Отговори
# 60
  • Пловдив
Добрутро!
Яз не съм пипала тенЖура от мин.петък Grin
Дъжда дойде ли нейде? Кафе...?

# 61
  • Somewhere in the World
Добро утро…
Тук вали цяла нощ, а как искам да не мърдам от вкъщи.
Донс, поздрави на Барселона, да си изкараш супер.
Болните как са?
Момичета, дайте съвети при анемия какво-що. ЛЛ изписа Тот’ хема, за мама е, доста е отпаднала милата.
По вода да ни върви днес 🤗

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 07:27 от Pretty_Mama

# 62
И при нас вали , вече не е за жилетка, а за по-сериозно яке.
    Ко мрънкате за модерната работа и летището?! Забравихте ли едно време, че нямаше мърдане в чужбина, освен в соц . страни и то с автобуси. А сега, като видим билет за 40 еврака и купуваме. Ми аз Ко да кажа от дивия северозапад?! Ма пак си пътувКаме.

# 63
  • Пловдив
Само дет вече няма за по 40 Е Wink А и искаме да ний близко...аз тоже. Кво пречи да си работи летището на пълни обороти?

# 64
Добро.
Мордор отвори вратите към Маунт Дум 🤣 Не знам как ще стигна с ГТ. Имам самo безкофеиново вкъщи. 🤬🙃

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 09:13 от zlatenceto

# 65
Мисте, то зависи къде искаш да ходиш, ама вчера гледах за Болоня за февруари и март, по 40 еврака.Иначе искам да си работят всички летища, даже и в Габровница . Много ще ми е удобно.

# 66
  • тук и там
ММ отиде на операция.Иначе ми вдигна кръвното,щото не поиска нито да го закарам до болницата ,нито да го взема.Даже и до метрото не се съгласи да го закарам,голям инат..Rolling Eyes.Ще чакам все пак да се обади когато приключи операцията и се надявам всичко да е наред.

# 67
  • sf
Добро утро!
Не стискали, паднахме 🤣 ама пак се забавляваме яко, времето снощи беше супер , само по къс ръкав стоях цяла вечер. Сега отиваме да видя пак тукашната капибара, да не е отслабнала нещо. 😆

# 68
  • Наблизо
Пловдивското е модерно,работи,има няяякакви полети,но нарочно не се развива.Знам от първа ръка.Не искат,а може.
Защото ако развият летището всички папуняци като нас от провинцията ще спрем да плащаме и за хотел,такси,паркинг и т.н. и ще се прехвърлим у Пловдив.Аз гледам и Бургас,но нямат полети,които да ме устройват.Нашите са летяли и от Варна,но си беше г*з път да види.
Иначе евтини полети има,но зависи от периодите.Сега ще летим за под 100 евра отиване и връщане с детето,но е в никакъв период.За коледа цените са....

# 69
Кайс, стискам палци всичко да е наред.
И аз като твоя мъх, ако можех, бих се самозакарала. Не искам никой с мен по болници и лекари. Но пък много държа да ходя с всички, да съм там, да гледам и контролирам Simple Smile

Злате, как се докара така без кафе? УжасТ.

Вали си тихичко и кротко. Тъмно, мрачно. Успях снощи да поспя след няколко безсънни нощи, днес не ми се шава дори, искам да лежа и нищо да не правя. Но хората имат други планове за деня ми Simple Smile

# 70
  • София
Аз пък ходя с всички, но и мъкна мъх с мен.

# 71
Важното е, че вече имаме възможности да летим.
   Кайс, стискам палци за Мъх. Ми като не ще, не ще.  И той си знае нещо.

# 72
  • София
Не разбирам, защо Пловдив не си развива летището, освен ако няКОЙ не иска да го фалира.
А иначе полетите ще са пълни.
Аз и от Русе съм летяла преди много години, но и там нищо не се случва. Хората от региона ходят до Румъния, по-близо им е от София.

# 73
Много сложен е отговора на този въпрос, Ре.
Интереси и пак интереси стоят зад всичко.

# 74
Е, разбира се, че се радвам и оценявам възможността да летя където и когато пожелая. Да ходя на концерт на Роби и Гънс в България. Ценна ми е тази свобода и тези възмосности, искрено се надявам да не бъдат ограничени, на фона на всичко, което се случва по света.
Ясно ми е, че за малка страна като нашата и с нашите възможности не може да има 5 работещи на макс летища, за да ми е по-удобно на мен. Сигурно не всички полети са рентабилни и няма голям интерес за някои дестинации, който да позволи да се поддържат полети 2-3 пъти седмично. Оценявам ги тези неща, не си падам по конспирации и нямам вътрешна информация. Обещават, работят уж, няколко общини участват във фонда, пуснат от време на време някой полет, докато се усетиш го спрат и така години наред. А в това време се говори за Терминал 3 в София. Замисля се човек как и защо се случват нещата, дали няма и нещо друго, освен липса на интерес и кофти управление.
И не е само летището. Ами панаира? Пловдивчанки знаят какво беше в града по време на Панаира не чак толкова отдавна, сега е мъртвило. МУ не пропускаше, сега ходи на Експо в София.

Общи условия

Активация на акаунт