Отговори
# 435
  • София
Здрава и смела да е малката принцеса.
❤️

# 436
Честито щастие, Белушани!!! Да е спокойна, здрава и усмихната!!!
Рано ли е да сипя? Ама с голямата кофа искам...

# 437
# 438
Честито ни бебок в темата 🤗 Да е здрава и послушна 😍

С каката, тъй като Килешов е с близо осем години по- малък, тя не усети натиск за подредба от мене, чак такъв, налЕ. По простата причина, че покрай дребния аз си шЪтах основно, като за малко бебе и впоследствие малко дете. Виж, вече като дребния стана тийн.. през всичко съм минала като наказания, без шамари само/ а майтрябваше 🧐 /. В един момент вече, като видях, че няма стане тъй и за да не си ходим взаимно по нервните окончания само осторожно следях да не завъди някаква нова форма на живот- разбирай, влизах на три/5 дена да изрина основно със съдружаващите противоинфекциозни матрИали и оръжия на труда 🤓 Всичко останало- подредба на дрехи, чорапЕ, оставени врати отворени на гардероби, шкафчета, бюро се стараех и успявах да не виждам 😆 Изчиствам основното чистене и после три/5 деня затварям плътно вратата на стаята му. Като не виждах, бях добре. Останалата част от колибата обаче, и той трябваше да поддържа, тъй както аз искам. За да е мирно и спокойно. А в неговата стая, кО ще и потоп 🤣

# 439
Еми да. Щерката си живееше на леглото-там яде, там учи!!!!!!, там се гримира, там седяха с дружки да си говорят.
  Сега е друга бира, ама и детето е научила да си прибира играчките. Днес рисуваме с водни бои, после решава, че ще готвим на бебето. Обаче първо прибира боите.

# 440
Ей, каква хубава новина, Белушани, честита девойка! Да е здрава, обичана и щастлива! На теб браво и бързо възстановяване. 💚🍀

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:03 от zlatenceto

# 441
  • София
Абе бели кахъри са тези. Трябва да се подбират битките. Тва обличане, необличане, техните стаи оправени/не не са важни.
Да помагат за общото домакинство и да ни имат доверие да споделят е ок.
Иначе разбирам, че Кайс е избухнала. То се натрупва и в един момент изпушваш.
Кайс, като ви помине поговори с мъжа ти и му обясни, че не е гот да го играе доброто ченге.

# 442
Белушани, честита ви радост! Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство!

Както предполагах, ходенето по институции е мъчение. Преди обед уж свършихме работа и в 13 ч един СМС издаде солидна грешка и хайде пак газ обратно. От там се обърка цялата програма, та утре или вдругиден ще продължавам. Ама стиснете по един милостив палец занапред Simple Smile Ще имам нужда.

# 443
Еха, Белушани, оправи ми деня! Да е здрава малката принцеса, да хапва, да спи, да расте силна и щастлива! Бързо възстановяване и едно спокойно и лежерно майчинство!
Златенце, сърбят ме ръцете да хвана един тежък тиган и да му наместя чакрите на твоя принцес!
Кайс, прегръдки! Не се давай, но не си хаби нервите излишно!
Дъжд се лее и не спира, тръстиката расте прекалено бързо, не смогвам да я копам Disappointed.
Пълних чушки със сирене, яйца и каквото друго има в хладилника. Хапнах и вече съм се хоризонтирала на дивана, накапах си гроздомицин в чест на малката Белушани.
Добри, роФлата и обувките са разкошни!
Тетка, утре от раз всичко по институциите да отметнеш!

# 444
  • Пловдив
Белушаниии, да сте здрави! Честита радост!

# 445
Белушче, честита ви радост! Да папка и да спинка, за да порасне жизнерадостно и здраво дете!
Бързо възстановяване ти пожелавам.

Тази вечер бяхме на пилИ с прясно зелИ. По-скоро мъх беше, аз на зеленчукова крем супа със сирене и препечен лимецов хляб. Малката ще хапва пица, ама е яла нудли след училище (към 16 часа) и още не била гладна.

Студено ми е. Климатикът бръмчи на 26°, чакам парното с нетърпение.

# 446
  • USA
Белушани, честито ви бебенце! Да папка, спинка, да е спокойна и здравичка и много да ви радва Gift Heart

Стиснала съм палци за всички, които имат нужда Flowers Four Leaf Clover
Бюти Hug
Кайс, ТМ е за бой, иначе децата май всички са такива. Като пораснат се променят.
Мисте, и моят синковец ходи по тениска през зимата тук. Ще рече човек, че в Аляска е роден, а не на целогодишно топло. Има две комшийки, дето ми го кодошат постоянно, ама вече съм вдигнала ръце от него.

# 447
  • Somewhere in the World
Ех , че хубава новина!
Честита ви радост, Белушани- да е здрава, спокойна и щастлива Бебка, а на теб бързо възстановяване ❤

Кайс, ясно е, че си си изпуснала нервите, но трябва да им поставиш граници на твоите хора. Крайно време е да заобичаш себе си и да си си приоритет! Няма сега да даваш задна, колкото и да ти е гадно, ще издържиш 🤗
Много мое е отношението на Мьос, моя син така се научи… и сега ми е благодарен.
Злати, браво за детето, а детето на свека що не си и го върнеш за месец, два, три…

Благодаря ви, за енергията и подкрепата❤
Ще изпишат мама на 09.10 живот и здраве.
Свито ми е на Душата, докторката твърди, че е добри, аз не виждам да е стабилизирана…

Оплаквам се от себе си, разболявам се, не мога да спя повече от 2-3 часа в нощта, и само мисля и премислям, ма не го измислям…знам, и това ще мине, но дали аз ще бъда осъзната и ще науча този урок?

# 448
  • Euskal Herria
Честито, Белушани! Здрави да сте цялата фамилия!

# 449
Прити, погрижи се за себе си. Поспи. Трябва да имаш сили за всичко. Прегръдка!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 07:57 от Сирос

Общи условия

Активация на акаунт