Отговори
# 330
Въх, 13сче...някак не моа си те представя да въртиш тоя прицеп Simple Smile В Бг ли ще караш или...?
За България малко трудно ще се класира ще се класира поне в началото. Масово фирмите искат някой друг да свърши мръсната работа по обучението на един начинаещ шофьор. Освен ако намери връзки.
тцъ. Гладът за шофьори е огромен, щото трактористи има много.

Азал, нищо не се пресича.

# 331
  • Варна
Аз се кефя на Тринки от душа и сърце.

Днес на обяд ни нахрани свекито, само вкуснотии. Радвам й се, че се опитва да се съобразява с нашето хранене - пита, какво може, какво не може. Ние й отговаряме малко с компромис Wink Хем да е здравословно, хем да е и от нещата, където се чувства "царица" на готвенето. Ама готви с обикновено олио и сол. Но нищо. Това е малка беля Simple Smile Моя милост е отпочинала и готова за новата седмица.

Редактирам се, пропуснах да отчета - за пореден път, Кло, голяма работа си, да събираш всички готварски постижения Heart

# 332
  • sf
Добро утро! Завлачвам се на работа с единствената мисъл, че като се прибера в 15ч, ще си легна 😆
Моите не изпуснаха полета, там към полунощ ходих да ги прибирам.

# 333
  • София
Утру.
И аз като Донси. Крепи ме мисълта за леглото довечера.

# 334
ДОбро.
Много бързо стана студенооооо, не можа ли да изчака до ноември.

# 335
Добро утро!
При нас дъждът току-що заваля. Допивам първото кафе и ще се стягам за тръстиката. Поне се наспах добре.

Общи условия

Активация на акаунт