Отговори
# 660
  • Пловдив
Ренко, имаше период дето Мъх трябваше уж да маха неговите, сите...един вика махай, друг не. След 40г било опасно каза трети. Не посмя. Уж с лазер щеше да е.

# 661
Така. Вий сте виновни за това, че си купих ена глава карфиол. Сега бъррррзо да ми кажете какви салати се правят от тва нещо?
Сиросчееее, и аз искам на шляй пазар
КОШИЯДЕМ-то у дома вече мина - голямото - бъркани яйчица с наденичка и сиренце и бърка ги, и сиренето намачка, и в тигана ги бърка и мотивацията кво ли не прави. Малкото - яйца на очи и домат. Мамата - хляб, сирене, маслини, домат. Розе. Фъстъци. Розе. Семки. Розе. Хрупкави вафлички. Розе...

# 662
Мисте,третата няма как с лазер.Не ми се обяснява,че някои може да се потресат от описанието,но с един инструмент се извършва.За другите две,има болници,които ги премахват с лазер.Тъкмо съм на прага на 40, затова ще побързам 🤭😂

# 663
  • София
Да съм спокойна, че поне няма вече да вадя сливици, а? ДРЪта съм.
Ренкич, да минава всичко!

Кошиядем беше паста с риба тон и салата с домати и сурови чушки.

# 664
  • France
Ренко, ще стискам палци всичко да мине и замине. Мн е гадно да си болен

Ubi bene ibi patria. Тъй то. Границите са отворени, който не е решил, той не се е пробвал. На когото не му е харесало, той не се е върнал. Аз съм мигрант по националност, така че нямам проблем да ме носи вятъра като листо. Пра-дядо грък, пра-пра дядо датчанин. И това е само официалната справка. Бг генът ми е шопски и балканджийски. Хора от рода ми, които са си стояли на дупетата, не познавам. Чичо ми Васю казваше, че ние сме от Хамавото семе. Ако зависеше от мен, отдавна да съм потеглила на друго място, гъз път да види. Ма Недовършений не ще.

# 665
Грах яхния с пилешки гърди на конци.
Нямам сили да отчитам други работи. Надявам се на спокоен, приятен уикенд, за да заредя батериите.
Ренко, палци да се наредят нещата.
По комбайнеро-емигрантската тема щях да се изказвам, ама друг път ще е.

# 666
  • sf
Черпя вечеря 😃.
Скрит текст:
Оплаквам се , че щерката докато си разбере графика и билетите й по Коледа удариха 500лв. 🙄
Марули, имах едно гадже от Берк, като кажеше "отивам си дом", вместо "отивам си у дома" и ме побъркваше. 😆

# 667
Мисте, още нямам дата. Док не работеше тази седмица и не успях да говоря с него. От понеделник пак ще го издирвам да видим какви ще ги гласим. Голям страх ме гони.

Ренко, дано всичко е наред и да минава успешно по план.

# 668
  • София
Bonsoir. Тази песен я обичам още от курсовете ми в Institute Francais.

# 669
  • Пловдив
Бърде, няма страшно! Hug

Донс, къв график? На занятията или работи?

Сушито беше топ! Grin тъй рече Ж...че щом и яз ядох Yum

Арти, тая ми харесва Simple Smile

# 670
Наздраве с мелнишко, червено 🍷
Сири, послушах те (почти) за фраера , поръчан е, дано е читав.

Установих, че за да е спокойно, чисто и подредено у нас аз не трябва да работя. Е, няма да ми е подредено в този живот.
Обзаведох се и с два чифта боти от естествена кожа и съм готова за първия сняг.

# 671
  • sf
Мисти, лекции и изпити.

# 672
  • Варна
..
Не съм имала отпуск от юни. Искам почивка.Но!
Иде събота!!!!! Пффф Rant over да речем.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 08:06 от Dorchester

# 673
Сис, честити ти придобивки.
Покажи ботите, моля. 🤗
А на кой фрайер се спря?

Дорч, какво става с твоята колица? Подкара ли я?

# 674
Дорч, силици ти пожелавам!
Мисте, ТСХ-то ли високо? Моето миналата седмица беше 15… ще ходя за по-висока доза, нещо недоспиването и кърменето и всичката умора явно не се отразяват добре.
Другото май не запомних, много ми се спи.
Често се чудя какво би било ако бях останала в Англия след завършването. Най-вероятно щяхме да се преместим някъде пак по Европата, но все мисля, че щеше да е по-добре от тук..
Донси, разсмя ме 😂😂 много ясно, че човека че си оди дома 🤣, ти ако искай го пращай у дома му 😛

Общи условия

Активация на акаунт