3 градуса, не е живот това. Ще подремна и ще карам БНД и синко на летището, че заминават за Франция.
А вижте кой срещнах на летището в Барселона
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:45 от donsita

# 127
Добро, дъждовно утро 🥳
Пак нямам кафе, ще пия чай 🤣 забравих изобщо вчера да мина за дребен пазар.
Донси, истински ли е? 🧐 ако да, изглежда в добра форма, браво на него.

# 128
  • sf
Истински е 😆 наистина изглежда много добре.
Закарах тия моите на летището, естествено по-късно от казаното, БНД не обича да чака, кога ли ще изпусне самолет?! 😆

# 129
  • Пловдив
Донс, на гости на бабата ли? Нали синкото е на даскало? Simple Smile

Ха, добрутро! Вали на кило...синкото Няма къде да спре на унито Confused Поредната щуротия! Та го мисля...
Хапнах си млякото с чия и ябълка и се стягам. Кафе после...днес може и чай Grin нали Злате?

П.п...и аз търся някоя бутилчица от нейде Stuck Out Tongue Winking Eye Всъщност имам и си стои неотворена Wink

# 130
Дубрутро! Будна съм от 5.30 , ама като чувам как вали, хип не ми се ставаше. Вече пия кафе вътре, че навън ми е гадно и мокро.
  Донс, много яко, особено ако си фен на футбола и Барса!
   Твоите хора на гости на кака ли отиват?
  Щерката имат лози,асми и сложиха вино.Аз мнооооого рядко пия, та не се вълнувам особено, мъх си купува.
    На Петрохан е истинска зима.
Малчовцитр да оздравяват!
Кло, няма да пускам палците , стискам!

# 131
  • тук и там
Снощи гледах  бг новините и видях ,че зимата е дошла на места..Ай,как мразя студ ,дъжд  и сняг. При нас е есен все още .Без кола съм днес,бричката ми не можа да мине технически преглед заради фаровете,не светели добре и ще я караме на сервиз днес.Големи планове имам за физ.активност от другата седмица,дано се случат че от както сме дошли тук-килограмите вървят нагоре,а аз не мога да стигна до залата заради кръст,крак,ръка или други контузии..Rolling Eyes
Ако има болни-да оздравяват и хубав ден на всички!

# 132
Добрютру!

Значи не знам при вас, ама при нас гледам сняг заваля Flushed

Снощи пуснах и аз малко климатика, че след като ме наваля сутринта, цял ден не можах да се стопля.

Мисти, разсмя ме с проблема на студента Simple Smile дано си е намерил къде да паркира все пак "
Simple Smile върна ме във времето, когато отивахме на спирката и чакахме автобус, пък когато дойде, ако дойде Simple Smile

# 133
  • Пловдив
Ми Ули, сега си е проблем Simple Smile За мен, де...за него не. А и рейсовете не са това, което бяха.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 08:20 от mystic woman

# 134
Аз си седя на топло в колата пред офиса. Не ми се слиза. Много вали.

Общи условия

Активация на акаунт