Отговори
# 195
Добро!
Янче, стискам палците! Всичко ще наред!
Бър, по ковидно време и двете ни чистачки бяха болни по едно и също време. Ходех да отключвам по-рано и подхващах  общите помещения на първия етаж. Стаите си ги чистехме сами. Мяташ метлата, мяташ парцала - никакви нерви, никакви срокове и отговорности, физически се движиш и изморяваш, но психически разтоварване.На моменти им завиждам, а тези моменти зачестяват, но има и финансова част, която не мога да пренебрегна за съжаление.
Азалче, тези керемиди имат ли някаква гаранция. Явно не са качествени.
За пръв път и аз в клуба на наспалите се. Събудих се в 6.30 това за мен е рекорд.
Тук си е студено. Аз още се чудя за климатик, да взема да се начудя най-накрая май.
Още нищо не пускам, но не ми е студено.
Ще оправям хаоса след закуската и ще вървим с Вятъра да купуваме джанти и да поръчваме зимни гуми.

# 196
  • София
Тук съм, пия кафе, добро утрооооо!

Спах до двеет и десет, вечерта пих два аспирина и се завих с две одеала.

Керемидите нямат ли гаранция? Много неприятно. Даваш пари, уреждаш майстори, време, разчиташ, че си направил нещо качествено и...

Марули, подпуквай, когото трябва, докато те държи адреналина.

Скай, хубаво е за кафе при теб.

# 197
  • Пловдив
Добрутро ли Добър ден ли??? Нищо, че станах в 6,30 Stuck Out Tongue Winking Eye Луда работа...ходих до лаболаторията аз. Пуснахме топлото...ми друго е! Баница пека, младежта спи. Искахме нейде разходка, ма кат гледам ще е у дома.

Марулко, не знам кво очакваш от възрастен човек? Да жули тоалетната ли? Те в един момент и елементарни неща не им се правят, не виждат и т.н...

# 198
  • тук и там
Добро утро.И на нас снощи ни казаха,че протекъл покрива в спалнята на село..Не че съм изненадана,баща ми нали продължава да вика за всичко онзи майстор,от който ви се оплаквах лятото..Последният път пак той идва и резултата е ясен..Иначе и тук вали много, неприятно сиво,мокро  и мрачно е навън,но поне нищо не тече в къщи ..Rolling Eyes

# 199
  • Somewhere in the World
Момичета, стиснете ми палци и ме помислете  с добро…🙏
Спешто тръгвам към мама. Никак не е добре …

# 200
И аз опекох баница, даже ядохме, почвам туршиите 😆😆
За керемидите, преди 10 години правихме ремонт, тогава правихме и на село. На село покрива протече преди 2 години и дядо ми като отишъл да пита за гаранция и тн, онези му казали, че може да вземе безплатно колкото му трябват. Той помислил тогава, че може да е попаднал на дефектна партида и за това да му дават. След време се оказа, че тези за фалирали и са си чистели складовете. А на ММ на баща му приятел със същите керемиди по същото време също се оплакал, че е протекъл. Та, гаранция - Франция 🥲
Прити…. Палци ❤❤

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 12:15 от Азалия

# 201
  • sf
Прити, стискам!
Излязох с кучо, умирам от студ. По обед ще излизам с приятели, ще си облеча зимното яке срам не срам, даже и шапка ще сложа.

# 202
Прити, 🍀🍀🍀

# 203
Стискам, Прити Hug

# 204
  • София
Прити, гуш. Мисля ви.

Момичета, съчувствам за течовете. Помня една година с баба как цяла нощ едни кофи слагахме на тавана.
Правете си застраховки. За един малък апартамент ми е 70 лв. На година.

# 205
  • София
Прити всичко да е наред.

# 206
Прити, мисля ви!

# 207
  • France
Прити, и аз ви мисля

# 208
У нас кипи усилено ОИ, сигурно и у вас.
Мусака за обяд, сменени чаршафи, две перални досега. Пратих мъх на пазар, за да мога да изпрахосмукача и да избърша подовете, щото винаги му е супер-мега-ултра ноложително да прекоси цялата къща в следващата минута, в която мина с парцала. Забравил да купи брашно, а си беше поръчал кекс. Значи и хляб няма да правя. За довечера някакви мръвки, каквито си избере да направи. Баницата остава за утре.
Рязко се овъртолих в толкова много работа, че не знам откъде да подхвана.

Навън свежо и приятно, в момента пече и вали леко - мечка се жени.
Продължаваме напред с безкрайните задачи.

Фил, прегръщам те много силно.

# 209
  • София
Машини сте.
Аз тепърва ставам да пия кафе.

Общи условия

Активация на акаунт