Отговори
# 345
Здравейте!

Прити,голяма прегръдка ти пращам! Искрено се надявам да се подобри майка ти! На теб сили!
Марул ,много неприятно!

Ох,това мойто дете Cry Къса ми сърцето поредна сутрин.Объркана съм и изпитвам вина,защото в това отношение (трудна раздяла,страхове,притеснение от новото и т.н) прилича на мен,и се чувствам сякаш съм го заразила с нещо лошо.Трудно ми е да приема,че когато стои срещу мен с тъжни очи и видимо притеснен,аз трябва да съм бетон.

# 346
Абе важното е да сме живи и здрави! И телбодът на работа ми се счупи, а ми трябва много. Няма откъде да си купя ,наблизо.
   Лейла, гуш!

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Кой каза кафе? Joy

# 348
Донси, признай си, ти ли го изпрати този? Joy

https://www.instagram.com/reel/DPbb9JSj4fd/?igsh=b2c4dm1qcnkydjJx

# 349
  • sf
Хахаха , Попи, хвана ме, 😆

# 350
ДобрЕ, като за мартеничка е това рокле.
    Пих кафе, ама не ми стигна, пие ми се още.

# 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз реших, че е само за коледна сесия. Simple Smile кой би облякал рокличка посред зима.

# 352
Марули, кофти серия при вас, дано приключва вече.
Прити, как сте вие?
Болните да оздравяват. Спокойна да е новата седмица за всички.

Аз цяла сутрин събирам смелост да се обадя на лекаря. Обадих се и го няма тази седмица. Та другата пак наново ще се наложи да събирам смелост.

От рано ме подхванаха, но успях да отметна доста неща. После с бумагите под мишница по обичайния маршрут.
И мен нещо не ми стигна кафето сутринта. Вчера отворих застоял пакет на друга марка, ще ми трябват няколко дни да свикна с променения вкус.

# 353
Прити, как са нещата при теб?

Марул, доста неприятно. Още повече, че е нещо, което е могло да бъде предотвратено. Мани разходите, а си е хамалогия и мизерийка.

Писах ли, че в събота се опитаха да ми хакнат юберския профил и данните в него? Имайте едно наум, следете си мейли и нотификации.

# 354
Аз пък току-що получих съобщение от фирмата-майка, ако искам да продължа да работя с тях, да последвам линка към някакво обучение по етични стандарти и антикорупция. С накачулени един куп индийски имена в cc. Въпреки че вече питах колега с повече опит дали не е измама и той ми потвърди, че колкото и да е странно, не е, писах и до “мойта фирма” да потвърдят.

Колко трябва да си зле, да пращаш такива имейли в наши дни. А фирмата е мнооого голяма и мнооого известна. Даже и консултира за киберсигурност.

# 355
  • София
Правят ги външни фирми. Голяма тъпня е, защото пускат подобни генерирани съобщения, да не говорим колко тъпи са трейнингите. Като направиш вдно и после директно на отговорите.

# 356
Някой от домашните бацилоносители ми е лепнал нещо.Или синузита пак е възпален,не знам вече 😖.След две седмици трябва да съм здрава,че тогава ще ме "клъцнат".И Шефа леко кашля,и е вкъщи,да го наблюдавам.Количката ми ще е няколко дни в бокса за палувани и не ремонти.Иии,общо взето -Есен,здравей 🤧🤕🤒
Бутчета сварих и обезкостих,след малко ще ги направя с ориз и зеленчуци.И тестото за дърпана баница ме чака.
В тая къща са вманиачени на тема килими!С дюшеме сме,но не е особено хубаво,и повечето помещения са(бяха) покрити с килими и пътеки от-до.Лека полека ги редуцирам,като най-големия и дългогодишен спор ми беше за един огромен персийски такъв,заемащ почти целия хол.След огромна борба с него тази година,направо казах на Скъпия че това нещо няма да влезне повече у нас.Стиснахме си ръцете,купих друг,доста по-малък,и по-лесен за подръжка.Снощи се качва свекървата,да ни донесе царевица."А,нов килим ли сте взели?Ей там е много голо, вземете и за там!" 😤. Същевременно баща и дребен спорят за едно друго дребно,под формата на изтривалка,но килимено.Единия го искал тук,другия го искал там...Аааааа🤯.Заклевам се,започвам да намразвам килимите!

# 357
Та- даааа!
Направих соса “по Кло”. Стана. 🥰
Ке пробвам другия път да добавя и маскарпоне в края- да се разтвори, придава много меко и кадифено усещане на небцето.

# 358
Ренко, изобщо мразя килими. Имах да изпера 2 и тази година още не съм стигнала до тях, тя зимата дойде. Ще го мисля в крачка тия седмици. Крем супа у нас - тиква, батат и шалот и задушена риба с джиджифил.

# 359
  • Варна
Я да се похваля каква съм офръчна готвачка днес. Рано сутринта метнах един гювеч в слаба фурна и под фолио, за обяд беше готов. Приказен, месото - мозък! А в обедната почивка забърках експресно смес за овесени барчета, опекох ги преди малко и сега си облизваме пръстите. Сварила съм за вечря един гигантски свински език, ще го нарежа, ще поръся с червен пипер и ще го залея с горещо гхи Yum Гарнитурка салата зелИ с морков и магданозец.

У нас килимите вече са в миналото! Simple Smile В новата къща, живот и здраве, може да цопна едно кокетно килимче в дневната.

Болните бърже да оздравят, хау! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт