Отговори
# 420
Ехаа, честито, Белушани! Да е жива и здрава малката госпожица! На теб бързо възстановяване. Каката как приема новото човече?

Момичета-кокичета, съчувствам искрено.

Ренко, за мен прясно зеле, мерси Simple Smile
Добавям го в списъка с манджи за някой от следващите дни.

# 421
Честито, Белушани!Много здрава да е,поспалива и ящна!Бързо възстановяване на теб,и скорошно прибиране у дома на двете ви!

# 422
  • София
Леле, мале. Честита нова вещичка.

# 423
  • София
Белушани, честито. Да е жива и здрава, да спинка и похапва.

# 424
Честито, Белушани! Да ти е жива и здрава втората дъщеричка! Бързо възстановяване на теб!

Аз не съм съгласна, че родителите са единственият фактор за подредени тийнове, приучени на домашни задължения. Нито аз съм била подреден тийн, вършещ задължения доброволно (без напомняне и скандали), нито голямата. Не е като да не съм учена и да не съм била изпълнителна до някое време, или пък да не съм учила и моят щерка. Ама ей на, станах доста подреден възрастен, когато нямаше кой да го върши вместо мен. Щерката пък трябва да чака гости, за да подреди или изчисти доброволно. Но за кучето винаги се е грижила много. Споделяла съм, тя изнесе бебешкия пиш период с извеждането на 2-3-4 часа. Бърсала е пиш, ако, повръщано, каквото се е налагало, а беше на 12г. И 5г. по-късно още можем да разчитаме на нея за кучето.

В случая с Кайсия, хвърлям чорапите в някой шкаф и хич няма да ми пука кой ги прави на чифт. Нерви за такива дрязги нямам. Който си ги направи на чифт, ще има лесен достъп до чорапи сутрин. Ако не - и различните чорапи пак са чорапи. Имаше едно смешно видео в инстаграм - как другите жени сгъват чорапи и как аз (лирическата героиня).

# 425
  • тук и там
Честито, Белушани! Да е жива ,здрава,щастлива , усмихната,спокойна и красива малката госпожица,а на теб - бързо възстановяване!

# 426
Аууу, прясно зелИ!!!
И аз го включвам към списъка, скоро щеЙ.

Белушани, честито! Здраво и щастливо човече да расте, на теб бързо възстановяване и влизане в ритъм.

По другата тема- кой както си постеле.

# 427
Еха, Белушани, честита рожбичка!
    Аз мисля, че е по-обидно не кой си сгъва чорапите, а отношението.

# 428
  • Наблизо
Еха Белушани честито бебенце,да ви е живо и здраво и много много щастливо!

По тая тема у нас са само крясъци,малкото не иска и не иска да си подрежда стаята.

Искам да се свия в юргана и да не се показвам няколко месеца.

# 429
  • София
Кайс, само да мина да ти кажа, че ако им ПРОготвиш и ПРОчистиш пак на домашните, преди да са показали адекватна реакция на разсърдването ти, аз ще ти се разсърдя! Благодрности не чакай за слугинажа, ама поне санитарен минимум задължения и държание, `начи. Как така нямаш какво да парвиш и ти кипи? Я фитнес, я разходка, книжка, йога, филмче, можеш да оцветяваш, плетеш, учиш японски...винце, дижестивче нещо...Приеми го като хуманитарна мисия - чрез личен мързел към осъзнаване на домашните. Да не си  пипнала парцал!

И да кажа, че и аз искам да не се дразня от мръсни чорапи по пода, а от скрибуцащата ми досадна майка, която е яхнала метлата заради местоположението на чорапите, ама безвъзвратно мина това време...ех, дъртоза! И на кръста ми е студено, и по худи не мога да ходя само, а се омотавам като зелка...

# 430
  • София
Попи, малко тийнове са подредени, просто ние не трябва да сме им слуги. Хвърлям дрехите на леглата и да се оправят. Не пера нищо, което не е в коша и очаквам участие в дребни неща като хвърляне на боклук, прибиране на съдове, сервиране, отсервиране.
Интересно как като заживеят сами и започват да се справят.

# 431
Белушани, добре дошла на малкото ти момиченце! Да сте здрави и двете! Бързо да се възстановиш.

Ами тя и Попи това казва Simple Smile
Хвърляш чорапите в шкафа/легена/на земята и който иска да са чифт да си ги прави на чифт.

Трудно става, когато искаме те да правят нещата по нашия, ама точно по нашия начин, без изключения.

Аз затова казвам гледаш, кое ти е важно за собствения мир и не правиш изключения там. Всичко друго да е свършено някак, няма нужда да е перфектно.

Аз и сега съм разхвърляна, хотелска стая мога да разхвърлям без никаква помощ и багаж за 20тина минути Simple Smile та за разхвърляна собствена стая изобщо не отварям дума. За общите места обаче не е така.

# 432
Честито, Белушани! Жива и здрава да ти бъде малката Бубка! Бързо възстановяване ти желая. ♥️

# 433
Честита радост, Белушанче!!! Да расте здрава и да ви радва много! 🩷
По последната тема ще си замълча.. моите са малки още, а аз съм много разхвърляна също. Добре че е ММ да подаде тон за чистенето, малко ми трябва и включвам турбото, но докато цари безпорядък не знам от къде да подхвана и се стресирам още повече 😆
Но си взех доста добри практики и съвети занапред!

# 434
Има и нещо друго. Не само разхвърляните тийнове живеят в този дом, а и ние.И добре би било да се съобразяват с реда. Може да звучи гадно, обаче аз на моите съм казвала,че аз съм стопанката на къщата, има правила и ще ги следват.Когато те станат стопани,аз ще следвам техните правила. И го правя сега. В дома на дъщеря ми , където сега гледам Кати, всичко правя както нея. В квартирата на сина ми слушам него и гаджето.

Общи условия

Активация на акаунт