Отговори
# 90
Лав,Шефа трима души го държахме,имахме няколко неуспешни опита за снимка, докато се получи.Дано все пак някъде успеете да я направите,щото така на сляпо да се вади зъб 🤐.Вярвай ми,Шефа изглеждаше покъртително,клатеха се и заплашително,но все пак се оказаха здрави.Помня,че около два часа след удара се бях прибрала,и ходихме до съседката(зъболекар).И тя така набързо каза,че сигурно са счупено,и се опита да ги понамести,издърпвайки ги напред.Обясняваха ми после в кабинет какви са вариантите за изправяне,но ме посъветваха нищо да не предприемаме,само следене,биберон(за да се върнат още малко напред) и АБ.Дръж ни в течение!
Белушани,ама то не останало 🤩!
Азалия, задължително вземете някой корен от розовата магия.Че после да ни ги снимаш и преглъщане гладно 🤤.Японския сорт краставици Гергана не горчали 😉.Само по акълите съм аз,и консумацията 😂.На този етап не бих се навила да гледам градинка.Браво на вас!
Баткото си дойде болен 🙄.Уж гледал прогнозата,и тръгнал с тениска и суичър 🤐.Още сутринта усетил че не му е тамън,и Т мерил,но се прибра горящ и треперещ ,от студ и треска.Ядосвам се,че не ми се обади още по време на часовете,да го прибера.
Снощи пък от Шефа получих още няколко бели косъма.Приготвяме се да отиваме към лекарката,дивее,правя забележка, продължава,и след секунди се чу "дум",и писна и ревна.Рядко реве от болка, особено пък така,и акъла ми изкара.Забил се в облегалката на дивана,но благодарение на дунапрена по нея,имаше само кървава черта,без да е пукнато.Пак малкия дявол.

# 91
Ох, Тили, как обичах картофени пелети Simple Smile

13 и Пандето се губят, да се разпишат.

Пуснах топлото, нахлузих вълнените чорапЕ и работя ли, работя.

# 92
Азал, голям фен съм на пиролизата.
Но! Ако има надраскано по вътрешното стъкло на фурната, може в един момент цялото да стане на сол, имай го предвид. ПознаЙ как то разбрах. 🤣

Кайсия, аз също често взимам големи разфасовки, после си отделям колкото ми е нужно и останалото- във фризера. Но го има и момента, че аз и не обичам за ям няколко неща с една и съща основна съставка. 😏

Другата седмица ще сме си в Бг за десетина дена, та отсега се чудя- има ли смисъл от ОИ, или с чиста съвест да си го спестя . 😇

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:24 от TuЛи

# 93
Азал, при мен остава фин прах след пиролизата.  Нищо не стържа.

Кайс, Тили ме изпревари,  но и аз правя така с каймата.  Отделно и че магазинът ми е далеч, та задължително вземам по - голямо количество.

Коя ми завидя за късите гащи, та сега пускам климатика?

# 94
  • тук и там
А,и аз понякога,но  днес по изключение,че беше едно никакво количеството,което остана .Аз започнах  днес мусаката,отварям хладилника за кайма и гледам и изтекъл срока на годност вчера.Та ходих до магазина за друга ,щото вече бях нарязала картофите,морковите и т.н.Изненадах се как ММ не се развика за развалената кайма,но сигурно не го беше пуснала упойката,че много мрази да изхвърляме храна,още повече-развалила се преди да я разпечатаме дори.Тъпото  е че в понеделник или вторник я купих,но не съм обърнала внимание до кога и е срока.Сега ще има храна и за утре,и без това каката не е фен на мусаката, или по-скоро на заливката и си я маха като я яде..Rolling Eyes

# 95
И аз само мрънкам за изхвърляне на храна. Свекър ми много храна изхвърля, ако му кажа нещо по темата, отговорът е " ти не ми давай акъл, имам пари,ще хвърлям". Това е абсурдно просто, много се ядосвам.

# 96
Оф, бе, Ренко и при вас не е никак скучно.
Ние преди половин час се отчетохме с подхлъзване в банята и цицина отзад на главата. За малкия става дума. Следя го за сътресение или нещо по - сериозно. За щастие до момента няма индикации за проблем.
Междувременно зъболекарката, която ще срещнем утре ми се обади за доуточняващи въпроси. Каза също, че ще се консултира със своята менторка. Приема случая ни присърце и това ми внася някакво спокойствие, че сме в добри ръце.

# 97
Коя ми завидя за късите гащи, та сега пускам климатика?
Аз аз аз!!!
Nature SnowflakeNature Sweat Drops
Рано ли е да си налея?

# 98
Не. Тъмно е вече.

# 99
Даже закъсняхте 😁.На бяло съм,но е само за червено.Само че нямам 😬
Заложихме гроздето преди време,този път повечко за вино.Ако не се вкисне пак,ще имам към стотина литра мерло 🤩

# 100
  • София
Заявката за златен медал е дадена.

# 101
  • sf
Капибарата е болна и я нямаше. 🙄
Въобщееее, много тъпо, на мача паднахме, капибарата не видях, никакъв испански благородник не се влюби в мен ... 🤣 Прибирам се 😁

# 102
Ренкич, и ние тази година само Мерло взехме.

# 103
Донси, другия път повече! 😆 Ама да знаеш, че ние и тва не напрайхме тия два дена 😆
Ех, да излизат от тая черна серия малчовците вече..
И ние заложихме бяло и червено, нека дружно отправим молитва към Бога на виното да не се вкисне. Благоверния каза, че за моя РД ще пием домашно!

# 104
Азалия,чул те Господ 🙏
Още не мога да прежаля миналогодишните 50 литра 😭.Затова и още не сме ги хвърлили.Свекъра си маринова с него и вода бамята.

Общи условия

Активация на акаунт