Отговори
# 405
И аз бих постъпила като теб , Кайс. Прекаляват. А мъх трябва да е плътно с теб и до теб пред децата. Насаме може да си изговорите, да си избодете очите, но пред децата трябва да сте едно.
    Такъв е моят опит и дава резултат. Той сега е застанал негласно на страната на каката , и все едно казва- майка ви е длъжна да ни слугува, кво вика.
    Иначе се подписвам под Мьос . Много мое мнение и практика.

# 406
Кайс, съчувствам.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:09 от zlatenceto

# 407
  • sf
БНД паркирал , дето не трябва и вдигнали хондата на синкото. 😆 Смея се, щото там си има знак , ама  "абе, да, кой ще я вдигне" 🤣😆

# 408
  • София
Кайс, Злате, съчувствам ви.
За децата съм на мнението на Мьос. Трябва да разберат, че един човек не може да насмогне за всичко и всички и, че е екипна работа домакинството.
С мъжете е почти същото, макар че аз малко по Кобилкина го правя 🤣. Мило, не мога да вдигам тежко, да се навеждам, да....🤣

# 409
  • София
Мьос, многа мой подход имаш.

Оставете ги да си счупят главите по един-два пъти тези деца. Нека се учат от грешките, мързела, скатавките си, де. Да закъснеят за училище, да нямат чорапи, да настинат, да легнат гладни, да получат двойка, да им се разсърди някой друг освен мама. Уроците на живота.

# 410
Съчувствам ви, дами 🤗
Много ми е студено,иде ми и камината да запаля.А просто трябва да облека някоя по-дебела блуза,не с трикотажна такава да се мотам 🙄.Още няколко дни ще съм без колата,а се надявах довечера да е при мен.
Пилешка супа, кашкавал на фурна,прясно зеле и пържоли във фурната 🤐

# 411
Да, Бър е права - докато челно не си ударят главите в стената, няма да си научат урока. Скоро ми се случи със сина,вчера.В Италия са, с лелята и вуйчото на гаджето Искат са ходят до едно градче с автобус. И понеже ние сме ходили, аз давам съвет да станат и да идат рано. "Оф, добре, само наставления." Вчера на обяд гаджето ми звъни и беснее, че си купили двупосочни билети, но ще могат да хванат автобус чак след 13.00, а така нямат много време и не знаят ще успеят ли с връщането. После маминия и той звъни . Като знам колко струват билетите, той ги е платил,щото правят подарък , и като знам ква е скръндза........нека му като не слуша.

# 412
  • София
Истината е, че каквито и съвети да даваме, хората са различни.
Моето чаве поддържаше абсолютна кочина в стаята си. И аз съм опразвала бюра и гардероби с един замах на пода. Крила съм и кабели, изнасяла съм техника и т.н.
В момента, в който беше под наем, когато имаше клауза да предаде обратно изрядно жилище, тогава се сети, че трябва да се чисти и порежда. Че и той ми е скръндзав.

# 413
Съчувствам ви, дами 🤗
Много ми е студено,иде ми и камината да запаля.А просто трябва да облека някоя по-дебела блуза,не с трикотажна такава да се мотам 🙄.Още няколко дни ще съм без колата,а се надявах довечера да е при мен.
Пилешка супа, кашкавал на фурна,прясно зеле и пържоли във фурната 🤐
Аз съм по къси ръкави и боса и приемам покани за вечеря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
Вещица 🤪.Кажи от кое да ти отделя,а ти долитай с бутилка,две червено 🍷

# 415
Кайсия, най-вече се подготви, че може и да не стане от пръв път, а може и изобщо да не стане.

Хубаво ще е да им обясниш колко труд е за теб и че всичките тия неща не се случват магически, може и да се трогнат, ама може и да не се.

Прецени си кое ти е най-важно и кое ще ти носи най-много вътрешен мир и прави него. На мен ми е все тая дали гардеробът бил подреден. Много по-важно ми е да не сгъвам и прибирам аз всички дрехи. Затова сме се разбрали след като извадя прането да си прибира неговите неща както иска. Дали са сгънати или не, ми е все едно, щом са прибрани.

Ама сега първосигнално не казвай всичко ми е важно. Помисли, степенувай и действай според това.

# 416
Роди се нашата втора дъщеря. Heart
Добре сме.

# 417
О, Белушанче! Да ви е жива и здрава!

Ренкиче, какъв е тоя въпрос? Разбира се, че от всичко.

# 418
  • Варна
Честита радост, Белушанииии!!!!!!!!!!! Благодаря, че намери време за нас, да ни зарадваш!
Бъдете благословени с дълъг и щастлив живот!

# 419
  • София
Еееей, Белушанче! Честити да сте! Бебочка да расте здрава, голяма, щастлива, красива, с късмет и много, много усмихната!

Да се възстановяваш бързо и да покажеш скоро снимка на малко пухкаво краченце!

Общи условия

Активация на акаунт