Отговори
# 105
Какво прави на бамята?

Азал, имате ли опит с бялото? Пробвахме по - миналата година и нищо не стана.

# 106
Ренко, кажи за тая мариновата бамя.
Гледам доволно винце сте заложили, да не се притеснявам Simple Smile
Така се разработих, че окъснях с вечерята. Отивам да правя миш-маш и таратор.

# 107
Слагая я в буркан с оцет и вода,може и сол да има,и след няколко дни си я яде.За мезе 😁.Една слузеста,слузеста...Но много си я харесва,пък и била много полезна за червата.Значи,тоя човек може да мези с абсолютно всичко!Тва киви,райска ябълка,чесън зелен,грозде, ябълки,месо,ребра,абе каквото ви дойде на акъла,става за мезе на свекъра 😂.Най-обичам,като мине сезона на нашите зеленчуци,и започна да купувам от пазара,да му "бутвам" някой домат и краставица.Кеф ми става,как си ги реже и хапва,а същевременно си пием каквото сме решили.Много мой човек е,а и аз негов.Жив и здрав да ни е още дълго!
Преди около месец много ни беше изплашил.Прибирам се от работа,той в рани,едвам движи ръката...Качвал се по стълбата над сачака,да сваля някакви дърва.Мятал,мятал,но разместили стълбата.И паднал от третото стъпало,слава богу главата му се приземила на миниатюрния пясъчник на Шефа,а не на цимента.Спорят и се карат със свекървата,нищо не искал,парцали щял да увие на ръката,че да не кървяла, докато спи.Обаче мен как ме слушаше -бинт,марли,мехлеми взех от нашите,и набързо ми разреши да го превържа.

# 108
Кло, излезе ли класирането за Техническия в Пловдив?
Няма още. Има някакъв заговор. Изтече срокът на записване там където е приета. В края на работния ден качиха съобщение на сайта на Техническия, че резултатите ще ги публикуват на 4 октомври.
Ако се беше записала, а след това я приемат, първите ще ѝ върнат само 30% от семестриалната такса. Нон сенс от всякъде. Та чакаме.

# 109
И аз обичам да мезя с бамя. Свеки купува от кварталния магазин, зимата като сме там редовно ни е част от мезетата.

Ренко, голям късмет, че не си е ударил главата на цимента.

# 110
# 111
Червено, на балконе с радио и почивка. Планирам ранно лягане.

Бърде, стигнах на автопилот 🤣 От 1 седмица купувам нормално мляко, не мога да пия от вечното (uht), в офиса такова носят, и гледам, че бързо свършва. Мисля да въведа буркана в кухнята др седмица за доброволни пожертвования 😝

# 112
Тринки, разпиши се! Само палци мяташ. Кажи има ли вече снежец по новото ти местожителство?

# 113
Много сте ми любими. Сега нямам време да чета много през деня, но ставам и лягам с вас😘 нещо, като виртуално сборище 🩷 Може би съм в темата година и половина...

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:49 от zlatenceto

# 114
Така е,Злате Heart
Лав,айде вече да свършва тая черна серия при вас.. Confused

Ние вече пием от домашното червено! Wine Glass

Мразя дъжд!Ама много мразя! Чак привечер излезнахме с Дребното,намокри се за нула време.Не го мразя заради това дъжда де Grinning

Начи всяка вечер съм принудена да подканям поне по 10 пъти мъжете да отиват да се къпят и да си легнем навреме.Разбирам,че детето се помотава,ама Мъхов защо,защо и той се прави ,че не чува??Вбесява ме.

# 115
Наздраве с розе с цвят на дъждовен залез Wine Glass

# 116
Тцъ, тцъ... за мен дъждовен залез няма ли?

# 117
Ехее, колко поетични станахте с това вино Simple Smile Wine Glass
Аз прозаично дъвча вафла.

Злате Heart

# 118
Кло, стискаме палци!
Климатика също даде някаква грешка одеве. Вече започнах да търся тамян да прекадявам и човек за разваляне на магии. 😃 То бива, бива... Тръгна климатика в крайна сметка и оставих търсенето за друг път.
Поне насред лудницата днес успях да се поглезя и да си купя любим парфюм. Сега се пръснах малко и ми е едно хубавко.
Хайде, лека ви нощ.

# 119
  • Варна
Много ми харесвате с темата за вино, наистина по-поетично е от манджи Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт