Отговори
# 210
Мързелана 😜

И моята баница хартиса за утре. Ще готвя телешко с праз и сини сливи. Трябва да прегледам и гардероба на детето.

# 211
  • sf
У нас кипи усилено ОИ, сигурно и у вас.
Ох, разсмя ме 😆 мислех да се засрамя, ама няма. Никакво ОИ не кипи у нас . Разхождах куч, пих кафе, ходих на фризьор, след малко отивам на среща с дружка. Ич няма да си давам зор за друго. 😃
Имам проблем с абв пощата. Не ми изпраща писмата, а имам да пратя файла с бордните карти на моите хора. Онзи ден в Барселона на другите двама с мен не им разчете скрийншотове, та трябваше файловете да отварят.

# 212
  • София
Чироз бе, ако знаеш как ми се дояде. Аз правя крем супа от праз и картофи, но за другата седмица ще е праз със сини сливи и телешко. Пиши как го правиш.
А и едно сладко правих, което обаче стана като компот и сега ще го преправям с пектин.

# 213
Долу горе така, но е по - вероятно да го бутна във фурната. https://inthebeniskitchen.com/2023/02/04/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B … 0%B8%D0%B2%D0%B8/

# 214
  • София
Оф, Прити...палци! Силно стискам! Дано да се разминете само със стреса! Гушкам те!

Две перални, простиране, сушилни според вида дрехи, наваксване с тръстикен задачите...увидя ми се тази сутрин, добре, че станах по-късно. Ще откарам на бюрото цял ден с кратки почивки до пералнята и обратно.

# 215
Прити, стискам!!! 🍀🍀🍀
Мид, добро утро! ☀

Ни пералня съм пускала, ни миялна, ни робот.
Поговорихме със свеки, сега ММ предлага мол или разходка из града, като зад всичко това се има скрито съобщение за късен обяд в тай ресторант. 😀

Чудя се дали да му излезна с контраоферта да покараме колелета. 😉

# 216
  • Варна
Прити, Flowers Four Leaf Clover

# 217
Прити, силно стискам палци!
  Мисте, очаквам елементарна хигиена. Свекър ми нито е слабоумен, нито е човек, който не може да се грижи за себе си. Шофира, всеки ден ходи на определено кафене да пие кафе, защото там е хубаво , прекрасно се справя с лаптоп и интернет, сърфира си спокойно, яде все хубава и скъпа храна, избира си все хубави /разбирай скъпи вина/. Едва ли четка за тоалетна и мивка в банята след ползване са нещо непреодолимо за възрастта му и способностите.
 След малко приключвам работа и отивам на фризьор. После да купувам едно нещо за аквариума на сина, дето не знам как се казва и къде ще намеря в събота следобед. И после не знам.

# 218
Донси, аз така миналата седмица - мислих да се засрамвам, че къщата е с главата надолу, но така и не ми се получи, та сега вече принудително кипи ОИ Grinning
Поприключвам вече и аз като Бър засядам на бюрото и ще притичвам само до пералнята.
Не знам обаче как ще изтрая да гледам прозорците пред мен, които пак са леле-мале след дъжда. Освен да пусна щорите и да си реша проблема.

# 219
  • France
Тази сутрин ми е мързелива, никакво ОИ. Недовършений ме дразни от 1000км - в Южна Франция е на "уж" обучение, а всъщност на ваканция. Rolling Eyes Майка ми говори супер високо, децата пищят... поне времето се разясни, че тази сутрин беше духащо и валящо. Имам да си търся лисчето за утрешно бягане и тази сутрин ме домързя, дано да не забравя след ездата. Недовършений е толкова мууууден. Ако трябва да оставя на него да организира нещата, няма да се получи. После защо съм стресирана Rolling Eyes Намерила съм 2 български студентчета да ни помогнат на черно с преместването, трябва да се резервира камионетка и се оказва (след като трябваше да търтанясвам за да провери датите), че точно този уикенд ще взима Монстърчето от лагер на 300км... дзен съм, дзен... това мъжете не са хора. Ама той сега се разхождал, после сме щели да се чуем Rolling Eyes Хората само нас чакат да местят тъпата секция.
Дей са ви чугунените тигани, че одма съм го забухала, а моите са тефал и са твърде лекички.
Начи тази сутрин всичко ме дразни. Има такива моменти, когато просто имам нужда от самота.

# 220
  • София
Фил, цял комплект чугунени имам. Пращам веднага.

# 221
Ооо, Фил! Разбирам те!
  Така искам да ида довечера в къщата на щерката  село сама.Така имам нужда да съм сама! И ще ми дойде добре.Обсче ако кажа на Мъх има да ми чупи стойки.

# 222
  • Пловдив
Фил...? Листче, езда, секция, лагер, местене...? 🤪 Майка ти там ли е да ти помага с децата?

Прити, стискам!

Марулко, ами...той като си купи скъпото вино и мезе сам ли си ги яде? Не споделя ли? Мислих, че ползвате общо домакинство.

Мойта приятелка от Щатите ми звънна,
Скрит текст:
майка и починала Cry Confused Мин.седмица си бяха тук. Оперираха я, че падна, намерихме дом, настаниха я и си отидоха. Всичко беше ок, ама на...не и било писано!

# 223
  • София
Цоп и аз в октомври.
Благодаря за темата, Кло! ❤️
Много ви изпуснах. Надявам се да няма болни, въпреки сезона.

# 224
  • Наблизо
Прити!Стискам всичко де що мога да стискам!

И за вас,Фил!Намерихте ли къщичката,която търсехте?Честито!

Марук,и аз искам да съм сама малко...

При нас има предупреждение за буря и не сме излизали.Не ми се и излиза.Нещо много съм се смъхнала.Просто ми е тъпо.На работа е някакъв хаос и непрекъснато долитат нови и нови неща за правене.

Притеснено ми е за детето,в понеделник сме на лекар,че има проблем с палеца.Счупил го е в училище и не сме разбрали - не се видя на снимката..и сега не може да го свива.
Ще ходим и на психолог,защото много трудно преживява това ново училище Sad

Общи условия

Активация на акаунт